Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.199
Cevap
11
Favori
550.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şafak demiş 100

14. Zırhlı Tugay/Kıbrıs
    P. Atgm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Bir arkadaşım adına yazıyorum:

Şafak demiş 100

14. Zırhlı Tugay/Kıbrıs
    P. Atgm.

Bitermi ki?? Bence bitmez
  • Biter biter hele bir 337'ler gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -gezgin-

Biter biter hele bir 337'ler gelsin

vay be 337 lerden bahsediliyo zaman sivilde cok hızlı ilerliyo. bitireli 2 ayı gecti. orda 1 gun gecmezdi. Gecmezdi ama bitti :) darisi tüm torunların başına :))
  • ben de 99 diyorum bugün :))
    333. dnm. P. Komd. Atğm.
    1. Komando Taburu / Kıbrıs
  • Asteğmen devreleriminde az kalmış, gözünüz aydın
  • 20 gün kalmış teğmen olmama hehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: darth templar

20 gün kalmış teğmen olmama hehe

Hakikaten az kalmış, acaba maaşımız ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: -gezgin-

quote:

20 gün kalmış teğmen olmama hehe

Hakikaten az kalmış, acaba maaşımız ne olacak

Bi 300-400 falan zam olacak sanırım
  • Teğmen rütbesine yükselen bütün devrelerimi kutlarım. Yeni rütbelerimiz hayırlı olsun.
  • Piyade çavuş rütbesiyle ordudan emekli olan bir 333 K.D. olarak tüm yedek subay olan devrelerimin yeni yıllarının ve rütbelerinin hayırlı olmasını dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullitt68 -- 1 Ocak 2011; 18:37:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bullitt68

Piyade çavuş rütbesiyle ordudan emekli olan bir 333 K.D. olarak tüm yedek subay olan devrelerimin yeni yıllarının ve rütbelerinin hayırlı olmasını dilerim.

Eyvallah kardeş bana 1 ocak'a nöbet yazdılar ama yıldızımla bir gün daha geçirmiş oldum böylece
  • biz askerliği unuttuk ama devrelerimiz hala şafak sayıyormuş acaip bi duygu kapladı içimi:d
    333.ksd muharip gazi j.çvş idim:d
  • arkadaşlar selam. bende 337. dönem meslek kurası asteğmen (inşaat mühendisi) olarak 15 günlük izindeyim. benimde dağıtım yerim Ankara GATA. geçen sene ve bu sene nisan döneminde GATA ya giden olmamış yani tam bir bilgi alamadım. ama çok büyük bir yer olduğu için işler çok yoğun olur diyorlar. sizlerin bir duyumunuz varmı GATA hakkında? ayrıca ben konyalıyım. haftasonu çok nöbet olurmu? yani arada konyaya gelebilirmiyim? bi de son bir soru maaş ve yol harcırahı yaklaşık ne kadar alırım? asteğmen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. teşekkürler.
  • Devam eden devrelerime Allah kolaylık versin, bi şafak atında görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionn42

arkadaşlar selam. bende 337. dönem meslek kurası asteğmen (inşaat mühendisi) olarak 15 günlük izindeyim. benimde dağıtım yerim Ankara GATA. geçen sene ve bu sene nisan döneminde GATA ya giden olmamış yani tam bir bilgi alamadım. ama çok büyük bir yer olduğu için işler çok yoğun olur diyorlar. sizlerin bir duyumunuz varmı GATA hakkında? ayrıca ben konyalıyım. haftasonu çok nöbet olurmu? yani arada konyaya gelebilirmiyim? bi de son bir soru maaş ve yol harcırahı yaklaşık ne kadar alırım? asteğmen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. teşekkürler.

Hayırlı olsun 17 ocakta katılış yapıyorsun, işler eskiden çok yoğun değildi. Yeni komutan gelince yoğunlaştı biraz. Nöbetler genelde bölüme göre değişir, ben inşaatçıların orada değilim, bana iki ayda bir hafta sonu nöbeti geldi. Ama en fazla ayda 1 hafta sonu nöbeti olur. Arada konyaya rahat gidersin. Harcırahı hatırlamıyorum, maaş 1725 ama ocakta zamlanacağı için kaç olur bilemiyorum. 1800 falan olur heralde.

