Aday Nu. 81355 Adı ve Soyadı YAVUZ KORDAĞ Baba Adı ERTAN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 8'inci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / ELAZIĞ Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 8'İNCİ KOR. 108'İNCİ TOP. A. K.LIĞI ERCİŞ VAN
Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı İkmal Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K.LOJ.K.İKMK.22'NCİ İKMAL .MRK.K.LIĞI SİVAS
Çok üşücez varsa giden o taraflara haberleşelim
Hepimize hayırlı olsun
hala açılmadı................
quote:
Orijinalden alıntı: paulpierce06
quote:
Orijinalden alıntı: rmdn2
Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ
aynı yerdeyiz tertip
tertip bende tekirdağ. aynı yer .
50350 iZZET SARGIN PİYADE KISA DÖNEM ER KABUL TOPLAMA MERKEZİ : 3'ÜNCÜ OR. B TİPİ MRK. K.LIĞI ERZİNCAN GİDECEĞİ EĞİTİM MERKEZİ : 25İNCİ MKNZ.P.TUG. K.LIĞI ARDAHAN
28'İNCİ MKNZ. P. (BARIŞ GÜCÜ) TUG. K. YRDC. K.LIĞI ÇANKIRI
BURAYA CIKAN VAR İSE zapsoick@hotmail.com eklesin... 2 kişiyiz birlikte gideceğiz c.tesi günü...
HERKESE HAYIRLI OLSUN...
HAYIRLI TESKERELER CÜMLEMİZE.....
Aday Nu. Adı ve Soyadı ÖZGÜR ÇİFTÇİ Baba Adı Kuvveti Hava Kuvvetleri Sınıfı Hava Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA
buraya düşen tertipler nasıl toplaşıyoruz (:
K.K LOJ. K. MÜHT. K. K.LIĞI KIRIKKALE,
Tüm tertiplerime Allah Sağ Sağlim hayırlı tezkereler nasip etsin inşallah kardeşlerim.
5'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI GAZİANTEP
91722 numaralı arkadasın sonucu
Aday Nu. 91722 Adı ve Soyadı MELİH APAYDIN Baba Adı EMİN Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 8'inci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / ELAZIĞ Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi VAN İL J. K.LIĞI VAN
Aday Nu. 81916 Adı ve Soyadı MUSTAFA ANIL PAKYÜREK Baba Adı RECEP Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 8'inci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / ELAZIĞ Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 10'UNCU MOT. P. TUG. K.LIĞI TATVAN BİTLİS
quote:
Orijinalden alıntı: furkannn34
50350 bakabalir misiniz ?
Kabul Toplama Merkezi 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 25'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI ARDAHAN
Aday Nu. 41353 Adı ve Soyadı HÜSEYİN HÜSNÜ KAYIKÇIOĞLU Baba Adı RUHİ Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KÜTAHYA 1'İNCİ J. EĞT. TB. K.LIĞI KÜTAHYA
hala bakamadım
KIRKLARELİ JANDARMA,VARSA BAŞKA GİDEN PM ATSIN LÜTFEN
Listeye ikametgahımı yanlış girdim. Paşa nın mı düzeltmesi lazım? Adama yuk olmak istemiyorum ama...
Paşa bu arada bunu okursan swave nıck, ikametgahımı Karabük girdim yanlışlıkla, ama istanbul olması gerekiyor. Çok özür..
ÇUKURCA 20'NCI J.SNR.TUG.K.LIĞI ÇUKURCA HAKKARİ
En güzel yer bana düştü :) Varmı buraya düşen veya fikri olan ?
AHMET KURT
87722 Adı ve Soyadı AHMET KURT Baba Adı RECEP Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 39'UNCU MKNZ. P. TUG. K.LIĞI İSKENDERUN HATAY
HAYIRLI OLSUN ARKADASIM
54'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KIYIK EDİRNE yok mu tertipler
70117 allah rızası içn arkadaşlar bi bakın lütfennnnnnnnnnn 70117