bi .ok olduğu yok bi başlıycam saymaya şimdi kimse tutamıycak..yattım ben ii geceler..
artık 330 gelmiyor heralde yüklüyorlar sabah kalmaz umarım ama böylede beklede bekle offff....
quote:
Orijinalden alıntı: sbengin8
yada herkes 2de acıklancak diye simdi yuklenio yine bi refresh dalgası yuzunden heyecanlanıyor da alabiliriz:P
YA TERTİPLER HEPİMİZ GERGİNİZ AMA LÜTFEN BU GERGİNLİĞİMİZİ BİR BİRİMİZ ÜZERİNDEN YATIŞDIRMAYA ÇALIŞMAYALIM..LÜTFEN
hala aynı 330.donem
quote:
Orijinalden alıntı: forwomen
şu an itibariyle açabilen varmı siteyi hep boş sayfa geliyor sanırım iyice yaklaştı
331. dönem sonuçları facebook çılgınlığı yarattı. 4887 üyeye ulaşan sayı giderek artıyor. Tsk sonuç sayfası kademeli olarak kitleniyor... Sonuçların saat 03:30 da açıklanacağı bilgisine ulaştık. Aspx dilini kullanan tsk sitesinde gerekli olan mdb dosyasına veriler yetkililer tarafından aralıksız yükleniyor. Tüm sonuçların yüklendikten sonra sitede aktif hale geleceği duyuruldu. Ayrıca sitenin zaman zaman kitlenmesinin çalışmaları aksatmadığı çünkü verilerin farklı bir server aracılığı ile yüklendiği belirtildi.
bu arada 331.dönemde kaç asker olduğunu bilen var mı?
Ordu herşeyi artık internet üzerinden yapıyo yada enazından yapmaya çalışıyo.Ama böyle bi sistemle olan gene bizlere oluyo gecenin bu saati oldu site bitik halde
bende 330 da açılmaz oldu..varmı an itibari ile açabilen...
Adem Uyanık arkadaşlar kkk 312 411 11 18 numaralı telden aradım, çok yüklenme nedeni ile serverlarda çokme olmuş, sistemciler çalışıyormuş, ilerleyen saatlerde açıklanacakmış net saat söylemediler. Biraz daha baskı kuralım diyorsanız yukarıdaki numarayı arayalım belki psikolojik baskı kurmuş oluruz daha erken açıklarlar.
buda facebook tan bi bilgi arkadaşlar yorumsuzz...
ben yatıyorum ya
5 gibi kalkar bakarım bilet bulamazsam arabayla giderim yanıma bi eleman alıp
sinir oldum. 12sinde teslim olamazsak ilk günden fırça yiyeceğiz
quote:
Orijinalden alıntı: izzetclub
331. dönem sonuçları facebook çılgınlığı yarattı. 4887 üyeye ulaşan sayı giderek artıyor. Tsk sonuç sayfası kademeli olarak kitleniyor... Sonuçların saat 03:30 da açıklanacağı bilgisine ulaştık. Aspx dilini kullanan tsk sitesinde gerekli olan mdb dosyasına veriler yetkililer tarafından aralıksız yükleniyor. Tüm sonuçların yüklendikten sonra sitede aktif hale geleceği duyuruldu. Ayrıca sitenin zaman zaman kitlenmesinin çalışmaları aksatmadığı çünkü verilerin farklı bir server aracılığı ile yüklendiği belirtildi.
Ya bu bizim topic kaynadı inşallah sınıflandırma olayını yapabiliriz ciddi anlamda..sonuçlar geciktikçe ortam gerildi..Alayına isyan moduna gelenler var
Saat 2 de oldu hala yok bişe...
Askerliğin altın kuralı; sabretmeyi bileceksin... :D Ben yarına bıraktım. Hadi cümleten iyi geceler.
quote:
Orijinalden alıntı: elk_muh_goksun
quote:
Orijinalden alıntı: Kiss of Life
Ulan ne yobazlar var yahu.! Ben ateistim senin dua'ndan rahatsız olmuyorsam sen de benim içkimden rahatsız olamazsın...Terbiyesiz herif.
Kardesım madem ateıst ve duadan rahatsız oluyorsan olunce arkana dua okutmazsın bıze ne ateıst oldugundan mıllet ıstedıgı yorumu yapar nasıl senın ıcmene karısmıyorsak
quote:
Orijinalden alıntı: echoline
quote:
Orijinalden alıntı: INOVASYON
quote:
hiçmi psikolojiden anlamıyor bunlar ya ayıptır günahtır bu ne böyle 12sinde teslim ol diyor ve hala nereye gideceğini bilmeyen zaten askerlik psikolojisi içersinde olan insanları birde böyle bunalıma sokuyorlar