Şimdi Ara

331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (GEÇİCİ KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
0
Favori
111.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok bunu bu gece göremeyecez anlaşıldı :(
  • coğu arkadaşım yattı ben ısrarla beklicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: alphi34

sabah 8:30 da açıklanacak gibi

En başta söylenilen yarın 10:00 da açıklanabilir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: INOVASYON

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chatlak06

quote:

Orijinalden alıntı: kutaykara

quote:

Ulan o kadr bira içtim hala cin gibiyim ama açıklanan falan yok bu döneme kadar hiç böle olmamış

Tertip bende aynı şekildeyim baktım olmuyor kendimi biraya verdim :) hala bi kaç tane var ve sabaha kadar gider diyorum.. ama sabah olunca gene nereye gitceğimi bilmiyor olacağıma da eminim.)

kardeş ben tam 12 de eve geldim 4 tane 50lik 1 ttane 70lik açtim onlarda 8şişe falan edio soğuk soğuk içtik boğazlarda ağrıo şimdi. Herşey belli nete koymuo bekletiolar

Dostum belki de açıklandı bizim kafamız güzel farketmiyoruz:P artık kendimi böyle teselli ediyom napim.. ben 5 tane 50lik içtim 4 tane dolapta :D cilayı da viskiye yapcam :D sabahta birliğime teslim olim diyorum kafam olmuşken :)

Arkadaşlar zaman içme zamanı değil dua etme zamanı

dua edince istediğin yere gidiliyorsa bırakalım içmeyi..

Dua edince gideceğin yer belli olmuyor ama içince gideceğin sıcak bir mekan belli!!! belki yarın belki yarından da yakın...

sıcak yerlerde görüşmek üzere..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ulan o kadr bira içtim hala cin gibiyim ama açıklanan falan yok bu döneme kadar hiç böle olmamış

Tertip bende aynı şekildeyim baktım olmuyor kendimi biraya verdim :) hala bi kaç tane var ve sabaha kadar gider diyorum.. ama sabah olunca gene nereye gitceğimi bilmiyor olacağıma da eminim.)

kardeş ben tam 12 de eve geldim 4 tane 50lik 1 ttane 70lik açtim onlarda 8şişe falan edio soğuk soğuk içtik boğazlarda ağrıo şimdi. Herşey belli nete koymuo bekletiolar

Dostum belki de açıklandı bizim kafamız güzel farketmiyoruz:P artık kendimi böyle teselli ediyom napim.. ben 5 tane 50lik içtim 4 tane dolapta :D cilayı da viskiye yapcam :D sabahta birliğime teslim olim diyorum kafam olmuşken :)

Girenle çıkana dua edilmez ki kardeşim.. alın yazısını değiştiremeyiz artık neyse nasibimiz odur kıyametimiz:) :) :)

Askerliği giren olarak nitelendirme ama bu şekilde davranırsan kıyamette girer gerçekten...

Tertip süpersin valla en çok özleyeceklerimden birisi sen ve şu mavi yazıların olacak yav

• Tertipler suan site ulasima kapali buyuk olasilikla verileri yukluyolar...
  • Bu resmen çin işkencesi
  • dk 44 ve değişim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
  • 2 de bu cocuk yatar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanluigi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dua edince istediğin yere gidiliyorsa bırakalım içmeyi..

Düzgün laflar edinde gece gece asabımız bozulmasın, mantıksız laflar etmeyin lütfen

• farketmez... sayfan açılmasada farketmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEWEST

Tertipler diğer konu yoğunluk ve yapım çalışmaları sebebi ile sql hatası verip açılmıyor. Şimdilik gelişmeleri burdan paylaşalım diye geçici olarak bu başlığı açtım. Saat 01:30 itibariyle sonuçlar açıklanmadı. Halen 330. dönem sonuçları çıkıyor. Sonuçlar için direkt linki veriyorum.

TIKLA ÖĞREN

GÜNCEL: Saat 01:30 itibariyle sonuçlar açıklanmadı.

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla bu verilen link (TIKLA'daki) tıpçıların yani çift gidenlerin sonuç aradığı sayfayı veriyo. pertem de bununla ilgili bir kısaltma olsa gerek. Bizimki farklı o yüzden 330 un 331 olmasını beklemeyin. 332 olur şubatta ama 331 olmaz. Asıl link bu olsa gerek. iyi mi yaptım bilmiyorum ???
    Zaten sayfa şu an runtime error veriyo.
    Ama denemeye devam...

• quote:

Orijinalden alıntı: senechaux

vay başlıcam böyle işe ya,askerden 1,5 gün önce yermi açıklanır ya,yarışmamı bu şakamı anlamadımki

Hiç sorma... ah pertem ahhh...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oks1616

Mehmet Fatih Gokce siteye şimdi girdim konfigüre ediliyor yapım aşamasında yazısıyla karşılaştım sanırım yükleniyor
    3 dakika önce · Yorum Yap · BeğenBeğenmekten Vazgeç · Görüşleri Gör (10)Görüşleri Gizle (10) · Şikayet Et

beyler facebook taki eleman yazmış yorumsuz....

?
  • 2.30'a kadar beklerim sonra uyurum...
  • ayın 10 una girdiğimiz anda açıklanmaya başlar ama aşırı yğunluktan dolayı kitlenmiştir veya halen yükleme işlemi devam ediyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcsew2k3

quote:

Orijinalden alıntı: hakko27

EVET TERTİPLER DK.VE SKOR ALALIM

TSKSPOR : 331 - ÇİLEKEŞ TERTİPSPOR: 0

• 330 hislerimize tercuman oldu..

eksi'den alintidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ned johnlansen -- 10 Aralık 2009; 1:45:15 >
  • quote:

Tertip süpersin valla en çok özleyeceklerimden birisi sen ve şu mavi yazıların olacak yav

Kardeşim fenerli adama da ya sarı yada lacivert yazı yakışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eraymert

Tertipler suan site ulasima kapali buyuk olasilikla verileri yukluyolar...

2 saattir kapalı ama
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.