Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
11
Favori
549.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TriaThlon

bugün tsk bünyesindeki son günümüz...

Hadi hayırlısı. Sivil olmak mükemmel birşey
  • ve askerliğimiz resmen bugün bitti devrelerim...yarın askerlik şubesindeyim inşallah:)
  • Acemi birliğinde dedelerimizi görebildik sadece, şimdi usta birliğinde bizi bekleyen has dedelerimiz yok maalesef.

335. KSD has torunlarınızı yaban ellere bırakıp da gittiniz be aşkolsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimhaber88

ve askerliğimiz resmen bugün bitti devrelerim...yarın askerlik şubesindeyim inşallah:)

Hadi hayırlısı olsun tertip. Allah birdaha düşürmesin
  • saolsın tertipim
  • resmi olarakta bitti şükür, darısı kalanların başına..
  • askerlik şubesine gittim terhisimin bilgisayara işlenmesi için terhis belgemin fotokopisini aldırlar soran askerlik yaptığım yerden dosyamın gelmesini bekliyceklerini söylediler
  • Ben daha gitmedim. 16 gündür gitmem lazımdıda sallamadım hiç. Önümüzdeki h.içi bende gideyim bari ..
  • Dedeler geçmiş olsun hepinize darısı biz 335 KD'lerin başına.Şu uzama mevzusu olmazsa daha ii olurdu ama ne diyelim kısmet....
  • quote:

Orijinalden alıntı: zonealarm

Dedeler geçmiş olsun hepinize darısı biz 335 KD'lerin başına.Şu uzama mevzusu olmazsa daha ii olurdu ama ne diyelim kısmet....

Bizim zamanımızdada konusuldu onlar. rahat olun uzama kısalma olmayacaktır.
  • ÖNEMLİ

333 ler şimdi askerlik şubesine gidip "ben askerlik yaptım" diye yoklama yaptıracak mıyız? böyle bişe varmış yoksa para cezası uygulanıyormuş, bilgisi olan var mı?

terhis belgesinin arkasında da "yedeklik yoklamasını terhisinden sonra 1 ay içerisinde yaptırması hatırlatılmıştır" diye bi yazı var, siz yaptırdınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: csimurat

ÖNEMLİ

333 ler şimdi askerlik şubesine gidip "ben askerlik yaptım" diye yoklama yaptıracak mıyız? böyle bişe varmış yoksa para cezası uygulanıyormuş, bilgisi olan var mı?

terhis belgesinin arkasında da "yedeklik yoklamasını terhisinden sonra 1 ay içerisinde yaptırması hatırlatılmıştır" diye bi yazı var, siz yaptırdınız mı?

1 ay değilde 3 ay süren var diye biliyorum 1 ekimden itibaren 331 arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla izin kağıdını yırtıp bi kayıt yapıyorlarmış o kadar ayrıca daha sonra 5 yıl boyunca her yıl e-devletten ya da askerlik şubesinden de yoklama yaptırmak gerekiyor diye öğrendim ben..
  • Terhis olan devrelerimi kutlarım, darısı 333. dönem asteğmenlerin başına. Şafak mı kaç? Ne bileyim asteğmen şafak saymaz :p :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: -gezgin-

Terhis olan devrelerimi kutlarım, darısı 333. dönem asteğmenlerin başına. Şafak mı kaç? Ne bileyim asteğmen şafak saymaz :p :p

331 astek sayıyordu bizde
  • hayirlisiyla gelmişiniz ne mutlu size darisi bize artik bakalim gececekmi cidden zaman
  • İzinizdeyiz
  • Vaybe terhis olalı bugün 1 ay olmuş, eski mesajlarıma baktımda askere gitmek için mehtap sayıyordum şimdi geldik bile. Allah'ıma şükürler olsun.
  • 337 çok diilmi ya

Allah kolaylık versin, gitmeden beklersin, gidince beklersin, 1 ay kalır iyice beklersin, geçmez, zor işler. Ama bitiyo sonunda, kurtulursunuz, hafifllersiniz.
  • karatech kardeş çok doğru söylüyorsun kısa dönem de olsan sonuçta askerlik sivil hayata kesinlikle benzemez orası farklı bir müessese yaşayan bilir bazen 1 gün 10 gün gibi geliyordu hele acemiliğin ilk 10 günü geçmek bilmiyordu öğlene kadar 1 gün öğleden sonnra 1 gün gibi ustalığın son 10 günüde aynı sonuçta bitiyor
  • Terhis olan, olmayan bütün devrelerimi İzmir'den selamlarım. Umarım sağlığınız sıhatiniz yerindedir. Beni sorarsanız gayet iyiyim mehtap doğan güneş. İzmir'in barları güzel ama insan gene de İstanbulun eğlencesini özlüyor
  • 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.