Şimdi Ara

331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (GEÇİCİ KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
0
Favori
111.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ned johnlansen

330 hislerimize tercuman oldu..

331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI  (GEÇİCİ KONU)

eksi'den alintidir.

ÇOK İYİ YA

• quote:

Orijinalden alıntı: Pitx1

Yok tertipler boşuna kasmaya gerek yok. Ben 5-6 kere açtım 330 yazıyor hala. Açıkcası Cumartesi teslim olun diyor atıyorum İstanbulda oturan biri için kars çıktı adam nasıl gidecek bilet alacak vs.........

Allah bilir TSK daha siteyi hazırlamamış bence. Baksanıza Öss sınavına 1 milyon kişiden fazlası giriyor böyle sorun yaşamıyor. Adamlar sabah 8 de açıklanıyor dediklerinde 8 de tak açıklanıyordu.

8-10 lira yol parsı veriyolar ya uçakla giderler üstelik bide uzun dönem askerler de bayram sonuna kaldık iyice bilet çilesi çektik
    düşünün biz gecen sene tam bayram vakti bilet aradık orda burda bence yeriler açıklanınca hemen gidin otogara bileti kapın

• quote:

Yok tertipler boşuna kasmaya gerek yok. Ben 5-6 kere açtım 330 yazıyor hala. Açıkcası Cumartesi teslim olun diyor atıyorum İstanbulda oturan biri için kars çıktı adam nasıl gidecek bilet alacak vs.........

Allah bilir TSK daha siteyi hazırlamamış bence. Baksanıza Öss sınavına 1 milyon kişiden fazlası giriyor böyle sorun yaşamıyor. Adamlar sabah 8 de açıklanıyor dediklerinde 8 de tak açıklanıyordu.

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: INOVASYON

quote:

Tertip süpersin valla en çok özleyeceklerimden birisi sen ve şu mavi yazıların olacak yav

Kardeşim fenerli adama da ya sarı yada lacivert yazı yakışır

Evet orasıda gerçek... Yaaa açıklamaya niyetleri yok sanırım bu sayın tsk personelinin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liberty Citizen

"331nci Dönem 2nci Grup Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları
    331. dönem sonuçları facebook çılgınlığı yarattı. 4887 üyeye ulaşan sayı giderek artıyor. Tsk sonuç sayfası kademeli olarak kitleniyor... Sonuçların saat 03:30 da açıklanacağı bilgisine ulaştık. "

kaynak:http://www.denizdunyasi.net/

%10 gerceklik payı da olsa umut

3 bucugu beklerım o sorun deılde acıklanmazsa asıl sorun o ınternet sıtesı gazetesı dunyası herneyse onun ıcın baslar

• segili vatan fedaileri kavga yapmayın durdurk yere bırakın herkes içini döksün sonuçta herkes sırtsırta verip bu vatanı korumaya gidiyor
  • OOOOFFFFFFFFF OOFFFFFFF OFFFFFFFF
  • gerildim çok fena şekilde çıksa da rahat rahat uyusam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

quote:

Orijinalden alıntı: mcsew2k3

quote:

Orijinalden alıntı: hakko27

EVET TERTİPLER DK.VE SKOR ALALIM

TSKSPOR : 331 - ÇİLEKEŞ TERTİPSPOR: 0

iyiymiş

• bekliyoruz bakalım siteler kapalı
  • şu an itibariyle açabilen varmı siteyi hep boş sayfa geliyor sanırım iyice yaklaştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzetclub

http://pertem.kkk.tsk.mil.tr/yedeksubay/AdayNoArama.aspx

girilemiyor....

Bişey demiyorum abi size...

• artık 330 da açılmıyor, acaba bi hareketlilikmi olcak
  • yada herkes 2de acıklancak diye simdi yuklenio yine bi refresh dalgası yuzunden heyecanlanıyor da alabiliriz:P
  • anlaşıldı bu gece sonuçları öğrenemeyeceğiz ama uyuyamayacağız da...
    dolanan sabah 10.00 laflarında doğruluk payı var galiba...
  • Bence saat 2 de açıklarlar tahminim tabi bu. sonradan bana kalaylamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: forwomen

şu an itibariyle açabilen varmı siteyi hep boş sayfa geliyor sanırım iyice yaklaştı

AYNENE HEP BOŞ GLEİO SAAT 2 YE ADKAR BKELCİEM SON 5DK SORAN UYCA M BAŞLARIMYA BUNEYA BÖLE
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankart

segili vatan fedaileri kavga yapmayın durdurk yere bırakın herkes içini döksün sonuçta herkes sırtsırta verip bu vatanı korumaya gidiyor

ben ayyaşa sırtımı vermem arkadaş!!! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankart

quote:

8-10 lira yol parsı veriyolar ya uçakla giderler üstelik bide uzun dönem askerler de bayram sonuna kaldık iyice bilet çilesi çektik
    düşünün biz gecen sene tam bayram vakti bilet aradık orda burda bence yeriler açıklanınca hemen gidin otogara bileti kapın

Valla her yönüyle mantıklı bir çözümü bulamıyorum tertiplerim. Tüm arkadaşlarım ayakta uyumuyorlar benden haber bekliyorlar. Böyle yapcaklarına siteye koymasınlar şubenizi arayıp öğrenin desinler katkat iyidir

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.