Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
11
Favori
550.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kıbrıs Türkeli nden selamlar..
    Allah herkese dayanacak güç versin.
  • Atarsa 65 baska da yok...
  • İzmir-Uzunada'dan selamlar... Atarsa 64-Uşak...
  • bende kıl dönmesi çıktı 21 gün hava değişimi gözüküyor ufukta
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

Hadi yediniz sizde askerliği torunlar.

yedik mi baska bisi mi yedik belli değil ;) 01 adana demeden bitmez bu. valla da bitmez :D
  • Tek tek sayıyoruz bakalım günleri... Atarsa 62-Tunceli... Başka da yokkk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staminodia

quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

Hadi yediniz sizde askerliği torunlar.

yedik mi baska bisi mi yedik belli değil ;) 01 adana demeden bitmez bu. valla da bitmez :D

aman allahım kendimi gördüm sende.bende sabiha gökçene inmeden inanmam bittiğine diyordum.
  • arkadaşlar bende şırnak silopideyim önce internet cafe işlettim ordan aldılar sonrada internet olan başka bi yere verdiler sabah 7 den gece 12 ye kadar netten haber takip ediyorum nöbet yok rahat ama .. en rahatının .. drler ya aynen öyle biz 30 görene kadar şafak karanlık die düşünüyorum atarsa 60 başka yyok:)
  • Atarsa tunceli =)
  • şafak 61 kıbrastan selamlar herkese.. aman düşmeyin buralara hem sıcak hem spor eğitim berbat ötesi.. hele bizim bölük komutanı gibi kaliteli bir kötü kadın çocuğuna düşerseniz işiniz zor.. herkese hayırlı teskereler
  • şafak memleketim trabzon. 61. alay 3. tabur kh.ds.bl hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. :)
  • selam Arkadaşlar hepinize katılıyorum bitsin artık şafak 61 sayıyoruz sanırım az gibi görünsede BİTMİYORR Herkese hayırlı teskereler (Bitsede Gitsek )
  • Buarada 335 Adayları yokmu daha rahatsınızdır sınava girmeden sitres olmaz sınav sonrasında ama dedelerim bize fikir verişn yardımcı olun diye akarsınız :) Antalaya İl jandarma çıkanlara hertürlü yardımcı olurum...
  • Burdaki uzun dönemlerin tabiriyle, bizleri de yavaş yavaş "şafak sıkıştırmaya başaldı". Atarsa 61-Trabzon.... Uzunadadan selamlar.

İzmir-Uzunada... Bahriyeli..
  • Kıbrıs 61. alay 1 tb. 3. bölük Polat takımından smlar 68 gün snr çarşıya çıkabildik oda lanet olası lefkoşaya, daha çekersem 60 çekerim b.y
  • Evci ve çarşı izni vermeyenlere lanet girsin! Ben çıkıyorum ama bazılarınızın çıkamıyor olması beni rahatsız etti.

• ağzını kırdığımın şafağı daha 61

ömrümü yedi

evci yok çarşı ayda 1

.......... çocukları
  • 60'larda şafak sıkıştırıyorsa yandınız ilerki günlerde, bu arada 60 az gibi görünebilir demişsiniz ya hiçte öyle gözükmüyor ama 2 kişi vurduysanız o zaman nispeten az
  • Merhabalar, 335. dönem askerim
    Ben de bir çok arkadaşım gibi yeni mezun oldum. Şuan ZİRAAT YÜKSEK MÜHENDİSİYİM.
    Askerlik Şubesine YÜKSEK LİSANS diplomamı verdim. Tabiki LİSANSI'da istediler.
    Yabancı şube olduğu için BEŞİKTAŞ - İSTANBUL Şubesinden yaptırdım işlemlerimi 15dk'kada...
    Ve optik forma YEDEK SUBAY olarak işaret koydum. Sizlerden ve devrece tecrübeleri olan arkadaşlarımdan
    bir kaç konuda yardım bekliyorum. Ben asteğmen olmayı çok istiyorum. Küçüklüğümden beri askeri kıyafetlere ve rütbelere takıntım vardı. Şimdi yüksek lisans mezunuyum sizce ziraat mühendisi olarak asteğmen olma şansım ne...

Yorumlarınızı esirgemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendizzz -- 17 Temmuz 2010; 16:04:43 >

• asteğmen olma şansın ne var ne de yok tamamiyle şans
    bu yüzden de sen fazla ümitlenme bence olursa sevin ama olmazsa üzülme...
    deden olarak şafak 60 diyorum ...
    asker ol da boşver rütbeli ya da rütbesiz
    her konumda her mevkide yapılan görev kutsallığının bilincinde isen ikisinden de mutlu olabilirsin...
  • 
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.