Şimdi Ara

3345 tl ACER SF315-52G I5-8250 4GB 256SSD MX150 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
8
Favori
44.469
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben aldım, son bilgisayarim 2012 den beri kullandığım Dell İnspiron N5510 i5 4GB 500GB HDD idi. Cihazı dün açtım bugun güncellemeleri yükledim. Çok seri ve çok klas cihaz. Malzeme kalitesi çok hoşuma gitti. Oyun dışında gündelik işlerde kullanıyorum, beni üzmeyecek sanırım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dizüstü ihtiyacım var. bu işlemci ve bu ekran kartının sınırları nedir ayrıca 15.6" mı geliyor ram takılabiliyor mu windows yuklu mu kargosu gelen arkadaşlar bilgi verebilir misiniz?
  • Arka kisimda ram ekleme kapağı yok, ram ilave edilmesi için cihazı açmak gerekiyor. Ekran boyutu 15,6”, ekran cerveve oranı çok iyi ayarlanmış.
    Ayrıca cihazda Windows 10 yüklü, ekran kartının performansı güncel oyunlarla denenebilir ama izlediğim inceleme videolarında üst düzey ve güncel oyunlar için yetersiz olduğu dile getirilmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 16 Mart 2019; 22:47:51 >
  • ChemtraiLs kullanıcısına yanıt
    Gtx 1050 ile gelse düşünmeden alacağım bir laptop. Birde fanı tek, heralde 1050 yi koysalar onuda çiftlerlerdi. İşlemcisi güzel gerçekten.

• daha ucuzu var,
    www.vatanbilgisayar.com
    Acer A315 AMD Ryzen 5 2500U Notebook Fiyatı -Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/acer-a315-amd-ryzen-5-2500u-2-0ghz-8gb-256gb-ssd-15-6-2gb-w10-notebook.html

• firefoxx F kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel bilgisayar ama bu pc kadar değil
    cpu.userbenchmark.com
    UserBenchmark: AMD Ryzen 5 2500U vs Intel Core i5-8250U
    https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-8250U-vs-AMD-Ryzen-5-2500U/m338266vsm378273

Notebookcheck
    Processor Comparison - Head 2 Head
    https://www.notebookcheck.net/8250U-vs-2500U_9206_9310.247596.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 16 Mart 2019; 23:47:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rensjem

Hocam güzel bilgisayar ama bu pc kadar değil
    https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-8250U-vs-AMD-Ryzen-5-2500U/m338266vsm378273
    https://www.notebookcheck.net/8250U-vs-2500U_9206_9310.247596.0.html
    ips ekran varmı hocam bu aletde?

• selmand kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ips bu swift 3 cihazı / arkadaşın attığı tn ekranlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 16 Mart 2019; 23:45:12 >
  • Acer önermiyorum. Benim acer laptobum 3. yıldan sonra kilitlenmeye başladı. Ne yaptıysak geçmedi, servis çözemedi. Halen de kilitlenir sık sık.
  • 2012 Aralık ayında bimeks'ten 1600 liraya aldığım hp notebook'ta 8 gb ram vardı. Ülke bitmiş resmen.
  • Sipariş geçtim, konuyu açan arkadaşa teşekkürler

• Benim ürünüm geldi fakat içinden fatura çıkmadı.

• EPICA kullanıcısına yanıt
    E arşiv fatura sistemine gecildiği için bazen çıktı olarak göndermiyorlar
    . Amazonda Siparişlerim kısmından faturanızı indirip çıktısı alabilirsiniz

• kartal0001903 kullanıcısına yanıt
    Fatura adresini doğru girmeme rağmen önceki siparişimdeki isim ve adrese kesilmiş fatura. Onu da mobil siteden göremedim, fatura ancak masaüstü sitesinden görünüyor. Amazonun mobil site ve uygulaması berbat.

Efatura düzeltebiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 17 Mart 2019; 12:44:26 >
  • Aldım. Kasa çok ince. Çerceve yok gibi bir şey. Klavye aydınlatması şahane. Pili çok uzun gidiyor. 10 saate kadar diyor film v.s izlerseniz 5-6 saat götürür. Kasa metal. Sağlamılık hissi veriyor. Böyle kaliteli bir ürün beklemiyordum açıkçası. Windows ile gelmesi de ayrı bi güzellik.
  • Amazonla görüştüm, fatura düzeltemiyormuş.
    Hesabım kısmında vergi mükellefi vs yeri var. Orada önceki siparişimdeki isim kayıtlı olduğu için, ben yeni sipariş verirken fatura adresine ne girersem gireyim dikkate alınmıyormuş gibi saçma bir cevap aldım. Neyse ki yabancı biri değil fatura ismi.

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Amazonla görüştüm, fatura düzeltemiyormuş.
    Hesabım kısmında vergi mükellefi vs yeri var. Orada önceki siparişimdeki isim kayıtlı olduğu için, ben yeni sipariş verirken fatura adresine ne girersem gireyim dikkate alınmıyormuş gibi saçma bir cevap aldım. Neyse ki yabancı biri değil fatura ismi.
    Fatura isminin bir önemi yok hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

Aldım. Kasa çok ince. Çerceve yok gibi bir şey. Klavye aydınlatması şahane. Pili çok uzun gidiyor. 10 saate kadar diyor film v.s izlerseniz 5-6 saat götürür. Kasa metal. Sağlamılık hissi veriyor. Böyle kaliteli bir ürün beklemiyordum açıkçası. Windows ile gelmesi de ayrı bi güzellik.
    butuk yorumlarina katiliyorum isikli klavye oldgunu alirken bilmiyordum cok hos oldu...orj windovs ile gelemsi cok cook iyi

kasa cerceve orani cok yuksek. incecik kasa var tamamen ekran yani... benim14inc yaninda kuck kaldi 15.6 cidden ideal boyut...

full hd olmasi sart gunumuzde bilg ses kalitesini begendim ortalama ustu... full hd film izledim ses ve goruntu keyif verir

3.350 tl gunumuzde alinasi bir diz ustu olmus

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.