Aday Nu. 30708 Adı ve Soyadı MURAT BIYIK Baba Adı İLHAN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI MANİSA
quote:
Orijinalden alıntı: ylnmurat55
GÜVERCİNLİK JANDARMA LOJİSTİK K.LIĞI GÜVERCİNLİK ANKARA
BEYLER GÜVERCİNLİK NE TARAFTA KALIR ANKRADA BİLEN VARMI...
benimde güvercinlik ama havacılık k.lığı
denizli yok mu
quote:
Orijinalden alıntı: neverkind
Aday Nu. 42608 Adı ve Soyadı İSMAİL BEHLÜL ÇAKIR Baba Adı ALİ İHSAN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Yedek Subay Branşı YER ÖLÇME TK.K. Kabul Toplama Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI POLATLI ANKARA
aynı yere gidecegim kursiyer kardeşlerimi gözlerinden öpüyorum..
VANHELCİNG
Aday Nu. 30708 Adı ve Soyadı MURAT BIYIK Baba Adı İLHAN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI MANİSA
quote:
Orijinalden alıntı: rmdn2
quote:
Orijinalden alıntı: paulpierce06
quote:
Orijinalden alıntı: sercan149
quote:
Orijinalden alıntı: paulpierce06
quote:
Orijinalden alıntı: rmdn2
Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ
aynı yerdeyiz tertip
tertip bende tekirdağ. aynı yer .
yarın bi ara irtibat kuralım gitmeden
kuralım kanka nasıl bi yer acaba merak ettim.
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 331'inci Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi: 10 Aralık 2009
Aday Nu. 36988 Adı ve Soyadı YUSUF GÜLER Baba Adı MEHMET Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ
Sorgulama sayfasına geri dönmek için tıklayınız...
arkadaşlar bende aynı yerdeyim
quote:
Orijinalden alıntı: Cromartie
Aday Nu. 98026 Adı ve Soyadı YAVUZ KAYA Baba Adı MEHMET Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 8'inci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / ELAZIĞ Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KÖPRÜLÜ 4'ÜNCÜ J. SNR. TB. K.LIĞI ÇUKURCA HAKKARİ
Moralim çok bozuldu gerçekten.
üzülme kardeşim.Allah tez zamanda sevdiklerine kavuştursun
O da göstermiyor:(
quote:
Orijinalden alıntı: drummer_1907
quote:
Orijinalden alıntı: numeruscl
Onay kodunun olduğu resim bir türlü açmıyor ben de ya, öğrenemedim gitti:(
FİREFOX KULLLANMAYIN! EXPLORER!!
38993 bakabilecek varmı giremiyorum.....
quote:
Orijinalden alıntı: ermans2002tr
Beyler Hakkari Cukurca olanlar birbirleriyle yazissin...Ben varim, Sarpuli adli arkadasim var, baska olanlarda yazsin....
bende varım kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: yolculord
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 2'NCİ OR. İS. A. K.LIĞI MALATYA
aynı yere düşmüşüz tertip haberleşelim de yalnız kalmayalım oralarda
quote:
ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ SORULDU MU BİLMİYORUM? KABUL TOPLAMA MERKEZİ HAKKINDA!! KTMLER SÜRÜNDÜRÜYOR DENİYOR DİREK BİRLİĞE GİDİN DENİYOR!! KTMLER MECBURİ Mİ!! ÇOK ACİL LÜTFEN!! HAVAALANINA GİDİP ONA GÖRE BİLET ALACAĞIM PAŞAM BURDA MISIN??
ktm ye uğrama mecburiytin yok
NARLIDERE İZMİR :) arkadaşlar uçak biletimi bile aldım :) hertürlü beraberiz ... sınıflandırma listesine yazacağım iletişim bilgilerimi.. ulaşmak isteyen çekinmeden arasın
Aday Nu. 41593 Adı ve Soyadı UĞUR SÜLÜN Baba Adı HASAN ERGÜN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 66'NCI MKNZ. P. (BARIŞ GÜCÜ) TUG. K.LIĞI TOPKULE İSTANBUL
Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Bakım Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 48'İNCİ MOT. P. TUG. K. YRDC. K.LIĞI BAYBURT
vay be siirte bırtek benmı gıdıyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: numeruscl
Onay kodunun olduğu resim bir türlü açmıyor ben de ya, öğrenemedim gitti:(
FİREFOX KULLLANMAYIN! EXPLORER!!
hakkaten milletin yerden yere vurdugu explorer süper çalıştı. ben bu kadar iyi çalışacağını tahmin etmiyodum :)
kardeş pm ine mesaj attım
Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 19'UNCU MOT. P. TUG. K.LIĞI EDREMİT BALIKESİR
Nasıl bir yerdir ilen varmı. Birde Ankaradan en kolay nasıl gidilir oraya acaba?
Herkese şimdiden hayırlı teskereler
quote:
Orijinalden alıntı: frisbyyy
Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Bakım Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 48'İNCİ MOT. P. TUG. K. YRDC. K.LIĞI BAYBURT