Bildirim
331. Dönem İzmir Narlıdere İS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI NARLIDERE İZMİR
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
2 sa. önce paylaşıldı
KAHVE DUNYASI Kahve Dünyası Bitter Gofrik, 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/KAHVE-DUNYASI-D%C3%BCnyas%C4%B1-Bitter-Gofrik/dp/B074PT2HZ8
3 sa. önce paylaşıldı
Bluefox Dijital Mutfak Terazisi - Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Mutfak Tartısı - Dara İşlevi, LED Ekran, 5 Birim Dönüştürme ve Otomatik Kapanma Özellikli - 5 kg Tartı Kapasitesi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Bluefox-Dijital-Terazisi-Paslanmaz-Tart%C4%B1s%C4%B1/dp/B08W34BD8J
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende aynı yerdeyim tertip :) -
arkadaşlar ben 329. dönemde yedek subay eğitimimi narlıderede aldım. eğer sorularınız varsa yardımcı olabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: xacah
arkadaşlar ben 329. dönemde yedek subay eğitimimi narlıderede aldım. eğer sorularınız varsa yardımcı olabilirim.
Valla benim de kısa donem çıktı. Genel olarak bilgi verebilirmisiniz? Okul herhalde gideceğimiz yer? -
yedek subay eğitimi okulda oluyo kısa dönemler biraz daha uzak kalıyo oraya her dönem genelde 50 civarı yedek subay 300 civarı kısa dönem oluyo. o yüzden kısa dönemler biraz sıkıntı çekiyolardı. ama zaten 1 ay falan kalıcaksınız daha sonra dağıtım oluyo zaten. bodruma gidenler falan vardı. -
arkadaşlar bende izmir narlıdere ama ege ordusu muhabere tabur komutanlığı benim bilgisi olan varmı acaba -
Herkeze hayırlı uğurlu olsun
devrelerim... -
Kısa dönemler dağıtılmıyo diye biliyorum -
dağıtım var. yalnız alay içinde kalanlarda çok oluyo istihkamda ama türkiye geneline gidiyo bi çok kısa dönem. yalnız şunu söyleyim arkadaşlar istihkam güzel bi sınıftır. bende şuan istanbulda hava istihkam asteğmeni olarak görev yapıyorum. -
ben de izmir narlıdereye piyade olarak gidiyorum inş. piyadelerin istihkamcılara göre zorluğu nedir bilen var mı gittiğimiz yerde kalırız inş dağıtmazlar. gözümü doğuya çevirmişken en batısı çıktı bana da hadi hayırlısı cümleten -
valla bende uzun donem dogu diye bekliyordum.burası çıkınca bi tuhaf oldum.
Hakkımız da hayırlı ve hayırlısı olsun.
cumartesi saat 3 te izmirdeyim. 4 gibi de teslim olurum bir yerde yemek yemek lazım değil mi?
-
Dağıtım oluyor, aynı yerde kalanlar oluyor, bodrum, urla atat, maltepe askeri lisesi ve asallar oluyor...
İzmirli olup izmire düşenler olursa da onları dağıtımda ankaraya yolluyolar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X