Şimdi Ara

E devlet Asal yoklama fotoğraf konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E devlet üzerinden asal yoklama yapacağım ancak fotoğraf konusunu anlamadım. Fotoğrafçıya gidip vesikalık mı çektirmem lazım yoksa kendi telefonum ile çekip yüklesem oluyor mu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Asal Yoklama Başvurusu Fotoğrafı Konusunda Bilgi

Asal yoklama başvurusu yaparken, fotoğrafın belirli standartlara uygun olması gerekmektedir. Bu standartlar, askerlik yoklama başvurusu fotoğrafı için de geçerlidir.

Fotoğrafın, başvuru sırasında yüklenen ve onaylanan fotoğraf ile aynı olması önemlidir. Aksi halde başvurunuz geçersiz sayılabilir. Fotoğrafınızın geçerli olabilmesi için şu kriterleri karşılaması gerekmektedir:

• Fotoğrafın Son 6 Ay İçinde Çekilmiş Olması: Fotoğrafınız, başvuru tarihinizden önceki 6 ay içinde çekilmiş olmalıdır.
    • Renkli ve Yüksek Çözünürlüklü Olması: Fotoğraf renkli olmalı ve en az 200 dpi çözünürlüğe sahip olmalıdır.
    • Yüzünüzün Net Görünmesi: Yüzünüz fotoğrafta net bir şekilde görünmeli ve herhangi bir aksesuarla kapatılmamalıdır.
    • Düz Bir Arka Fon Kullanılması: Fotoğrafınızın arka fonu düz ve beyaz veya açık renkli olmalıdır.
    • Resmi Giyim Giyilmesi: Yoklama başvurusu fotoğrafınızda resmi kıyafetler giymeniz önerilir.

Fotoğraf Düzenleme Hususları

Fotoğrafınızı düzenlerken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar şunlardır:

• Fotoğrafı kırpmayın veya döndürmeyin.
    • Kırmızı göz giderme veya diğer yapay rötuşlar yapmayın.
    • Kontrastı veya parlaklığı çok fazla değiştirmeyin.

Fotoğraf düzenleme konusunda sorun yaşıyorsanız, profesyonel bir fotoğrafçının yardımını almanızı öneririz.

Fotoğraf Yükleme Sorunu

Fotoğrafınızı yüklemekte sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• Farklı bir tarayıcı veya cihaz kullanmayı deneyin.
    • Fotoğrafın dosya boyutunu küçültün.
    • Fotoğrafın formatını JPEG veya PNG olarak değiştirin.

Bu adımlar sorunu çözmezse, başvuru sistemini yöneten kurumla iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncel..
  • vovu01 V kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf şartlara uygun olduğu sürece ister vesikalık ister selfie olsun.Ben evde kendim çektim.
  • Paramediko P kullanıcısına yanıt
    Şartlar derken nasıl çekmem lazım fotoğrafı?
  • vovu01 V kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf eklerken söylüyor zaten altında.Alın bölgesi gözükecek falan diyor.
  • Paramediko P kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman fotoğrafı kendim çekeyim. Sağolasın.
  • Dünden beri fotoğraf eklemeye çalışıyorum ama mobilden düzenleyemiyorum bir türlü. İlla bilgisayar mı gerekiyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evde duvarın önüne geç çekil,vesikalık benim balkonda çekildiğim bir selfi vardı, düz o resim iş gördü.
  • merhamet62 kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi yaptım zaten Bir de bu basvurudan kaç gün sonra aile hekiminin sistemine düşüyor bilgin var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.