Şimdi Ara

335. Dönem Manisa 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
8.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet ikimizde istihkamcıyız.ne iş yaparmış öğrenebildinmi istihkamcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcelik80

Bende manisa 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı bakım sınıfındayım. Ispartadan geleceğim. Özellikle aynı sınıftaki arkadaşlarla bir şekilde haberleşelim.

hemşom ıspartanın neresinden hayırlı teskereler bu arada.
  • Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    335'inci Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları
    Sonuç Açıklama Tarihi: 10 Ağustos 2010

Adı ve Soyadı MURAT DÜZER
    Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA
  • Gelirler gelirler

Zaten millet heyecandan ve yoğunluktan okuyamıyo, sadece yazıyo ve sırıtıp sayfaya bakıyo. Ben de son anda gördüm bu bölümü. Bekleyelim ve görelim arkadaşlar.

Manisa hakkındaki yorumlara gelince. Ben de henüz sağlam bi bilgiye ulaşamadım bi arkadaşın verdiği blog sayfası haricinde. Ama sanmıyorum ki bahsedilenler kadar ölümcül bi yer olsun Güzel günler geçiricez eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunze

Gelirler gelirler

Zaten millet heyecandan ve yoğunluktan okuyamıyo, sadece yazıyo ve sırıtıp sayfaya bakıyo. Ben de son anda gördüm bu bölümü. Bekleyelim ve görelim arkadaşlar.

Manisa hakkındaki yorumlara gelince. Ben de henüz sağlam bi bilgiye ulaşamadım bi arkadaşın verdiği blog sayfası haricinde. Ama sanmıyorum ki bahsedilenler kadar ölümcül bi yer olsun Güzel günler geçiricez eminim.

yazılanlara kulak asmamak lazım, ek olarka yazı 2009 yılında yazılmış, 1'yılda çok şey değişmiştir orda

• Tek muhabere de benim herhalde ya...
  • Herkese merhabalar Arkadaslar Bende Bursadan gelecegım. Bence bır lıste yapmalıyız. Konuyu acan arkadas mesela takıp edebılır. İsim soyısım olarak yazabılır.Orada ısımlerımızı duyunca akılda kalır bırbırımıze yardımcı olur sıkıntı cekmeyız. Salih Sönmez ben Persembe sabahı bınmeyı dusunuyorum otobuse. 1-2 gıbıde teslım olmayı dusunuyorum. Eger buradan bırlıkte karar verılırse aynı anda da tesslım olunabılır.
  • Vallahi ekşi sözlükte yapılan yorum o kadar da kötü değil arkadaşlar... Hatta birkaç yerde acemilik için en rahat yerlerden biri diye geçiyor...
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA

dostlar eğer aynı durumda olan kişiler varsa bana PM den bana ulaşsın....
  • Manisa BİTLİ piyade
  • beyler facebook'ta gideceğimiz yer için açılan bir grup mevcut. 331.dönemler açmış. hiç olumlu şeyler yazmamışlar. galiba pek iyi bir yere düşmedik.
  • 1.Piyade Eğitim Tugayı için ekşisözlük yorumları:

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=1.%20piyade%20e%C4%9Fitim%20tugay%C4%B1
  • FUAT ASAR
    1. PİYADE EĞİTİM TUGAYI
    KIDA DÖNEM ER
    İSTANBUL BEYLİKDÜZÜNDEN.....
  • Sagorias lınk versene?
  • ya biz nasıl bi yere gidiyoruz arkadaşlar kafayı yiyicem yaa. piyango bizemi çıktı allah allah.....
    allah yardımcımız olsun. bi an önce alışmalıyız yoksa halimiz harap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalavec

quote:

Orijinalden alıntı: fatihcelik80

Bende manisa 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı bakım sınıfındayım. Ispartadan geleceğim. Özellikle aynı sınıftaki arkadaşlarla bir şekilde haberleşelim.

hemşom ıspartanın neresinden hayırlı teskereler bu arada.

ben gönendeyim. Nickinden anladığım kadarıyla sen yalvaçtasın herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanhelcing

Sagorias lınk versene?

buyur hocam
    http://www.facebook.com/group.php?gid=193146443620&ref=search

kıbrıs ile ilgili de hiç iç açıcı şeyler yazmamış adamlar. dedikleri gibi yerlerse buralar yandık ki ne yandık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagorias -- 10 Ağustos 2010; 2:41:00 >
  • T.C. Kimlik Nu. 15440387710
    Aday Nu. 81023
    Adı ve Soyadı YILMAZ OCAKÇI
    Baba Adı HAKKI MERİH
    Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA

Tertolar bende istanbul'dan gelicem herkeze hayırlı teskereler :)
  • Aynı birlikte birbirini izleyen iki farklı dönemdeki askerlikler bile farklıdır. Gidip görmedek psikolojik olarak kendinizi zorlamayın. Kendinizi yormaktan başka bir şeye yaramaz. Zor bir birliktir. Ama bu üstesinden gelemeyeceğiniz anlamına gelmez. Şunu da eklemek gerekir acemilikte ne kadar iyi eğitim alır zorlanırsanız sonrası çok daha kolay ve hızlı geçer. (Sonuçta verilen eğitimin ne olduğu da belli kısa dönemlere arkadaşlar.) Acemiliklerinde rahat eden kısa dönem arkadaşların hepsi gün saymaktan helak olmuşlardı. Rahat olun. Herkesin dediğinin aksine işten güçten kaçmayın. Beyninizi nizamiyede bırakın diyenlere kulak asmayın zekanızı aklınızı kullanın. Rahat edersiniz. Hayırlı tezkereler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 10 Ağustos 2010; 2:50:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagorias

quote:

Orijinalden alıntı: vanhelcing

Sagorias lınk versene?

buyur hocam
    http://www.facebook.com/group.php?gid=193146443620&ref=search

kıbrıs ile ilgili de hiç iç açıcı şeyler yazmamış adamlar. dedikleri gibi yerlerse buralar yandık ki ne yandık.

Bende manisaya düştüm.
    Kardeşim 3 yıl önce kıbrısta yapmıştı çok susuzluk çektik diyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.