herkese hayırlı teskereler ! bana da 2'NCİ OR. HRK. KUR. YBŞK. MU. A. K.LIĞI MALATYA çıktı
1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY ankaradan giden var mı ?
1. PİYADE EĞİTİM TUGAYI kOMUTANLIĞI MANİSA
DElta nerelerdesin
aynı yerdeyiz dostum gerçek adını söyle bari
Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İZMİR İL J. K.LIĞI İZMİR
KISA DÖNEM ER JANDARMA AYDIN JANDARMA HELİKOPTER FİLO KOMUTANLIĞI
Aynı yer çıkan varsa PMden ulaşsın.
insallah ulkenın dogusu batısı fark etmez hepmız ıcın hayırlısı olur
DİYARBAKIR İL J. K.LIĞI DİYARBAKIR varsa aynı istikamet tertibim numaram pasa'nın listesinde var cekinmeyin arayın
23 üncü mot. p. tüm. 23üncü mot. p. a. k.lığı samandıra istanbul
Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 8'inci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / ELAZIĞ Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi VAN İL J. K.LIĞI VAN
Burası çıkan yer varsa heberleşelim daha uzak yer yok heralde :)
Aday Nu. 30478 Adı ve Soyadı SERHAT ŞAHİN Baba Adı BAYRAM ALİ Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 7'nci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / DİYARBAKIR Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BATMAN İL J. K.LIĞI BATMAN
Aday Nu. 70117 Adı ve Soyadı ENGİN ŞENSOY Baba Adı TALİP Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI MANİSA
HAYIRLI OLSUN ARKADASIM
adana varsa gelsin yanıma
quote:
Orijinalden alıntı: sarpuli
ÇUKURCA 20'NCI J.SNR.TUG.K.LIĞI ÇUKURCA HAKKARİ
En güzel yer bana düştü :) Varmı buraya düşen veya fikri olan ?
Benimde orasi dostum,haberleselim.....Kabul toplama merkezide yazmiyo nasi gidecez oraya??????/
quote:
Orijinalden alıntı: sercan149
quote:
Orijinalden alıntı: paulpierce06
quote:
Orijinalden alıntı: rmdn2
Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ
aynı yerdeyiz tertip
tertip bende tekirdağ. aynı yer .
yarın bi ara irtibat kuralım gitmeden
BEYLER SİYETYİ ACAMİYORUM 32331 ADAY NUMARAM LUTFENNNN BAKABİLEN VARMİ?????????????
Arkadaşlar 20'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI ŞANLIURFA düşen var mı.Nasıldır acaba????
acantim İstanbul İZMİR İL J. K.LIĞI İZMİR İzmir theshiver İstanbul İZMİR İL J. K.LIĞI İZMİR İzmir mesing1907 Ankara İZMİR İL J. K.LIĞI İZMİR İzmir delta Konya İZMİR İL J. K.LIĞI İZMİR İzmir