Şimdi Ara

331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (GEÇİCİ KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.571
Cevap
0
Favori
111.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fonseca_

bende 330 da açılmaz oldu..varmı an itibari ile açabilen...

Yaw yattım uyuyamadım kalktım tam bir sinir harbi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oks1616

Adem Uyanık arkadaşlar kkk 312 411 11 18 numaralı telden aradım, çok yüklenme nedeni ile serverlarda çokme olmuş, sistemciler çalışıyormuş, ilerleyen saatlerde açıklanacakmış net saat söylemediler. Biraz daha baskı kuralım diyorsanız yukarıdaki numarayı arayalım belki psikolojik baskı kurmuş oluruz daha erken açıklarlar.

buda facebook tan bi bilgi arkadaşlar yorumsuzz...

ya acıklancaksa bekleyelım ama sımdı sabaha kadar bekletmesınler bızı
  • Millet ne yapacağını şaşırdı birbirine sarıyor....

Bu arada 3 buçukta açıklayacağına sabah 10 da açıklasınlar çok daha makbule geçer...
  • Saat 03:31 de açıklancakmış :D Ekşide yazmışlar.
  • kkk sitesinde yarım yamalak açıldığında alt tarafta son güncelleme 10.12.2009 olarak gözüküyo aslında :(
  • ya bu yetkililer sonucları neden bu saate kadar yuklemiyor? ya da madem bu saate kalacak yapsın 1 gun onceden acıklamayı yarın sabah acıklıycaz diye bizi uykusuz bırakmasın.. tsk gibi organize bi yerin bu isi sansa, kısmete bırakıyo gibi davranmasına
  • 330 tamamen gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzetclub

331. dönem sonuçları facebook çılgınlığı yarattı. 4887 üyeye ulaşan sayı giderek artıyor. Tsk sonuç sayfası kademeli olarak kitleniyor... Sonuçların saat 03:30 da açıklanacağı bilgisine ulaştık.
    Aspx dilini kullanan tsk sitesinde gerekli olan mdb dosyasına veriler yetkililer tarafından aralıksız yükleniyor. Tüm sonuçların yüklendikten sonra sitede aktif hale geleceği duyuruldu. Ayrıca sitenin zaman zaman kitlenmesinin çalışmaları aksatmadığı çünkü verilerin farklı bir server aracılığı ile yüklendiği belirtildi.

yalan dolan beyler inanmayın, aspx dili ile mdb database dosyasının ne alakası var
    Eğer cidden mdb dosyası ise niye aktarıyorsun, direk yenisi ile eskisini değiştir ordan okut :)

Rezalet.

• Torunlar hayırlısı bekleyın bellı olur bugun gecen sene tam bu zamanlar bızımkı bellı olmuştuu...
  • 90000 olması gerekıo
    quote:

Orijinalden alıntı: sparkblug

bu arada 331.dönemde kaç asker olduğunu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: armanem

quote:

Adem Uyanık arkadaşlar kkk 312 411 11 18 numaralı telden aradım, çok yüklenme nedeni ile serverlarda çokme olmuş, sistemciler çalışıyormuş, ilerleyen saatlerde açıklanacakmış net saat söylemediler. Biraz daha baskı kuralım diyorsanız yukarıdaki numarayı arayalım belki psikolojik baskı kurmuş oluruz daha erken açıklarlar.

VERDİĞİN NUMARAYI ARADIM.

DEDİĞİN GİBİ TEKNİK ARIZA VARMIŞ,TEKNİK EKİP UĞRAŞIYORMUŞ.

BU GECE MUTLAKA AÇIKLANACAK DEDİ ORADAKİ BEY SABAHA KALIR MI DİYE SORDUM

SABAHA KALMAZ DİYE CEVAP VERDİ !

BİLGİNİZ OLSUN.

• quote:

Orijinalden alıntı: veledim10k

quote:

331. dönem sonuçları facebook çılgınlığı yarattı. 4887 üyeye ulaşan sayı giderek artıyor. Tsk sonuç sayfası kademeli olarak kitleniyor... Sonuçların saat 03:30 da açıklanacağı bilgisine ulaştık.
    Aspx dilini kullanan tsk sitesinde gerekli olan mdb dosyasına veriler yetkililer tarafından aralıksız yükleniyor. Tüm sonuçların yüklendikten sonra sitede aktif hale geleceği duyuruldu. Ayrıca sitenin zaman zaman kitlenmesinin çalışmaları aksatmadığı çünkü verilerin farklı bir server aracılığı ile yüklendiği belirtildi.

nereden öğrendiniz acaba?

http://www.denizdunyasi.net/

• quote:

Orijinalden alıntı: meranka

http://www.kaliteliyayin.com/haber/331-donem-yedek-subay-siniflandirma-sonuclari-aciklandi.html

Bu ne arkadaşlar yaa

Hikaye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

quote:

quote:

BİLGİNİZ OLSUN.

ABOOOOOOOOOOOOOO

• quote:

Orijinalden alıntı: kelkaz

quote:

yalan dolan beyler inanmayın, aspx dili ile mdb database dosyasının ne alakası var
    Eğer cidden mdb dosyası ise niye aktarıyorsun, direk yenisi ile eskisini değiştir ordan okut :)

Rezalet.

Ayrıca tek tek resimlerimizi yüklemiyorlar ya, yükledikleri text dosyası gibi bir şey, 50 mb olsun hadi. Ne kadar sürer yüklemek. Muhtemelen aynı ağdan attıklarından bir kaç dakika en fazla.

• ben de aradım açıklanacak dendi hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

quote:

quote:

BİLGİNİZ OLSUN.

tamam dostum
    tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın
    beklıyelım
    ınsallah acıklanır

• Tahmini bir saat söyleseler bari...
  • Bir paket sigara içtim baca gibiyim
  • denizdunyası sitesindeki habere bakın bi saat 01.30 da yapılmış.O saatte askeriyeden kime ulaşabilicekler.Siteye hit yapmak için bence böyle saçma sapan şeyler yazıyolar.Hadi hepsi doğru olsa da saatini o adama söyleyen yetkili çıkar sitede açıklama yapar yüklenmeyin saat 03.30dan sonra açıklayacağız demezmi
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.