• quote:

quote:

arkadaşlar selam. bende 337. dönem meslek kurası asteğmen (inşaat mühendisi) olarak 15 günlük izindeyim. benimde dağıtım yerim Ankara GATA. geçen sene ve bu sene nisan döneminde GATA ya giden olmamış yani tam bir bilgi alamadım. ama çok büyük bir yer olduğu için işler çok yoğun olur diyorlar. sizlerin bir duyumunuz varmı GATA hakkında? ayrıca ben konyalıyım. haftasonu çok nöbet olurmu? yani arada konyaya gelebilirmiyim? bi de son bir soru maaş ve yol harcırahı yaklaşık ne kadar alırım? asteğmen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. teşekkürler.

Hayırlı olsun 17 ocakta katılış yapıyorsun, işler eskiden çok yoğun değildi. Yeni komutan gelince yoğunlaştı biraz. Nöbetler genelde bölüme göre değişir, ben inşaatçıların orada değilim, bana iki ayda bir hafta sonu nöbeti geldi. Ama en fazla ayda 1 hafta sonu nöbeti olur. Arada konyaya rahat gidersin. Harcırahı hatırlamıyorum, maaş 1725 ama ocakta zamlanacağı için kaç olur bilemiyorum. 1800 falan olur heralde.

sağolasın kardeş. senin yer neresi? sendemi GATA dasın yoksa? branş ne, nerede kalıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: karatech

Devam eden devrelerime Allah kolaylık versin, bi şafak atında görelim.

Teğmen şafak saymaz
  • quote:

quote:

quote:

sağolasın kardeş. senin yer neresi? sendemi GATA dasın yoksa? branş ne, nerede kalıyorsun?

Evet. Branşımı söylemeyim de deşifre olmayım Ama inşaat değil. Ben misafirhaneden 2 arkadaş bulup eve çıktım. Gata'nın kendi misafirhanesi var, hastanenin tam karşısında. Orada tüm asteğmenlere onlar gelmeden önce yer ayrılıyor ve kendileri istemedikçe çıkarılmıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet. Branşımı söylemeyim de deşifre olmayım Ama inşaat değil. Ben misafirhaneden 2 arkadaş bulup eve çıktım. Gata'nın kendi misafirhanesi var, hastanenin tam karşısında. Orada tüm asteğmenlere onlar gelmeden önce yer ayrılıyor ve kendileri istemedikçe çıkarılmıyorlar.

OOO SENİ BULDUĞUM ÇOK İYİ OLDU. NASIL MEMNUNMUSUN GATADAN? MİSAFİRHANE ŞARTLARI NASIL? BİLGİSAYARI FALAN HEMEN GETİREBİLİRMİYİM? UMARIM İNŞAATÇILARIN İŞ YOĞUNLUĞU FAZLA OLMUYORDUR. BİDE SANA ŞUNU SORMAK İSTİYORUM: GEÇEN ARALIKTA VEYA NİSANDA GATA ANKARAYA İNŞAATÇI ALINMAMIŞ. YANİ BENİM YERİNE GELECEĞİM KİMSE YOK. AMA NİSANDA GATA HAYDARPAŞA İSTANBULA İNŞAATÇI ALINMIŞ. MARTTA BİTİRİYOR. BENİ ONUN YERİNE İSTANBULA GÖNDEREBİLİRLERMİ? AMA BENİM KADRO "GATA KOMUTANLIĞI EMRİNE ANKARA" DİYOR. NİSANDA İSE "GATA HAYDARPAŞA HASTANESİ EMRİNE İSTANBUL" DİYE ÇIKMIŞ KADRO. YANİ ONUN YERİNBE ALSALAR YİNE İSTANBUL DİYE ÇIKARDI SANIRIM.

• 
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.