Arkadaşlarıma baktım da şimdi 4 kişi Edirne - Keşan Şırnak Kayseri Sinop Dağılım bu şekilde hepsi kısa dönem er. Mühendisleri doğuya yollamıyorlarmış hurafesi vardı aramızda yalan oldu. Nisan döneminde gitmeyi düşünüyorum ben de.. Şimdiden gidecek bütün arkadaşlara hayırlı tezkereler. Kazasız belasız gider gelirsiniz inşallah...
benimde aynen 1'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI MANİSA
90619 bakabilir misiniz arkadaşlar
GÜVERCİNLİK JANDARMA LOJİSTİK K.LIĞI GÜVERCİNLİK ANKARA
BEYLER GÜVERCİNLİK NE TARAFTA KALIR ANKRADA BİLEN VARMI...
quote:
Orijinalden alıntı: cruel.turk
quote:
Orijinalden alıntı: iso1983tr
quote:
Orijinalden alıntı: cruel.turk
Aday Nu. 20614 Adı ve Soyadı LÜTFİ ÖZTÜRK Baba Adı TURAN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 23'ÜNCÜ MOT. P. TÜM. 23'ÜNCÜ MOT. P. A. K.LIĞI SAMANDIRA İSTANBUL
Kütük : Ankara
İstanbul'lu arkadaşlar geliyorum yanınıza
hayırlı olsun arkadaşım bende orda yaptım 325.kd olarak
Dedem bikaç soru sordum özelden sana bu saatte uyku tutmadı heyecandan
Varmı başka benimle gelen tertiplerim
BeNDE SENİNLEYİM TERTİP BİLETMİDE ALDIM UÇAKTAN ÇOK ŞÜKÜR :)) acABA NASIL BİYER?
ankaradan manisaya nasıl gidilir tertipler dirtek otobüs yokmu internetten bulamadım yardım
Aday Nu. 48816 Adı ve Soyadı OSMAN KILIÇKAN Baba Adı CEZMİ Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi EDİRNE İL J. K.LIĞI EDİRNE
quote:
Orijinalden alıntı: alphi34
11'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI DENİZLİ yok mu
Olmaz mı msn e ekledim kardeş bakı ver ..
Aday Nu. Adı ve Soyadı GÖKHAN Baba Adı Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 11'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI DENİZLİ
Kara Kuvvetleri Piyade Kısa Dönem Er - 8'inci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / ELAZIĞ 51'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI HOZAT TUNCELİ
Aday Nu. 70117 Adı ve Soyadı ENGİN ŞENSOY Baba Adı TALİP Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI MANİSA
quote:
Orijinalden alıntı: serhatzie
Aday Nu. 30478 Adı ve Soyadı SERHAT ŞAHİN Baba Adı BAYRAM ALİ Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 7'nci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / DİYARBAKIR Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BATMAN İL J. K.LIĞI BATMAN
ŞOKTAYIM
kardeş valla üzüldüm sana sen hastalıklarının hepsini söyle orda kardeş allah kolaylık versin inşallah rahat askerlik yaparsın
quote:
Orijinalden alıntı: Cromartie
Aday Nu. 98026 Adı ve Soyadı YAVUZ KAYA Baba Adı MEHMET Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 8'inci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / ELAZIĞ Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KÖPRÜLÜ 4'ÜNCÜ J. SNR. TB. K.LIĞI ÇUKURCA HAKKARİ
Moralim çok bozuldu gerçekten.
hiç sıkma canını.belki en rahat askerliği sen yapacaksın bundan emin ol
ONUR KAYIŞOĞULLARI
Aday Nu. 90619 Adı ve Soyadı ONUR KAYIŞOĞULLARI Baba Adı NEVZAT Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI MANİSA
HAYIRLI OLSUN
Aday Nu. 70117 Adı ve Soyadı ENGİN ŞENSOY Baba Adı TALİP Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI MANİSA
86090 ARKADASLAR NE OLUR BAKIN VALİDE KALP KRIZI GECIRECEK YOKSA :d :d