Yok tertipler boşuna kasmaya gerek yok. Ben 5-6 kere açtım 330 yazıyor hala. Açıkcası Cumartesi teslim olun diyor atıyorum İstanbulda oturan biri için kars çıktı adam nasıl gidecek bilet alacak vs.........
Allah bilir TSK daha siteyi hazırlamamış bence. Baksanıza Öss sınavına 1 milyon kişiden fazlası giriyor böyle sorun yaşamıyor. Adamlar sabah 8 de açıklanıyor dediklerinde 8 de tak açıklanıyordu.
8-10 lira yol parsı veriyolar ya uçakla giderler üstelik bide uzun dönem askerler de bayram sonuna kaldık iyice bilet çilesi çektik düşünün biz gecen sene tam bayram vakti bilet aradık orda burda bence yeriler açıklanınca hemen gidin otogara bileti kapın
quote:
Orijinalden alıntı: Pitx1
Yok tertipler boşuna kasmaya gerek yok. Ben 5-6 kere açtım 330 yazıyor hala. Açıkcası Cumartesi teslim olun diyor atıyorum İstanbulda oturan biri için kars çıktı adam nasıl gidecek bilet alacak vs.........
Allah bilir TSK daha siteyi hazırlamamış bence. Baksanıza Öss sınavına 1 milyon kişiden fazlası giriyor böyle sorun yaşamıyor. Adamlar sabah 8 de açıklanıyor dediklerinde 8 de tak açıklanıyordu.
aynen
quote:
Orijinalden alıntı: INOVASYON
quote:
Tertip süpersin valla en çok özleyeceklerimden birisi sen ve şu mavi yazıların olacak yav
Kardeşim fenerli adama da ya sarı yada lacivert yazı yakışır
Evet orasıda gerçek... Yaaa açıklamaya niyetleri yok sanırım bu sayın tsk personelinin...
quote:
Orijinalden alıntı: Liberty Citizen
"331nci Dönem 2nci Grup Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları 331. dönem sonuçları facebook çılgınlığı yarattı. 4887 üyeye ulaşan sayı giderek artıyor. Tsk sonuç sayfası kademeli olarak kitleniyor... Sonuçların saat 03:30 da açıklanacağı bilgisine ulaştık. "
artık 330 da açılmıyor, acaba bi hareketlilikmi olcak
yada herkes 2de acıklancak diye simdi yuklenio yine bi refresh dalgası yuzunden heyecanlanıyor da alabiliriz:P
anlaşıldı bu gece sonuçları öğrenemeyeceğiz ama uyuyamayacağız da... dolanan sabah 10.00 laflarında doğruluk payı var galiba...
Bence saat 2 de açıklarlar tahminim tabi bu. sonradan bana kalaylamayın
quote:
Orijinalden alıntı: forwomen
şu an itibariyle açabilen varmı siteyi hep boş sayfa geliyor sanırım iyice yaklaştı
AYNENE HEP BOŞ GLEİO SAAT 2 YE ADKAR BKELCİEM SON 5DK SORAN UYCA M BAŞLARIMYA BUNEYA BÖLE
quote:
Orijinalden alıntı: cankart
segili vatan fedaileri kavga yapmayın durdurk yere bırakın herkes içini döksün sonuçta herkes sırtsırta verip bu vatanı korumaya gidiyor
ben ayyaşa sırtımı vermem arkadaş!!! :)
quote:
Orijinalden alıntı: cankart
quote:
Orijinalden alıntı: Pitx1
8-10 lira yol parsı veriyolar ya uçakla giderler üstelik bide uzun dönem askerler de bayram sonuna kaldık iyice bilet çilesi çektik düşünün biz gecen sene tam bayram vakti bilet aradık orda burda bence yeriler açıklanınca hemen gidin otogara bileti kapın
Valla her yönüyle mantıklı bir çözümü bulamıyorum tertiplerim. Tüm arkadaşlarım ayakta uyumuyorlar benden haber bekliyorlar. Böyle yapcaklarına siteye koymasınlar şubenizi arayıp öğrenin desinler katkat iyidir