Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
11
Favori
549.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu başlığı hortlatalım, devrelerim nerelerdesiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

şu başlığı hortlatalım, devrelerim nerelerdesiniz.

Burdayım tertip..Bende Nisan 2010'da gittim askere.Yaşasın Nisan 2010 celbi :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engink

şu başlığı hortlatalım, devrelerim nerelerdesiniz.

Burdayım tertip..Bende Nisan 2010'da gittim askere.Yaşasın Nisan 2010 celbi :)

Yanlış söyledin, ''Yaşasın eylül 2010'' anlayan anladı.
  • 26 eylül 2010 sabahıydı benim için final :) aslında gelmek istenmeyecek bir yerdeydim ama :)
  • 333 kral devre
  • Devreler konuyu hortlatmışsınız :)
  • ben de burdayım.

hazır bu gece 347 kdlerin konusuna bakarken biraz da kendi konuma bakayım dedim. hey gidi günler...

askerde günler geçmek bilmezdi ama sivilde 2 sene geçmiş bile... askerlik günleri hatırlamak istemediğim günlerdi. allah tüm askerlerin yardımcısı olsun. bu akşam yerini öğrenip forumda sabahlayanlara da hayırlı teskereler diliyorum.

inşallah kazasız belasız yapıp gelirsiniz de, ilerleyen yıllarda bu konulara bakıp siz de "hey gidi günler" dersiniz.

• gerçekten çok çabuk geçti devrem, karakolde nöbet tutarken zaman geçmek bilmezdi.
  • beyler bir sorum olucak. 1,81 m - 80 kg boy kilo, A/33 - F-1 sağlık kodu verdiler. sanıyorum askerliğe elverişli ama komando olamaz demek, 1,81 e 78kg olmalıymış en fazla. şuan çok üzgünüm kendimi resmen vatan haini gibi hissediyorum,

2 yıl tecil ettirdim, tekrar muayene olacak mı acaba, malum ta 2014 aralıkta celp dönemim, 2 yıl önceki verilerle askere alacaklarsa saçmalık belki kg alıcam ya da vericem, tekrar muayene yapılıyor mu bir bilginiz var mı ya da benim komando olabilmek için yapabileceğim birşey var mı tekrar muayene gibi itiraz gibi vs?

bir de ilgili tarihte avukatlık stajım bitmiş olucak, avukat olmuş olucam, yedeksubay da olmak istiyorum ona bir katkısı olur mu o durumum ?

komando asteğmen olmak istiyorum yani, çok mu şey istiyorum :) teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigiturq

beyler bir sorum olucak. 1,81 m - 80 kg boy kilo, A/33 - F-1 sağlık kodu verdiler. sanıyorum askerliğe elverişli ama komando olamaz demek, 1,81 e 78kg olmalıymış en fazla. şuan çok üzgünüm kendimi resmen vatan haini gibi hissediyorum,

2 yıl tecil ettirdim, tekrar muayene olacak mı acaba, malum ta 2014 aralıkta celp dönemim, 2 yıl önceki verilerle askere alacaklarsa saçmalık belki kg alıcam ya da vericem, tekrar muayene yapılıyor mu bir bilginiz var mı ya da benim komando olabilmek için yapabileceğim birşey var mı tekrar muayene gibi itiraz gibi vs?

bir de ilgili tarihte avukatlık stajım bitmiş olucak, avukat olmuş olucam, yedeksubay da olmak istiyorum ona bir katkısı olur mu o durumum ?

komando asteğmen olmak istiyorum yani, çok mu şey istiyorum :) teşekkürler

Tekrar muayene olacaksın hiç merak etme.

Avukatsan ve eğer istersen zaten büyük ihtimal yedek subay olursun merak etme.

O apoleti takmayı çok istiyorsun anlaşılan.

