Şimdi Ara

332 TL Patriot 480GB Burst Okuma 560MB-Yazma 540MB SATA SSD (PBU480GS25SSDR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.238
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 332 TL Patriot 480GB Burst Okuma 560MB-Yazma 540MB SATA SSD (PBU480GS25SSDR)
    www.sinerji.gen.tr
    Patriot 480GB Burst Okuma 560MB-Yazma 540MB SATA SSD (PBU480GS25SSDR)
    https://www.sinerji.gen.tr/patriot-480gb-burst-okuma-560mb-yazma-540mb-sata-ssd-pbu480gs25ssdr-pmu418762

• bunlarda sdram varmış , az rastlanır bir durum ve 3 yılda garantili .....
    .
    ama önceden beri yurtdışı ssd leri takip ederim 2-3 yıl öncesine kadar hem toshiba (beyaz seri) hem bu seri patriotlar
    genelde sorunlu alanların çoğu problem yaşamış ama belki çoğu bilmiyordur yorumlara da pek aldanmamak gerek, mesela pc ye yeni taktınız
    bu durumda donanım değişikliğinden dolayı boot sıralaması değişiyor ve bu takılanı görmüyor adam da bu bozuk pc görmedi vs diyor
    yada eski anakarta takınca görmeyebiliyor bios güncelleme gerekiyor olabilir vs ............
    .
    ama ben bu markanın bellekelerini kullandım ve hep beğenmişimdir .......
    2 günlüğüne 120 gb ı 119 tl ----- 240 gb ı 179 tl idi çekle daha ucuza alacaktım ama, indirimi bitirdiler maalesef.
  • VLCplayer kullanıcısına yanıt
    Ben de sistem siparişi verdim sinerjiden. SSD olarak da bunu seçmiştim. Gelince okuma yazma hızlarını test edeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel fiyat...

Deh okuma yazması ne bunun?

Bakalım espiriyi anlayan çıkacakmı?
  • Patriot 'un arkasında kim var diye başka bir satıcı olan İntegra'yı aradım, "Trium" (ilk kez duydum) teknik servisini veriyormuş ve dağıtıcısıymış.

Trium kim diye aradım Hi-Level ürünlerini de bunlar satıyor, aradım teyit ettirdim. Crucial'ın da teknik servisi bunlar.

3 marka da bunlara ait olunca hangisi daha sorunsuz dedim. Patriot henüz çok satmamış TR'de (benim de düşündüğüm gibi) ondan şikayet yok(veri yok), yurt dışında şikayetler okudum o ayrı. Patriot satıyoruz sorun yok dedi, oldukça düşük servis talebi oluyormuş. Ama onlarda yüksek sıcaklıklarda çalışabiliyor.

Patriot - Crucial bir hi-level e bakan aynı servis. Crucial'den vazgeçip Patriot'a sardım şimdi de.. Crucial temiz ssd ama kusuru ah o sıcak çalışması yok mu..

• fiyat tekrar düşer diye tahmin ettim ve düştüüü, fiyat yeniden 179,99 tl dir (ücretsiz kargo)
    .
    evet n11 de "velateknoloji" adlı satıcıda

farklı indirim çekleri vardı, 15 tllik olanı kullandım ve ürünü 164,99 tl ye aldım

almak için 3 sebep ;
    1- bilindik-güvenilir marka
    2- en ucuz fiyat
    3- sdram hafıza olması
    4- okuma-yazma hızları
    5- 3 yıl garantisi olması
    6- ücretsiz kargo
    7- peşin fiyata 3 taksitle alınabilmesi

.
    332 TL Patriot 480GB Burst Okuma 560MB-Yazma 540MB SATA SSD (PBU480GS25SSDR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 13 Eylül 2019; 23:16:10 >

• VLCplayer kullanıcısına yanıt
    N11 çekini, çek satıştan mı aldınız? Bir yerden temin etmek mümkün mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence ssd almışken en iyisini almaya çalışın dostlar samsung alın yani.
    adata su650 aldım ucuza,yazma kısmı problemli,garantiye vereyim diyorum adam seninkinde problem yok gönderme diyor...
    480lik adata alacağıma 240 lık samsung alsaymışım keşke diyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Adata su650/su630 ise firmware update yapmanızı öneririm. ISO dosyasını USB'ye yazdırarak yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Alışveriş yapınca veriyor hesaba. 150/15 olanı kullanmış arkadaş.
    www.n11.com
    Zincir Kupon Kampanyası - Yeni Yıl Özel - n11.com
    https://www.n11.com/kampanyalar/zincir-kupon

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

zincir kupon kampanyasından kazandığım kuponu kullandım, 3 tür kullanıyorum
    aslında daha yüksek çeklerde vardı ama elektronikte geçmiyor,
    forumda çek-kupon satış bölmünde de bulunuyor
  • not: aynı satıcı gg de de satış yapıyor (gittigidiyor.com)

orda da fiyat aynı, isteyen ordan alabilir, gg için de çek-kupon vs mevcut forumda
    ,
    bazen hafta içi 500 e değilde 250 tl üzerine %5 yapıyor indirimi eğer başkaca da bir şey alınacaksa
    sepete ekleyip 250 tl yi geçirtip 12,5 tl gibi garibanı sevindiren bir indirimle alınabilir .
  • hocam 480gb ssd için karar verme aşamasındayım tavsiyenize ihtiyacım var.
    siz olsanız hangisini alırdınız? konudaki Patriot Burst mü yoksa Crucial BX500 mü?

Patriot sinerjide hala 332 lira ama ben world'e 6 taksit alacam 355 liraya geliyor.

Crucial yukkoda 359 lira world'e 6 taksit. yani fiyat olarak kafa kafayalar.

Patriot okuma/yazma hızı olarak bir tık daha iyi görünüyor.

bunun dışında birbirinin önüne geçen ne farklar var sizce?
  • Croatoan C kullanıcısına yanıt
    Sinerjiden topladığım yeni sistemde bu ürün var. Windows açılış süresi 10-12 saniye sürüyor. Ama henüz PC boş sayılır. Hız testi de yapmadım. Crucial da iyi marka neticede, üç aşağı beş yukarı denk ürünler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Sinerjiden topladığım yeni sistemde bu ürün var. Windows açılış süresi 10-12 saniye sürüyor. Ama henüz PC boş sayılır. Hız testi de yapmadım. Crucial da iyi marka neticede, üç aşağı beş yukarı denk ürünler.
    Patriot mu var?
  • Croatoan C kullanıcısına yanıt
    Crucial 317 lirayken alsaydım keşke. Benimde aklımda o var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.