Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
11
Favori
549.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle sınır karakollarında vatani görevini yapan arkadaşlarım gözünüz aydın.... Allah sevdiklerinize bağışlasın sizleri.....efsanelerin efsanesi 331. kısa dönem...
  • * 6 * Sadece...
  • gözünüz aydın torunlar darısı diğer asker arkadaşların başına..
    331. kd. efsanelerin efsanesi..
  • şafak A 4....tek tip bizi vurumu devreler:)
  • şafak: 5, kurtuluyoruz sonunda.
  • atarsa 5! Balıkesir il jandarmadan selamlar :)

şimdi 17'si iznim var, 16'sını 17'sine bağlayan gece çıkabiliyor muyum? yani 17 Eylül 00:00 'da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 11 Eylül 2010; 15:25:33 >
  • kimsecikler yokken bi yorum yazalım..zaman görünmez bir mezarlıktır şairler dolaşırlar saf saf tenhalarında...

iki sene evvel bu günlerde ne sıkıntılı bir bekleyiş vardı..askere gidecez..ne olcak diye..hepsi boşmuş meğer..burdan tüm askerliği yapan veya yapacak olanlara dede tavsiyesi askerliği fazla gözünüzde büyütmeyin..olur biter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: succesfull

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.tek tip askerlik 1 ekim den önce yürürlüğe girmez değil mi? meclis şu an tatilde,mecbur kalmadıkça toplantıya da girmiyor değil mi?tek tip askerlik şu an yürürlüğegirerse 333.kd.leri etkilemez inşaallah değil mi?eğer yürürlüğe girerse silah altındaki tüm askerleri etkiler falan diyorlar.peki kısa dönem askerlik kazanılmış jak değil mi?askerlik uzarsa kazanılmış haklar kaybedilir mi?askeri kanunlarda kazanılmış hak diye bir şey olmaz deniliyor.yardımcı olursanız sevinirim.bu aralar çok fazla söylenti var,kafamız iyice karıştı.333.kd arkadaşlar size soruyorum...

dostum eğer sen askerde iken kısa dönem kalkarsa sen 9 ay yaparsın. kazanılmış hak olarak görme bunu..çünkü 1995de askerlik uzadığında kısalar 8 ay uzunlarda 18 ay askerlik yaptılar..geçmişe ters bir girişim olmaz..bununla birlikte 15 ay askerlik yapanlar 9 aya iner..yani süresi gelenler anında terhis edilir..

• Şafak 3 gün yol + 1 gün özel izinle doğan güneş... Bİtti beaaaaa
  • torunlarımın da bitiyo askerliği. ne mutlu size
  • Of yahu, bizde acemiliği bitirdik, ustaya geleceğiz. Mecburi dağıtım kullandım, nasıl geçti anlamadım. İşler olmasa kullanmazdım, son günler millet şafak doğan güneş derken, ben 7 gün sayacağım.

335. Dönem biletinizden hepinize sevgiler, bende yarın usta birliğime katılacağım.
  • Şafak 002
    Atarsa Adana
  • Geri sayım başlasın son 10
  • DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Canım türkiye'm koskoca 81 ilde bi yer bulamadılar attılar bizi kıbrıs/paşaköy e tank komutanı olarak.Bitmiyor diye diye bitti be.55- 60 derece sıcaklığı gördüm.susuzluğun en berbat halini yaşadım.sabah traş oolmak için gidip içme suyu satın aldım.sürünmediğim spor yapmadığım gün olmadı..Her gün dua ettim ya sabır yaaaa sabır diye.ama ALLAH ıma bin şükürler olsun bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

benmi düşüneyim bu saatten sonra ,335 ler düşünsün artık
  • Atarsa TESKERE ÇARŞISI !!!
  • ne mutlu bizlere.
    şu günde bir geçse artık ya.
    quote:

Orijinalden alıntı: ufunqitos

Atarsa TESKERE ÇARŞISI !!!
  • şafak diye bişey yok artık
  • BİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
  • arkadaşlar cümleten geçmiş olsun,
    çok şükür bu günleri de gördük,
    yarın olsa da Eskişehir'den gitsem...
  • geçmiş olsun arkadaşlar darısı başımıza bizde görsek o günleri:)
  • 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.