aynen... ama sakın kullanıcı sayılarının kopyalarını da getirmeyin. Yalnız gelin. yazalım şurda 2 kelime yahu...
01,41yokkkkkk
01.41 durum aynı...
quote:
Orijinalden alıntı: hakko27
BENİM F5 TUŞU VE BEN DAHA ÖNCE İDMANLIYIZ AÖF FİNAL SONUÇLARI AÇIKLANACAĞI ZAMAN DA BU ZÜLMÜ ÇEKMİŞTİK BERABER
Ya sabır Ya sabır...
ben yatar artık, hadi ii geceler... eziyet çekilmez....
quote:
Orijinalden alıntı: izzetclub
39 oldu ama halen 330 yaaa
42.dakika ama gol yok tertiplerim bu arada postacı oldum hehe
Mehmet Fatih Gokce siteye şimdi girdim konfigüre ediliyor yapım aşamasında yazısıyla karşılaştım sanırım yükleniyor 3 dakika önce · Yorum Yap · BeğenBeğenmekten Vazgeç · Görüşleri Gör (10)Görüşleri Gizle (10) · Şikayet Et
beyler facebook taki eleman yazmış yorumsuz....
quote:
Orijinalden alıntı: INOVASYON
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: INOVASYON
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Chatlak06
quote:
Orijinalden alıntı: kutaykara
quote:
Orijinalden alıntı: Chatlak06
Ulan o kadr bira içtim hala cin gibiyim ama açıklanan falan yok bu döneme kadar hiç böle olmamış
Tertip bende aynı şekildeyim baktım olmuyor kendimi biraya verdim :) hala bi kaç tane var ve sabaha kadar gider diyorum.. ama sabah olunca gene nereye gitceğimi bilmiyor olacağıma da eminim.)
kardeş ben tam 12 de eve geldim 4 tane 50lik 1 ttane 70lik açtim onlarda 8şişe falan edio soğuk soğuk içtik boğazlarda ağrıo şimdi. Herşey belli nete koymuo bekletiolar
Dostum belki de açıklandı bizim kafamız güzel farketmiyoruz:P artık kendimi böyle teselli ediyom napim.. ben 5 tane 50lik içtim 4 tane dolapta :D cilayı da viskiye yapcam :D sabahta birliğime teslim olim diyorum kafam olmuşken :)
Arkadaşlar zaman içme zamanı değil dua etme zamanı
dua edince istediğin yere gidiliyorsa bırakalım içmeyi..
Dua edince gideceğin yer belli olmuyor ama içince gideceğin sıcak bir mekan belli!!! belki yarın belki yarından da yakın...
sıcak yerlerde görüşmek üzere..
Tertipler bende 331. dönem sayfası açıldı ama üzerine bişey yazılmıyor... Link bu...