Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.199
Cevap
11
Favori
549.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben iç güvenlik eğitim ve tatbikat merkez komutanlığı ısparta

335 dönem er olarak gidiyorum ıspartaya gidenler benimle irtibata geçebilirler

zeynel_8663@hotmail.com
  • Herkesin ramazani mubarek olsun kismette askerde oruc tutmak varmis atarsa 35 baskada yok
  • bugun mardin e ilk torun geldi ne meraklilar varmis devrelerim bi gun oncden gelio adam:)
    safak 35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyflood -- 11 Ağustos 2010; 17:44:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyflood
    bugun mardin e ilk torun geldi ne meraklilar varmis devrelerim bi gun oncden gelio adam:)
    safak 35

Odul almaya gelmistir o devrem:))
  • 1 gün de erken çıkıyorsa sorun yok. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

Dedeler, askerde slip don yasak diye bir söylenti var...

Şimdi ben dışarıdan askeri yeşil renk slip don getirsem giyemeyecek miyim yani?

Kimse bakmaz, denetleme olmadıkça. Rahat olun.
  • Safak : 35 (İzmir). . .
  • Şafak 32 başka yok!
  • Şafak 41 demiş başkada yok
  • Şafak 41. biletlerimiz de geldi, bugünleri de gördük çok şükür.
  • vay be 333 ler buralarda dede mi desem dedemln dedesi mi desem
  • Beyler kastamonuda arkadaşım var kısa dönem bunu tunceli il jandarmaya yollayacaklarmış acemilikten sonra ne tavsiye edersiniz. Biraz bilgi verebilirmisiniz? Arkadaş internete zor girebiliyor ona bilgileri telefonda vereceğim. Özellikle Tunceli il jandarmada askerlik yapmış abilerimizden cevap bekliyorum. Teşekkürler.
  • Selam devrelerim; Bizler de artık yavaş yolcuyuz. Şafak: Atarsa: 33....

İzmir-Uzunada-Bahriyeli....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

Beyler kastamonuda arkadaşım var kısa dönem bunu tunceli il jandarmaya yollayacaklarmış acemilikten sonra ne tavsiye edersiniz. Biraz bilgi verebilirmisiniz? Arkadaş internete zor girebiliyor ona bilgileri telefonda vereceğim. Özellikle Tunceli il jandarmada askerlik yapmış abilerimizden cevap bekliyorum. Teşekkürler.

kastamonu gölköy'de mi arkadasın? benimde bi arkadasım oraya cıkmıstı.. dağıtım mı oluyomus orada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeymrt -- 14 Ağustos 2010; 13:45:24 >
  • ŞAFAK 33 BAŞKA YOOOOOOOOOKKKKKKKK
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeymrt

quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

Beyler kastamonuda arkadaşım var kısa dönem bunu tunceli il jandarmaya yollayacaklarmış acemilikten sonra ne tavsiye edersiniz. Biraz bilgi verebilirmisiniz? Arkadaş internete zor girebiliyor ona bilgileri telefonda vereceğim. Özellikle Tunceli il jandarmada askerlik yapmış abilerimizden cevap bekliyorum. Teşekkürler.

kastamonu gölköy'de mi arkadasın? benimde bi arkadasım oraya cıkmıstı.. dağıtım mı oluyomus orada?

Evet benim yazının üstünde yazmış arkadaş yüzde 99'u doğuya gönderiliyormuş. 20 kişi kalacakmış geriye.
  • batarsa 31 başka yok, bitsin artık
  • Atarsa 30 bir ay sonra biz yokuz. Bitsin artık fena sıktı
  • 1 ay sonra beni ardahanda aramayın çünkü ankarada olucağımm.....
  • öyle yada böyle şafak 30
  • 
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.