Şimdi Ara

335.DÖNEM YEDEK SUBAYLIK SINAV SONUÇLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu sınav sonuçları açıklandıktan sonra katılacağımız birlikleri yazmak için açmış bulunmaktayım.Aynı yere düştüğümüz kişileri yüzlerce sayfa okuyarak aramamak için lütfen sadece sonuç ekranında gördüğünüz birlikleri yazınız.

ÖRNEK:
    Aday Nu.00000
    Adı ve Soyadı:ABC DEF
    Baba Adı AHMET
    Kuvveti Deniz Kuvvetleri
    Sınıfı Deniz
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YESERSIN -- 8 Ağustos 2010; 22:38:10 >

• bu biraz fişlemek olmuyormu.

bilgileri burada bukadar detaylı paylaşmak çok sakıncalı.
  • Eğer internette bir araştırma yaparsanız bundan önceki tüm dönemlerin birliklerini ekşisözlük dahil birçok forumda paylaştıklarını görebilirsiniz.Forumda birbirini tanıyan ve forum vasıtası ile iletişim kuran insanlar var.Bu kişiler buradan bilgi paylaşımı yapabilirler.

Örneğin aşağıdaki linkte önceki dönemlerde askere gidenler bilgilerini paylaşmışlar.Bunda ne sakonca olabilirki.Tabiki ad ve soyad gibi ya da tc no gibi bilgilerinizi yazmanızı önermiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_28191664/mpage_435/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YESERSIN -- 8 Ağustos 2010; 22:47:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurand

bu biraz fişlemek olmuyormu.

bilgileri burada bukadar detaylı paylaşmak çok sakıncalı.

benimde aklima geldi fislemek degilde istihbarat acigi olabilir diye, sonucta buyuk bir istatistik elde edilebilir.
    Ama sonra dusundum bunu ilk basta TSK'nin dusunup bilgi paylasimina yasak getirmesi lazim diye.
    Ve suan oyle bir yasak yok.
  • Hadi bakalım torunlar, aranızda öğretmenler vardır inşallah asker öğretmenlik çıkar, ben 329. dönem asker öğretmendim bitirdik çok şükür, hadi hayırlısı bakalım.
  • NEVŞEHİR :)
  • 95'inci Zh. Tug. K.lığı MALKARA TEKİRDAĞ / TOPÇU (kısa dönem)

var mı başka Malkara?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.