Şimdi Ara

331.DÖNEM KONUSU AŞIRI YOĞUNLUKTAN HİMZET VEREMİYOR :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu takıldı arkadaşlar... Yoksa bendemi öyle görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey@zıt -- 8 Aralık 2009; 15:57:16 >

• evt takıldı yöneticilere durumu ilettim...
  • abi şimdi düzeldi ama bazımesajlar yok.
  • ArkadaşLar ben AsaL 'a gıttım verdım askerlık durum belgesını ekim ayında basvurmustum beyanname verdıler bana 10 undan sonra doldur getır dedıler 4 dıploma 3 nufus kagıdı fotookopısı ısteıdler 2. gruba kalmıssın adın yok 10undan sonra ara ole gel dedıler gıderım ıns arlaıkda:D
  • konu bende hala acılmıyo. takılmışmı ne. ilgilenen yönetici fln yokmu. sabahtan beri öyle sanırım. ben öğlenden beri girmeye calışıyorm konuya olmuyo
  • Düzeldi sanırım...
  • bende de hala açılmıyor acep sorun bizde mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 331. dönem arkadaşlar bende 329. dönem olarak askerliğimi pamukova da yapıyorum bi bilgi vereyim sonuçlar açıklandığında 46'ncı müht. bl. k.'lığı çıkarsa nette aramayın pek fazla bişey çıkmıyor o bölüğün eski adı 63. müht. bl. k. lığı :) bende forumda gezerken baya cebelleşmiştim:) buraya gelecek arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun burası rahat bi yer ama sadece spor biraz zor hergün 3000mt. koşu var geri kalan herşey iyi. Şimdiden hayırlı olsun
  • Bazende ben mesaj gönderiyorum. Konu silindi veya böyle bir mesaj yok yazıyor
  • Hele bide şimdi görün
  • ben açtım halen 330. donem sonuclarını yayınlıyorlar. :(.. Bu gece bir şey öğrenemicez galiba.
  • Zaten yoğun.. Sağolsun arkadaşlar da üye sayısını atıp duruyolar.. Herkes görüyo zaten..
    illa atacaksanız örnek: 331 kayıtlı üye 1331 misafir şeklinde atıverin bi zahmet.
  • hadi iyi geceler bu gece açıklanmayacak galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: konggg

Zaten yoğun.. Sağolsun arkadaşlar da üye sayısını atıp duruyolar.. Herkes görüyo zaten..
    illa atacaksanız örnek: 331 kayıtlı üye 1331 misafir şeklinde atıverin bi zahmet.

• Bu kadar insanı bilgisayar başına kitliyolar ayıp valla.Site hala açılmıyo.Yatın uyuyun arkadaşlar.Sabah 9 dan önce açıklanmaz bence...
  • Şimdilik geçici konudan devam edebilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_36313995/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWEST -- 10 Aralık 2009; 1:33:48 >
  • Askeriye bu işi donanımhaber'e bıraksın, kıvıramadılar
    Biraz daha zorlıyım, olmadı sabah bakarız artık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.