ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ETİMESGUT kısa dönem er
Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İZMİR İL J. K.LIĞI İZMİR
39'UNCU MKNZ. P. TUG. K.LIĞI İSKENDERUN HATAY
ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K. LIĞI ETİMESGUT ANKARA Sınıfı: sıhhiye
yahu isletmeci adama sıhhiye cıkmıs :) benim birliktekiler kendine iyi baksın
Kısa Dönem Er Jandarma İstihkam İnşaat Grup Komutanlığı Güvercinlik ANKARA
arkadaşlar ben de kendim görmek istedim ama ne mümkün...48816 müsait olan varsa bir baksın lütfen
33152 açabilen varsa çıldırıcam pm atarsanız daha iyi olur.
Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 5'İNCİ KOR. ULAŞ GRN. K. ZH. SV. TB. K.LIĞI ULAŞ/ÇORLU TEKİRDAĞ
Aday Nu. 30478 Adı ve Soyadı SERHAT ŞAHİN Baba Adı BAYRAM ALİ Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 7'nci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / DİYARBAKIR Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BATMAN İL J. K.LIĞI BATMAN
Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY
Denizci yapmışlar beni var mı başka?
ARKADAŞLAR ALLAHINI SEVEN 42608 e bakıversin
K.K. LOJ. K. ULŞ. K. 2'NCİ ULŞ. TERM. BRL. K.LIĞI MERSİN MERSİN
var mıdır tertipler?
ayrıca bilen var mı nasıl bi yerdir hic bilgi bulamadım
quote:
Orijinalden alıntı: efe8222
2'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI MALTEPE İSTANBUL
tertip aynı yerdeyiz :)
ona kodu görünmeyen arkadaşlar resmi farklı sekmede açarsanız görünüyor. googl chorme kullanın daha seri daha güzel.
5.KOR.105.TOP.A.K.LIĞI HAVAALANI/ÇORLU-TEKİRDAĞ KISA DÖNEM ER-TOPÇU
85051 BI BAKARMISINZ
70117 ALLAH RIZAIİ İÇİNNNNNNNNNN
Aday Nu. 98026 Adı ve Soyadı YAVUZ KAYA Baba Adı MEHMET Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 8'inci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / ELAZIĞ Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KÖPRÜLÜ 4'ÜNCÜ J. SNR. TB. K.LIĞI ÇUKURCA HAKKARİ