Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (482. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
11
Favori
550.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah tertip. Bu zamana kadar çok askerlik anısı dinledik, anlatma sırası bizde.
    quote:

Orijinalden alıntı: DarthNihilus

Şu an diyarbakır da internet kafedeyim biraz vakit geçirip, birşeyler yiyip birliğe katılacağım. Teoride çok şeyler konuştuk tartıştık bakalım nasıl olacak bu işler. Tüm foruma hayırlı tezkereler. İnşallah burda anılarımı anlattığımız günlerde gelecek. Sağlıcakla...
  • Bakalım en son kim çıkacak yola
    Bende yola çıkıyorum birazdan, Ankara'da 5.5 ay takılalım. Hayırlı tezkereler hepinize.
  • selam millet, hayırlı teskereler hepimize..
    eğirdir'de, evde, teslim olmadan önceki son saatlerimi gerçiriyorum..
    önce bi çarşı, bi kaç iş, sakal tıraşı falan.
    sonra ver elini dağ komandoo:))

dün uçakta bir sürü kişiyle tanıştım eğirdir'e dağ komando yedek subay gelen.
    ve anladım ki tamamen rastgele gelmiş gelenler. uluslararası ilişkiler okuyan da var sınıf öğretmenliği de..

gelecek nesillere tek tavsiyem okul biter bitmez askere gitsinler:)
  • yer olarak çok güzel bir yer sanırım ankara balgatta, bahçelievlere 5 dakika kızılaya dolmuşla 5 dakika evimin hemen arka tarafı.... şimdiden hayırlı teskereler
    quote:

Orijinalden alıntı: karatech

Bakalım en son kim çıkacak yola
    Bende yola çıkıyorum birazdan, Ankara'da 5.5 ay takılalım. Hayırlı tezkereler hepinize.
  • Evet arkadaşlar,grup çok yararlı oldu,kuran ve bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim,izmir'e sabah geldim ,yarım saat sonra birliğime teslim olacağım,şimdiden hepinize hayırlı teskereler diliyorum.İzmir Narlıdere'den herkese selamlar.
  • evet arkadaşlar 2 buçuk saat önde "kristaldeniz" arkadaşımızı (kardeşim) Kars'a gitmek üzre Sabiha Gökçen'den bindirdik..sanırım şimdi oralarda valizden giyecek bir kazak çıkartmakla meşguldur..
    Yanlız veda biraz buruk oluyor..uzun bir süre görüşmemek üzere ,son görüşünüz bu oluyor:

Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde özlemimizi bitirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 12 Nisan 2010; 14:34:32 >
  • İnşallah tez zamanda.

Bende şimdi saçları kestirdim. Artık gidelim askeriyeye. Artık bir daha ne zaman forumdonanım bilinmez.
  • arkadaşlar ben d ankaradayım şu an,tesim oluyorum bikaç saat sonra.bu siteyi kuran ve bu ortamı oluşturan herkese çok teşekkürler çok faydalı şeyler okudum burada.zin vs aralarda görüşmek üzere..

herkese hayırlı tezkereler.
  • allah yardımcınız olsun, hayırlı teskereler diliyorum.
  • sonunda beklenen gün geldi. hadi hepinize hayırlı tezkereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Themis61

Evet arkadaşlar,grup çok yararlı oldu,kuran ve bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim,izmir'e sabah geldim ,yarım saat sonra birliğime teslim olacağım,şimdiden hepinize hayırlı teskereler diliyorum.İzmir Narlıdere'den herkese selamlar.

329 kd den de narlıdereya selam olsun özellike nizamiyede ki nöbet ağacı kardeşlerime.. (az mı gece nöbeti tuttum) inşaat bölüğü ömrümü yedin be :))
  • 333'lerin yemin töreni ne zaman olur tahminen henüz belli değil midir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prost_24

333'lerin yemin töreni ne zaman olur tahminen henüz belli değil midir acaba?

7 mayıs cuma günü olur.

aramıza yeni katılan tüm 333 kd. arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun pek çoğu internete yemin töreninden sonra girecek eminim göz açıp kapayıncaya kadar geçecek o süreç.
  • Umarım öyle olur çok teşekkürler. Tüm askerlerimize kolaylıklar dilerim.
  • Nihayet geldiniz. Edirne'ye gelen varsa Keşan'a gelmesin. Şafak 32/331. KD
  • bizim buraya inanılmaz az sayıda geldi 333ler.331ler 233 kişiyiz gelenler 38 kişi.bizim tabura düşenlere elimden geldiğince yardımcı oluyorum.uzun dönemlere ezdirtmem torunlarımı:)))
  • bu nisan daki kısa dönem az mı alınıyor?

neden bu kadar az geldiler acaba ???

sebebini bilen bi zahmet yazsın...

teşekkürler.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizlili 331

bu nisan daki kısa dönem az mı alınıyor?

neden bu kadar az geldiler acaba ???

sebebini bilen bi zahmet yazsın...

teşekkürler.....

tüm gitmeyen, erteleyen kim varsa aralık celbine başvurdu. ondan nisana başvuru yapan azmış.
  • Bi yakınım ısparta ya gitmişti yedek subay adayı olarak ordan refüze oldu tuzlaya geldi orası hakkında bilgisi olan var mı? şimdi ne kadar süre acemilik yapacak yemin töreninden sonra evci çıkabilecek mi?( ikameti istanbul ) Bilenler cevaplandırırsa sevinirim.
  • Tuzlaya gidenlerle ilgilenen kişilerden biri benim nişanlım oluyor bu akşam aradı ıspartadan gelenlern yerleştiğini söyledi, onlara bugün rehberlik etmişler. Ama 600 kişiyi sıcakta güneşin altında beklettiler falan da dedi, herkes yorulmuş bugün haliyle. Yemin töreni mayısın 7si olma ihtimali yüksek. Daha sonra evci çıkabilecektir ama sizin yakınınız benim nişanlım gibi yedek subay mı onu bilmiyorum, farklılık varsa bilemeyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.