23 üncü mot. p. tüm. 23üncü mot. p. a. k.lığı samandıra istanbul paşa abinin listesinde yok samandıra değilde kartal yazıyo paşa abininkinde gerisi aynen benimki gibi acaba burasımı
Ben arkadaşa sordum daha önceden Kartal' a bağlıymış daha sonra Samandıra ayrılmış o yüzden Kartal yazıyo
ÇUKURCA 3'ÜNCÜ J. SNR. TB. K.LIĞI ÇUKURCA HAKKARİ buraya çıktım acaba acemilik ve usta birliğini aynı yerde mi tamamlayacam
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MU. ELKT. VE BİL. SİS. (MEBS) OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI MAMAK ANKARA
arkadaşlar bu okul ne anlamadım ben :D
quote:
Orijinalden alıntı: mahlaskafk
Arkadaşlar thy den bilette alamıyorum sayfa surekli hata veriyor telefonal bilet alabileceğimiz thy nin numarasını bilen warmı
444 0 849 ayrıca mobil.thy.com
quote:
Orijinalden alıntı: aozen55
Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Kabul Toplama Merkezi 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KARS İL J. K.LIĞI KARS
12.12.2009 saat 17:00'a kadar hangisine teslim olmam lazım? Jandarma askerlerden daha mı iyi, daha mı kötü?
ktm ye uğrayacaksan sabah 8 de orda ol ki konvoyu kaçırma yoksa ktm de yatarsın ktm yoksa akşam 4 de orda ol yeter
kardeş pm ine mesaj attım
quote:
Orijinalden alıntı: Geruze
Zorda olsa açtım. Onay kodu kısmıda geldi. Bu seferde nihai sonucu görüntüleyemiyor. Ha gayret be.. (:
107. Topçu A. Komutanlığı Siverek Şanlıurfa Kısa dönem er
Buraya gelen varmı.
20'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI ŞANLIURFA benimkide yok mu başka URFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA çok fena moralim bozulduuu
Vay Şanlıurfa asker için iyi yermiş google öyle söylüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: bariscam
MU. ELKT. VE BİL. SİS. (MEBS) OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI MAMAK ANKARA kısa dönem er
banada orasi cikti
Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI AMASYA
quote:
Orijinalden alıntı: mersahin
42149 a bi göz atın tertiplerim size zahmet. açamadım namıssızı
Aday Nu. 42149 Adı ve Soyadı MUSTAFA ERŞAHİN Baba Adı HASAN FEVZİ Kuvveti Hava Kuvvetleri Sınıfı Hava Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA
Hayırlı olsun şimdiden
quote:
Orijinalden alıntı: bycrazy
quote:
Orijinalden alıntı: rmdn2
quote:
Orijinalden alıntı: paulpierce06
quote:
Orijinalden alıntı: sercan149
quote:
Orijinalden alıntı: paulpierce06
quote:
Orijinalden alıntı: rmdn2
Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ
aynı yerdeyiz tertip
tertip bende tekirdağ. aynı yer .
yarın bi ara irtibat kuralım gitmeden
kuralım kanka nasıl bi yer acaba merak ettim.
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 331'inci Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi: 10 Aralık 2009
Aday Nu. 36988 Adı ve Soyadı YUSUF GÜLER Baba Adı MEHMET Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ
Sorgulama sayfasına geri dönmek için tıklayınız...
arkadaşlar bende aynı yerdeyim
şuan aşırı yogunluktan pek konusma şansımız olmuo ama yarın fln bi şekilde konusalım (listeye kesin kaydınızı yapın) teslim olamdan bi araya gelmek çok işimize yarar die düşünüorum
MUSTAFA ERŞAHİN
Aday Nu. 42149 Adı ve Soyadı MUSTAFA ERŞAHİN Baba Adı HASAN FEVZİ Kuvveti Hava Kuvvetleri Sınıfı Hava Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA
quote:
Orijinalden alıntı: kunart
ÇUKURCA 3'ÜNCÜ J. SNR. TB. K.LIĞI ÇUKURCA HAKKARİ buraya çıktım acaba acemilik ve usta birliğini aynı yerde mi tamamlayacam
acemiliğin orada olacak usta birliğine dağıtım olacaksın ama aynı il sınırları içinde ilçelere veya merkeze gideceksin
quote:
Orijinalden alıntı: mersahin
42149 a bi göz atın tertiplerim size zahmet. açamadım namıssızı
buyur tertip
Aday Nu. 85140 Adı ve Soyadı İSA KOÇARSLAN Baba Adı MEHMET Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi P. OKL. K.LIĞI TUZLA İSTANBUL
var mıdır ? profilimde de MSN adresim var... listeyede ekledim..
28 İNCİ MKNZ. P. TUG. (BARIŞ GÜCÜ) K. YRD. LIĞI ÇANKIRI