geçti bitti ya kurtulduk valla, neymiş bu askerlik ya, resmen kölelik kimse kusura bakmasın... düşündüğümden çok farklı bir yerdi...
S.a. Arkadaşlar. Bende cuma günü geldim çok şkr. Hepimize geçmiş olsun. Ne kadar dinlensem atamıyorum bu yorgunluğu, bakalım nası olucak.
karakoldan kurtulduğuma seviniyoru.sonunda bitti.iz bıraktı ama bitti
zaman nasıl hızlı geçiyor su gibi neredeyse bu askerde neden geçmez anlamış değilim biz 331.dik ne zaman biteer diye düşünürken bir baktık gelmişiz sizde bitirmişsiniz cok değişik geçmiş olsun hepinize yolunuz açık olsun :)
Benim daha 5 ay var yau
Bütün 333. KD arkadaşlara geçmiş olsun. Allah'a şükür bitirdik. Darısı bizden sonraki arkadaşlara inşallah.
Kimse kafasına takmasın zaman çok hızlı gidiyor gerçekten. Bitmez derken biteli günler geçiverdi. Oradaki dostlarımı özlemeye başladım bile
vallah zaman su gibi geçiyor aynı yerde 6 ay daha yap deseler 7yapardım çok alışmıştım yerime paşalar gibi yaptık geldik herşeyin önemini orada daha çok anladık söz konusu vatansa gerisi teferuattır
yarın doğan güneş. ne diyelim bu maceranın da sonuna geldik. herkese geçmiş olsun.
ASKERLİK BİTTİ 158 GÜNLÜK VATAN BORCUMU ÖDEDİM. ÖZEL EĞİTİM MERKEZİ KOMUTANLIĞI İZMİR/ÖZDERE
bir 158 daha olsa çekinmem yaaprım söz konusu vatansa gerisi teferuattır
pretadör trgamer naber
quote:
Orijinalden alıntı: fbıfbfbfb
bir 158 daha olsa çekinmem yaaprım söz konusu vatansa gerisi teferuattır
siz nerede, ne görev yaptınız acaba?
quote:
pretadör trgamer naber
Allaha şükür askerliği yedik şu anda iyiyim.
egede
şimdi iş bulma fasılına geçeceğiz hayata şu adımlardan başlayacaz İŞ-AŞ-EŞ
quote:
egede
Bizimkiler askerlik sayılmaz. sen egede ben trakyada. Yorum bile yapma hakkımız yok bizim aslında. Cezamızı ödedik hapisten çıktık sadece...
ceza demeyelimde bir iş yerinde çalışıyormuşuz gibi oldu benimki yani hakkaride yapanla egede trakyada yapan aynı olurmu ALLAH onlara ayrdım etsin
evet doğuda sınır karakollarında yapanlar konuşsun
Evet bence de doğuda görev yapanlar gerçekten askerlik yapıyor. Ben Ankara'da askerlik (!) yaptım, lojmanlarda nöbet tutup Konya - Samsun yolunu seyredip ,arada Ankara tren garındaki inzibat noktasında gazete okuyordum. Allah'a şükür bitti de sağsalim evime döndüm.