Onay kodunun olduğu resim bir türlü açmıyor ben de ya, öğrenemedim gitti:(
yedek subay giden arkadaşlara allahtan sabır diliyorum hepinizin gözü aydın
Beyler Hakkari Cukurca olanlar birbirleriyle yazissin...Ben varim, Sarpuli adli arkadasim var, baska olanlarda yazsin....
quote:
Orijinalden alıntı: phantom_coal
MU. ELKT. VE BİL. SİS. (MEBS) OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI MAMAK ANKARA varmı leyyyyn
SINAVA GİRDİĞİM YERRR İYİ EN AZINDAN D.BAKIRDAN
Aday Nu. 32538 Adı ve Soyadı VOLKAN İPÇİOĞLU Baba Adı KADRİ Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'İNCİ P. EĞT. TUG. ÇVŞ. EĞT. TB. K.LIĞI SAMSUN
Aday Nu. 42608 Adı ve Soyadı İSMAİL BEHLÜL ÇAKIR Baba Adı ALİ İHSAN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Yedek Subay Branşı YER ÖLÇME TK.K. Kabul Toplama Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI POLATLI ANKARA
11'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI DENİZLİ
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BORNOVA 10'UNCU J. EĞT. A. K.LIĞI BORNOVA İZMİR
30708??
quote:
Orijinalden alıntı: enteresavar
quote:
Orijinalden alıntı: cruel.turk
quote:
Orijinalden alıntı: iso1983tr
quote:
Orijinalden alıntı: cruel.turk
Aday Nu. 20614 Adı ve Soyadı LÜTFİ ÖZTÜRK Baba Adı TURAN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 23'ÜNCÜ MOT. P. TÜM. 23'ÜNCÜ MOT. P. A. K.LIĞI SAMANDIRA İSTANBUL
Kütük : Ankara
İstanbul'lu arkadaşlar geliyorum yanınıza
hayırlı olsun arkadaşım bende orda yaptım 325.kd olarak
Dedem bikaç soru sordum özelden sana bu saatte uyku tutmadı heyecandan
Varmı başka benimle gelen tertiplerim
BeNDE SENİNLEYİM TERTİP BİLETMİDE ALDIM UÇAKTAN ÇOK ŞÜKÜR :)) acABA NASIL BİYER?
Tertip ikamet neresi uçağa gerek varmı ki ben Ankara'dan otobüsle gidicem 6 saat felan sürüyo sabahtan çıkarm
doğuda nöbet batıda eğitim var arkadaşlar iyi kötü yer yok. iyi kötü komutan var doğuya gidiyorum diye sakın üzülmeyin inşlh tezz zamanda dönersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: ylnmurat55
GÜVERCİNLİK JANDARMA LOJİSTİK K.LIĞI GÜVERCİNLİK ANKARA GÜVERCİNLİK NE TARAFTA KALIR BEYLER BİLEN VARMI...
İSTANBUL YOLU 5.KM İLE 7. KM ARASINDA
tertip ben de edirne uzunköprüye düştüm. uzunköprü mü?
Aday Nu. 38339 Adı ve Soyadı BUĞRA ÇORUH Baba Adı ŞEMSETTİN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 2'NCİ KOR. 102'NCİ TOP. A. K.LIĞI UZUNKÖPRÜ EDİRNE
ARKADASLAR YATMADAN SON 5 NUMARAYA BAKACAGIM PM ATIN COK UYKUM VAR. GELEN ILK 5 PM E CEVAP VERECEGIM...
Arkadaşlar thy den bilette alamıyorum sayfa surekli hata veriyor telefonal bilet alabileceğimiz thy nin numarasını bilen warmı
YA ÖNCE KABUL TOPLAMA MERKEZLERİNE Mİ GİDECEZ
quote:
Orijinalden alıntı: numeruscl
Onay kodunun olduğu resim bir türlü açmıyor ben de ya, öğrenemedim gitti:(
FİREFOX KULLLANMAYIN! EXPLORER!!
SAKARYA Jandarma varmı??
quote:
Orijinalden alıntı: KTSL28
Bana sürgün yeri çıkmışl ya habu nasıl iş şansa bak googleda yorumlar hep öle