Şimdi Ara

331 TL Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sharkoon alın o daha iyi

• fsp ürünün altına yazılan yorum gayet iç açıcı 331 TL Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı 

• Rx570 ve 6700k Li sisteme hangisini önerirsiniz @cohannan bey
    Fsp kaliteli midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 650w sharkoon olanı düşünmeden alabilirsiniz. Ryzen5 3600, i5 10400 sistemlerde rx480, 5600xt, gtx1080 gibi kartlarla kullandım, hala kullanıyorum ve çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quartamin

650w sharkoon olanı düşünmeden alabilirsiniz. Ryzen5 3600, i5 10400 sistemlerde rx480, 5600xt, gtx1080 gibi kartlarla kullandım, hala kullanıyorum ve çok memnunum.

cpu pin kablosu bana kısa geldi 45CM ,büyük kasalarda cpu pin girişini bağlayamama ihtimali var Anakarta

@cohannan

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

cpu pin kablosu bana kısa geldi 45CM ,büyük kasalarda cpu pin girişini bağlayamama ihtimali var Anakarta

@cohannan

Alıntıları Göster

sharkoon baktığım modellerden di, kablo kısa yorumları okuyunca vazgeçtim. zalman yada fsp bakıyorum. kablo uzunlukları yazılmamış ama yorumlarında şikayet okumadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sertifikalısı zaten 399tl ama fanı kötü ben fanını değiştirdim 5 yıl garantisini çöpe attım 331 TL Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı 

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

@cohannan

Alıntıları Göster

Sharkoon tg5 kasaya montajını yaptığımda cpu kablosu sıfır şekilde ancak yuvaya oturdu gram pay kalmadı kabloyu bükmek zorunda kalıyorsunuz mid tower bir kasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queens Boulevard -- 11 Aralık 2020; 18:59:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Queens Boulevard

Sharkoon tg5 kasaya montajını yaptığımda cpu kablosu sıfır şekilde ancak yuvaya oturdu gram pay kalmadı kabloyu bükmek zorunda kalıyorsunuz mid tower bir kasa.

Alıntıları Göster

cm stacker'a olmaz o halde?

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Doğru, kablosu kısa biraz. Ben ekran kartının altından geçirdim, arkadan dolandırmaya yetmedi. Tabi bunun için uzatmalar satılıyor ama ek masraf.
  • quote:

Doğru, kablosu kısa biraz. Ben ekran kartının altından geçirdim, arkadan dolandırmaya yetmedi. Tabi bunun için uzatmalar satılıyor ama ek masraf.

alınacak bir psu da değil zaten

ha frisby almışsın ha bunu

Ciddi değilsiniz umarım?
  • 11.11'de almıştım bu modeli. Sonrasında Trendyol'da gold zero 650w 80+gold modeli aynı fiyata gelince bunu iade ettim. Aldığım üründen çok memnunum, Sharkoon kaliteli bir marka.

Sharkoon bu zamana kadar üzmedi.

• bende kullanıyorum sorun yaşamadım

• Sharkoon üzmez.Frisby ,everestten kalitelidir. Rx 5600 xt ile 3 aydır kullanıyorum.Sessiz bir ürün.Kablo orta kasalara göre anca.Büyük kazalarda kablo arka taraftan yetişmiyor.

• Zorla aldıracaklar fps marka 460w eski bir psu var yetiyor ama 340 liraya da 650w aklımızı çeliyor :D

• quote:

Ciddi değilsiniz umarım?

muhtemelen tabii ki frisby,everestten iyidir ama benim tercih etmeyeceğim markalar arasında , kablo boyundan çalmak nasıl bir mantıktır onu da anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 17 Aralık 2020; 3:25:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.