Aday Nu. 91722 Adı ve Soyadı MELİH APAYDIN Baba Adı EMİN Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 8'inci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / ELAZIĞ Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi VAN İL J. K.LIĞI VAN
kardeşim bentunceli il jandarma ama ktm miz aynı yer c.tesi sabah 7 .10 uçağı var ben aldım bileti thy 79 tl
85051?????????
diyarbakır varmı arkdaşlar
Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - 65'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI LÜLEBURGAZ KIRKLARELİ
HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA
54'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KIYIK EDİRNE yokmuuu
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 2'NCİ OR. İS. A. K.LIĞI MALATYA
vatana millete hayırlı olsun inşallh hepiniz gittiğiniz gibi gelirsiniz
Adı ve Soyadı ZAFER BAYRAM ATAK Baba Adı NECMETTİN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Bakım Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K. LOJ. K. MÜHT. K. 1'İNCİ MÜHT. K. YRDC. 12'NCİ MÜHT. BL. K.LIĞI ÖRCÜNLÜ/ÇATALCA ÖRCÜNLÜ İSTANBUL
BURAYI BİLENLER LÜTFEN YARDIMCI OLSUN ÖNBİLGİ VERSİN....
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 28'İNCİ MKNZ. P. (BARIŞ GÜCÜ) TUG. K.LIĞI MAMAK ANKARA
GÜVERCİNLİK JANDARMA LOJİSTİK K.LIĞI GÜVERCİNLİK ANKARA GÜVERCİNLİK NE TARAFTA KALIR BEYLER BİLEN VARMI...
quote:
Orijinalden alıntı: ali2111
Kara Kuvvetleri Piyade Kısa Dönem Er - 8'inci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / ELAZIĞ 51'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI HOZAT TUNCELİ
ben tunceli il jandarma ktm miz aynı
quote:
Orijinalden alıntı: paulpierce06
quote:
Orijinalden alıntı: sercan149
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: rmdn2
Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ
aynı yerdeyiz tertip
tertip bende tekirdağ. aynı yer .
yarın bi ara irtibat kuralım gitmeden
Beni de sayın tertipler Ankaradan ;) İstanbula yakındır gitmedim ama istanbula yakın olması iyi ancak söylenen şeyler epeyce soğuk ve disiplinli olduğu yönünde :))
63049 bakabilecek olan var mı arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: Revolutions
BEYLER SİYETYİ ACAMİYORUM 32538 ADAY NUMARAM LUTFENNNN BAKABİLEN VARMİ?????????????
BEYLER LUTFN BAKABİLEN VVARMI???????
33163 pm bekliyorum bilginize kardeşlerim
quote:
Orijinalden alıntı: vanhelcing
86090 ARKADASLAR NE OLUR BAKIN VALİDE KALP KRIZI GECIRECEK YOKSA :d :d
Aday Nu. 86090 Adı ve Soyadı SÜLEYMAN KOLANCI Baba Adı MUSTAFA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedek Subay Branşı KOL K. Kabul Toplama Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞİRDİR ISPARTA
KENAN YILDIZ
Aday Nu. 90325 Adı ve Soyadı KENAN YILDIZ Baba Adı KEMAL Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Yedek Subay Branşı ADESTİM/GÖZETLEME SB. Kabul Toplama Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI POLATLI ANKARA
Bana sürgün yeri çıkmışl ya habu nasıl iş şansa bak googleda yorumlar hep öle
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sercan149
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: rmdn2
Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