Şimdi Ara

331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (GEÇİCİ KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
0
Favori
111.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok tertipler boşuna kasmaya gerek yok. Ben 5-6 kere açtım 330 yazıyor hala. Açıkcası Cumartesi teslim olun diyor atıyorum İstanbulda oturan biri için kars çıktı adam nasıl gidecek bilet alacak vs.........

Allah bilir TSK daha siteyi hazırlamamış bence. Baksanıza Öss sınavına 1 milyon kişiden fazlası giriyor böyle sorun yaşamıyor. Adamlar sabah 8 de açıklanıyor dediklerinde 8 de tak açıklanıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: revani001

quote:

Orijinalden alıntı: NEWEST

Tertipler diğer konu yoğunluk ve yapım çalışmaları sebebi ile sql hatası verip açılmıyor. Şimdilik gelişmeleri burdan paylaşalım diye geçici olarak bu başlığı açtım. Saat 01:30 itibariyle sonuçlar açıklanmadı. Halen 330. dönem sonuçları çıkıyor. Sonuçlar için direkt linki veriyorum.

TIKLA ÖĞREN

GÜNCEL: Saat 01:30 itibariyle sonuçlar açıklanmadı.

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla bu verilen link (TIKLA'daki) tıpçıların yani çift gidenlerin sonuç aradığı sayfayı veriyo. pertem de bununla ilgili bir kısaltma olsa gerek. Bizimki farklı o yüzden 330 un 331 olmasını beklemeyin. 332 olur şubatta ama 331 olmaz. Asıl link bu olsa gerek. iyi mi yaptım bilmiyorum ???
    Zaten sayfa şu an runtime error veriyo.
    Ama denemeye devam...

hata veriyosa vakit yakın demektir :)

• "331nci Dönem 2nci Grup Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları
    331. dönem sonuçları facebook çılgınlığı yarattı. 4887 üyeye ulaşan sayı giderek artıyor. Tsk sonuç sayfası kademeli olarak kitleniyor... Sonuçların saat 03:30 da açıklanacağı bilgisine ulaştık. "

kaynak:http://www.denizdunyasi.net/

%10 gerceklik payı da olsa umut
  • Beyler biraz saygılı olun Adamın içkisinden sanane .! Yobazlık yapmayın.
  • yeri konya ve diyarbakır cıkan bana ulaşsın yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orijinalden alıntı: Beyoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

331. ana konusuna tıklayınca forum ana sayfasına yöneniyor :) DH bizim başlığa erişimi kapattı sanırım :) Cılkını çıkardık evet 331 iz biz :)

Hiç sorma. Bu sayfaları yıllar sonra torunlara gösteririz...

331 diye bir devre vardı interneti kitlediler abanarak :)

Arkadaşım cami mi burası vaaz veriyosun, içki bakkalda satıldığına göre içmek serbest.
    Tertipler tokuşturun kadehleri, bugün içmeyip nezaman içeceğiz.
    Çok cenabetsin 331. dönem :D

• Valla madem bukadar geç açıklıyolar bizede 1 gün geç gitme hakkı tanısınlar.Zaten ömrümüzünden ömür yiyolar şuanda bekle bekle nereye kadar
  • yatsak mı artık nedersiniz sıktı be bu
    arkadaşlar 325 lerde saat 24.40 itibariyle açıkladılar bakabilrisiniz bakmayanlar tabi ama eminim hepiniz bakmışsınızdır
  • yemin ediyorum heyecan kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyoglu

quote:

Orijinalden alıntı: ToR

quote:

Orijinalden alıntı: redfanatic26

bu ne ya her yer çöktü
    şansa gel dönem 331 olunca böyle oluyo galiba

Abdestsiz bakan mı var nan acaba?

• ben yatıyorum dayanamayacağım artık saati kurayım bari

hepinize iyi geceler hakkımızda hayırlısı olsun............
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

quote:

Orijinalden alıntı: mcsew2k3

quote:

Orijinalden alıntı: hakko27

EVET TERTİPLER DK.VE SKOR ALALIM

TSKSPOR : 331 - ÇİLEKEŞ TERTİPSPOR: 0

• quote:

Beyler biraz saygılı olun Adamın içkisinden sanane .! Yobazlık yapmayın.

Arkadaşım hoop, içkisinden banane tabi, o yüzden burada yazması gerekmiyor, sende artislik yapma
  • EVET SAYIN TERTİPLER DK.45 TSKSPORDA HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK..DH SPOR SÜREKLİ KONTRA ATAKLARLA GOL ARIYOR AMA NAFİLE..BU MAÇ BÖYLE BİTER GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA Bİ UMUT HAKEMİN TARAF TUTUP MAÇI +15 DK DAHA UZATMASINI BEKLEMEK..BAKALIM NE OLACAK
  • F5'i bıraktım 330ların sayfasına arada bi kendi aday numaramı yazıp deniyorum, belki bizim sayfayı yayına vermişlerdir de, sayfada hala 330 olarak gözüküyodur diye bi mantık içine girerek. Saçma ama napalım, çaresizlik denettiriyo ya işte. Aldığım cevap hiç değişmedi:
    Aday Numarası kayıtlar arasında bulunamadı. Aday Numaranızı kontrol ederek tekrar deneyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pitx1

Yok tertipler boşuna kasmaya gerek yok. Ben 5-6 kere açtım 330 yazıyor hala. Açıkcası Cumartesi teslim olun diyor atıyorum İstanbulda oturan biri için kars çıktı adam nasıl gidecek bilet alacak vs.........

Allah bilir TSK daha siteyi hazırlamamış bence. Baksanıza Öss sınavına 1 milyon kişiden fazlası giriyor böyle sorun yaşamıyor. Adamlar sabah 8 de açıklanıyor dediklerinde 8 de tak açıklanıyordu.

Aynen devrem...

• quote:

Orijinalden alıntı: ned johnlansen

330 hislerimize tercuman oldu..

331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI  (GEÇİCİ KONU)

eksi'den alintidir.

• site kapandı hayırlısı olsun
  • Arkadaşlarwww.kkk.tsk.tr deki bişey dikkatimi çekti. Son Güncelleme Tarihi : 10.12.2009 yazıyo altta üstü göremiyorum açmıyo çünkü.Neyi güncellemişler gecenin körü acaba
  • 2 de bişey olcka gibi tertipler yine kitlendi
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.