Şimdi Ara

335. Dönem Manisa 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
8.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER BEN BU MANİSAYI ÇÖZEMEDİM. KİMİ CEHENNEM DİYOR KİMİ CENNET.

BİRDE KIBRISA DAĞITIMDA GİTME OLAYI VAR Kİ DİLLERE DESTAN. ÇOK SRPRİZLERLE DOLU MACERALI BİR ASKERLİK OLACAK SANIRIM AMA GENEL İNTİBA GÜZEL BİR YER OLDUĞU YÖNÜNDE ŞİMDİLİK.

YİNE DE DOĞU BATI KIŞLASI OLAYI VE KIBRIS GİDİŞİ TAM MUAMMA.
  • beyler birde manisa kırkağaç denen bi yer var (ünü pek iyi değildir) bizim kırkağaçla alakamız yok değil mi? bilen birileri var mı
  • Adı ve Soyadı EMRULLAH ALINAK
    Baba Adı SIDDIK
    Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA

kayseriden gidecek olan arkadaşlar haberleşelim

dert_and@hotmail.com
  • topçu olanları beklerim :)
    msn@burakcinar.com.tr
  • ERHAN DEMİR

Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    MANİSA
  • Kimisi manisa ii kimisi yandın diyor..
    ama arkadaşın birisi sitede ii anlatmış beğendim okuyorum şu anda, tekrr hatırlatayım dedim

http://1-piyade-er-egitim-tugay-komutanligi.blogspot.com/

kaç kişi olduk şimdi.

burdada bi liste yapsak, kim kaçta manisada olur diye. ben biletimi online aldım bile. yer bulmak zor çünkü istanbul dan..
  • arkadaşlar merhaba.. bu sayfayı ana sayfada sürekli hatırlatsak iyi olur.. çünkü çok şey yazılıyor ana sayfada görmeyenler olabilir... bu arada ben erhan demir istanbuldan arabayla gidicem öğlen 3 gibi teslim olmayı düşünüyorm.. herkese şimdiden hayırlı teskereler
  • ne acaip biyermiş ben hala çözemedim.şimdiye kadar kısa dönemler dağıtımda aynı ilde kalırlar diye bilirdim. tüm arkadaşlarımında öyle olmuştu. burda bi kıbrıs olayı var ben anlayamadım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bar_10

ne acaip biyermiş ben hala çözemedim.şimdiye kadar kısa dönemler dağıtımda aynı ilde kalırlar diye bilirdim. tüm arkadaşlarımında öyle olmuştu. burda bi kıbrıs olayı var ben anlayamadım!

benim duyduğuma göre bikaç ilde çok fazla kısa dönem olur bu nedenle usta birliklerinde farklı illere gönderilirlermiş.. hatay va manisa böyleymiş.. hakkımızda hayırlısı diyelim...
  • haklısın dostum kimi iyi diyor kimi kötü ama genelde kötü... kötü diyenler iç karartıyor şu an bunları yazarken ellerim titriyor .............
    quote:

Orijinalden alıntı: javi

BEYLER BEN BU MANİSAYI ÇÖZEMEDİM. KİMİ CEHENNEM DİYOR KİMİ CENNET.

BİRDE KIBRISA DAĞITIMDA GİTME OLAYI VAR Kİ DİLLERE DESTAN. ÇOK SRPRİZLERLE DOLU MACERALI BİR ASKERLİK OLACAK SANIRIM AMA GENEL İNTİBA GÜZEL BİR YER OLDUĞU YÖNÜNDE ŞİMDİLİK.

YİNE DE DOĞU BATI KIŞLASI OLAYI VE KIBRIS GİDİŞİ TAM MUAMMA.
  • quote:

ne acaip biyermiş ben hala çözemedim.şimdiye kadar kısa dönemler dağıtımda aynı ilde kalırlar diye bilirdim. tüm arkadaşlarımında öyle olmuştu. burda bi kıbrıs olayı var ben anlayamadım!

Belli birliklerde ve sınıflarda kısa dönem de olsan dağıtım oluyor. Sıhhiye olanlar, havacılar (bknz kütahya dan istanbul vs dağıtım olur) bazı durumlarda bölge komutanlıgına dahil olan jandarmalar gibi. Evet kıbrısa gitme gibi bir durum da var. Hayırlısı olsun manisa biraz zorludur ama nihayetinde bitecek sizin de...
  • Hepimize hayırlısı arkadaşlar...

Sınıfı MUHABERE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    MANİSA
  • http://1-piyade-er-egitim-tugay-komutanligi.blogspot.com/

siteden alıntı...

Ana Dağıtım Yeri Kıbrıs, Askerlerin yaklaşık %15 i kıbrısa gidiyor, %7 istanbul %5 Ankara gerisi ise her yere gidiyor, Doğuya düşenler de oldu ama çok fazla değil, 300 kişiden 10-15 kişi falan doğuya gitmiştir, Türkiyenin heryerine gidebilirsiniz.
  • Herkese hayırlı geceler arkadaşlar benimde yerim

Sınıfı TOPÇU
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    MANİSA
    Allah yar ve yardımcımız olsun herkese hayırlı teskereler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

quote:

Belli birliklerde ve sınıflarda kısa dönem de olsan dağıtım oluyor. Sıhhiye olanlar, havacılar (bknz kütahya dan istanbul vs dağıtım olur) bazı durumlarda bölge komutanlıgına dahil olan jandarmalar gibi. Evet kıbrısa gitme gibi bir durum da var. Hayırlısı olsun manisa biraz zorludur ama nihayetinde bitecek sizin de...

hayırlısı olsun valla..yaş oldu 9 hayırlısıyla bitirip geliriz inşallah

• Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    PİYADE
    Kısa Dönem Er
    MANİSA

Biraz bekleyelim ki herkes toplansın arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunze

Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    PİYADE
    Kısa Dönem Er
    MANİSA

epey bi manisa gördüm bu saate kadar forumda.. evet iyi bi şekilde toplanalımda haberleşelim..
    hayırlısıyla bakalım...
  • ARKADAŞLAR VALLA BEN YAVAŞ YAVAŞ BUNALIMA GİRMEYE BAŞLADIM. NEREYİ AÇIYORSAM MANİSAYA DÜŞTÜĞSEN ÖL DİYORLAR. BU NEDİR ANLAMADIM. BAŞTA SEVİNDİK MANİSADIR GÜZEL YERDİR DİYE AMA FENA OLDU GALİBA.
  • Bende manisa 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı bakım sınıfındayım. Ispartadan geleceğim. Özellikle aynı sınıftaki arkadaşlarla bir şekilde haberleşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighthood

quote:

Orijinalden alıntı: tunze

Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    PİYADE
    Kısa Dönem Er
    MANİSA

bende epey gördüm manisa ama henüz herkes gelmedi sanırım.. bu arada manisa için yorumlar gerçekten garip, iyi diyen de var kötü diyende.. ortası pek yok.. şu an manisada olupta yorum yapabilecek olan var mı acep??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrett7 -- 10 Ağustos 2010; 1:51:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.