Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
11
Favori
549.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi artık güneş... öyle bi doğ ki bizi sevdiklerimize kavuştur... gel artık...
  • gerçekten bit artık yaa... sabrımız sınanıyo resmen..
  • 15 Eylül de çıkıyoruz... Atarsa 18....
  • torunlarrrr torunlaarrrr

bitirdiniz hadi az kaldı.
  • 12 den sonra 17 Çanakkale!!!
  • batarsa memleketim ÇANAKKALE !!, ağrıdan selamlar..
  • ben 16 eylül yat ictimasıyla askerliğime son vereceğim (yol iznim 1 gün)Allah ın izniyle 17sinde de evimde olacağımı varsayarsak atarsa 19 başka da yokkkk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: joe-black

batarsa memleketim ÇANAKKALE !!, ağrıdan selamlar..

h.g hemserim
  • 25 gün sonra hürgeneralliğe terfi eder bu baba. Evet artık bitsin çekilmemeye başladı.
  • Şafak 17

soru:tek tip bizi vururmu..
    cevap:izin kullanan 333 lerin askerliği en geç 30 eylülde bitio,MECLİS EKİM 1 DE AÇILIO

GELİYORUM ANKARA BEKLE BENİ
  • şafak 17. artık çok sıktı,hadi torunlar gelinde bizde gidelim.

etimesgut'tan selamlar.
  • Atarsa 17... İzmir Uzunadadan selamlar...
  • sizi teskereciler yediniz bitirdiniz askerligi :)
  • Atarsa 15!! Iğdır 5. Hudut Alayından herkese sevgiler...
  • arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.tek tip askerlik 1 ekim den önce yürürlüğe girmez değil mi? meclis şu an tatilde,mecbur kalmadıkça toplantıya da girmiyor değil mi?tek tip askerlik şu an yürürlüğegirerse 333.kd.leri etkilemez inşaallah değil mi?eğer yürürlüğe girerse silah altındaki tüm askerleri etkiler falan diyorlar.peki kısa dönem askerlik kazanılmış jak değil mi?askerlik uzarsa kazanılmış haklar kaybedilir mi?askeri kanunlarda kazanılmış hak diye bir şey olmaz deniliyor.yardımcı olursanız sevinirim.bu aralar çok fazla söylenti var,kafamız iyice karıştı.333.kd arkadaşlar size soruyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: succesfull

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.tek tip askerlik 1 ekim den önce yürürlüğe girmez değil mi? meclis şu an tatilde,mecbur kalmadıkça toplantıya da girmiyor değil mi?tek tip askerlik şu an yürürlüğegirerse 333.kd.leri etkilemez inşaallah değil mi?eğer yürürlüğe girerse silah altındaki tüm askerleri etkiler falan diyorlar.peki kısa dönem askerlik kazanılmış jak değil mi?askerlik uzarsa kazanılmış haklar kaybedilir mi?askeri kanunlarda kazanılmış hak diye bir şey olmaz deniliyor.yardımcı olursanız sevinirim.bu aralar çok fazla söylenti var,kafamız iyice karıştı.333.kd arkadaşlar size soruyorum...

Meclis 1 ekimde açılıyor...

Bu durum olağanüstü hal içermediği için erken açılması söz konusu değildir.

• 22 başka yok yahuuuuuuuu
  • şafak 14,başka yok...sıkmayın canınızı bitti bitti, şükredin
  • atarsa 13
  • haftaya pazartesi 10 syar başka yok be
  • 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.