Şimdi Ara

3337u vs 3210m Hangisi iyidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• i5 3210m performans konusunda , i5 3337u ısınma ve enerji tüketimi konusunda daha iyidir. Kısaca 3210m daha iyidir.
  • cos37 kullanıcısına yanıt
    Hocam peki, 200 tl fark varç 3210m daha ucuz. Ben de internette araştırdım 3210m daha iyi diyor herkes. Enerji tüketimi önemli değil benim için ama ısı konusunda acayip bir fark olur mu diye düşünüyorum. Ne dersiniz hocam ?
  • Şimdi farkettim 3210 modeli free dos geliyormuş diğeri win 8.1'li Yine kararsız kaldım.
  • Mac Mini eylülde yenilense bile sonuçta diğer baktığınız ürünlerde de Ivy Bridge işlemciler var, şu an satılan Mac Mini'de de öyle...

Yani link verdiğiniz ürünler yerine Mac Mini alınca eski ürün almış sayılmazsınız.
  • Teşekkür ederim cevabınız için. Mac mini en baz modeliyle performans olarak Asusları karşılaştırırsak hangisi en performanslı olur ?

2.5 GHz Mac mini
    Özellikler
    2.5 GHz çift çekirdekli Intel Core i5
    4 GB bellek
    500 GB sabit sürücü1
    Intel HD Graphics 4000
    OS X Mavericks
  • wasqar W kullanıcısına yanıt
    Birbirilerine denk ürünlere benziyorlar, yalnız ikinci Asus linkinde 1 TB HDD var, bunu dikkate alabilirsiniz.

Onun dışında Windows ve Mac tamamen farklı platformlar olduğundan Mac Mini ve Asus arasında bunu alın diyemem, orası sizin bileceğiniz iş. Bir de Windows ne için gerekli o da önemli, neticede bu 3 üründen hiçbiri sanal makina kullanımı için ideal sayılmaz, Mac Mini bu bakımdan eksi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasqar

Hocam peki, 200 tl fark varç 3210m daha ucuz. Ben de internette araştırdım 3210m daha iyi diyor herkes. Enerji tüketimi önemli değil benim için ama ısı konusunda acayip bir fark olur mu diye düşünüyorum. Ne dersiniz hocam ?

Isı konusunda sorun yaşayacağınızı zannetmem, ayrıca pc'nin soğutucusunun kalitesi de bağlı bir durum. i7 olsaydı sıkıntı olabilirdi.
  • Bu aralar bende böyle bir sistem aramaktayım ve asusun vivopc serisi ihtiyaçlarımı karşılayacak gibi duruyor.

Bu konulara çok fazla hakim olmadığım için buradaki üstatlara teknik ayrıntıları danışmak istiyorum.

Şu 3 model arasında kararsızım

VivoPC VC60V, VivoPC VM60 ve VivoPC VC60

Bunlar arasında bazı farklar seçimimizde rol oynayacak kadar büyük müdür?

Örneğin VC60 işlemcisi 3210M diye görünürken VC60V 3320 diyor, bu ne demektir?

Açıkçası bu 3 makine içinde şöyle genel bir baktığım zaman VC60 sanki daha öh plana çıkıyor gibi duruyor.

Ne dersiniz?
  • U ile bitenler ultrabook işlemcisidir ve kırpılmış bazı özellikleri kapatılmıştır..m veya Qm ile bitenleri tercih etmekte fayda var

3210m tabikide 3337U ya tercih edilmelidir
  • Mac Mini tavsiye ederim hocam.Ama alırken i7 upgrade ile alın derim.SSD/HDD ve ram upgrade'i evde de yapabilirsiniz ama cpu upgrade malesef
  • Aralıksız açık kalmalara ve veri depolama/dosya indirmeye elverişli olan model sizce hangisidir?
  • bir çok açıdan 3210m daha iyi.
  • kesinlikle 3210 daha iyi hocam bende şuan 3210 kullanıyorum ve gayet güzel i7 720qm bilgisayarımı verip i5 3210 aldım ve pişman değilim o kadar yani ısınmayı falan düşünme yok öyle bişey :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.