• Askere gitmeme ne kadar kaldı derken döneli bir buçuk yılı geçmiş. Bütün devrelerime selamlar.
  • ve aleyküm selam :)
    3 sene önce şu zamanlar nasıl bir telaş içerisindeydim.. heyy gidi..
    Allah hayırlısı ile bitirmek nasip etti.
  • Ben hala resimlere bakınca aynı şaşkın heyecanı yaşıyorum ya. Burada ne teoriler döndürmüştük gitmeden önce :)
  • valla insan şaşırıyor be...
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.e.d.a.t.

quote:

Orijinalden alıntı: tobb02

Bende muayene olmadım diyebilirim. Hiç üst falan çıkarmadım. Boyumu kilomu ölçmediler hep bana sordular. Birşeyin varmı dedi doktor bel fıtığı skolyoz bronşektazi miyop astigmat falan sayıyorum. umrunda değil doktorun. elverişlidir diye rapor verdi. gittik birde hakkımda verilen karara itiraz etmiyorum diye de imza attık.

Sınav günü doktora durumu söylesem mi söylemesem mi bilmiyorum. Bana bir tavsiyeniz varmı bu konuda? Siz olsanız ne yapardınız?

çok yerinde bir soru sormuşsun.Bende astım bel fıtğı başlangıcı dizlerim falan saydım.Böyle uzun sürer dedi birini söyle ona gönderelim dedi bende dizlerimi söyledim.Snav günü bakılırsa söylesekmi??dedelermizden cevap lütfen.
    birde bende AA-A arızalı gruptayım.Askeri hastane raporunda da a/59/f1 yazıo bu ne anlama geliyor bilen varmı??

hocam bu durumda bende varım. bacağımda platin var spordan men nasıl alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabbarkemal

Arkadaşlar bende aranıza katılmak için bugün başvurdum herşey iyiydi, sağlık ocağına gittim doktor bir rahatsızlığın var mı ilaç kullanıyormusun dedi bende evet dedim çünkü, ömür boyu kullanmak zorunda olduğum bir ilaç var ve askerde sorun çıkar, ilacı sokmazlar diye söyledim söylemez olaydım, gümüşsuyu askeri hastanesine sevk etti beni , hastaliğım hashimoto tiroiditi, kalıcı iyileşmesi mümkün olmayan bir otoimnün rahatsızlık arızalı olduğumu söyledi ne demekse, internette konuyla ilgili net birşey bulamadım, askerlikten muaf tutulma ihtimalim varmış bu konuda bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum. Ayrıca bu gümüşsuyu hastanesine nasıl ve kaçta gitmem uygun olur.( Z.burnu'nda oturuyorum.)

Konu ve mesaj çok eski ama merak ediyorum çünkü ben de bu hastalıktan muzdaribim, askerlikten muaf edildiniz mi? TPO değerlerim 2000'in üzerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: cabbarkemal

Arkadaşlar bende aranıza katılmak için bugün başvurdum herşey iyiydi, sağlık ocağına gittim doktor bir rahatsızlığın var mı ilaç kullanıyormusun dedi bende evet dedim çünkü, ömür boyu kullanmak zorunda olduğum bir ilaç var ve askerde sorun çıkar, ilacı sokmazlar diye söyledim söylemez olaydım, gümüşsuyu askeri hastanesine sevk etti beni , hastaliğım hashimoto tiroiditi, kalıcı iyileşmesi mümkün olmayan bir otoimnün rahatsızlık arızalı olduğumu söyledi ne demekse, internette konuyla ilgili net birşey bulamadım, askerlikten muaf tutulma ihtimalim varmış bu konuda bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum. Ayrıca bu gümüşsuyu hastanesine nasıl ve kaçta gitmem uygun olur.( Z.burnu'nda oturuyorum.)

Konu ve mesaj çok eski ama merak ediyorum çünkü ben de bu hastalıktan muzdaribim, askerlikten muaf edildiniz mi? TPO değerlerim 2000'in üzerinde.

öncelikle merhaba,konunun üzerinden baya geçmiş ama bende merak ediyorum bu soruyu.hashimoto tiroiditimihipotoridim var ve euthyrox ilacını kullanıyorum.askerlikten muaf olan var mı bu durumda?muaf olabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdres26 -- 30 Aralık 2014; 17:26:41 >

• vay be konuya bak, askere gitmeden önce sabah akşam bu konuda idim. Devamlı yazışırdık şimdi üstünden 5 sene geçmiş

tüm devrelerime selamlar
  • ilk gün geliyor aklıma üzerinden 12 yıl geçmiş, insanın aklı almıyor bazen geçen zamana, gerçekten çok hızlı, tüm devrelerime selamlar

• 
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.