Şimdi Ara

337. Kısa Dönem 7'nci Kor. Hv. Svn. Tb. K.lığı Diyarbakır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 337. Kısa Dönem olarak askerliğini 7'nci Kor. Hv. Svn. Tb. K.lığı Diyarbakır da yapacak arkadaşlar bu başlık altında toplanalım.

Facebook Grubu
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=477704989033&set=o.148030401915805&ref=nf#!/home.php?sk=group_148030401915805&ap=1

Dedelerden Yorumlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_28335030/tm.htm

• Devrem Ben d aynı yer d yapacagım..

Ulaştırma ER Olarak yapacagım vatan borcumu.. :)
  • Bende aynı şekilde ulaştırma er. Facebook grubuna üye ol istersen

İstanbul Avcılardan geliyorum. Cumartesi sabahtarn uçak bileti bulabildim.
  • Ben de buradayım zaten 3 kişiyiz herhalde
  • Bende Diyarbakır ama yer farklı 16.Mekanize Piyade Tugay komutanlığı İkmal eri
    Bakalım hayırlısı tüm arkadaşlara sabır diliyorum
  • Ben facebook kullanmiyorum da..

Ben pazar sabaha bilet buldum edindigim istihbarata gore kolaymis ulasim.. :)

indikten sonra tugay dolmuslari gibi birsey varmis kime sorarsan gosterirler dediler..

Bu arada ben elektrik elektronik muhendisiyim..

Sizlerin meslekler??..
  • quote:

Orijinalden alıntı: envcaner

Ben facebook kullanmiyorum da..

Ben pazar sabaha bilet buldum edindigim istihbarata gore kolaymis ulasim.. :)

indikten sonra tugay dolmuslari gibi birsey varmis kime sorarsan gosterirler dediler..

Bu arada ben elektrik elektronik muhendisiyim..

Sizlerin meslekler??..

Ben Spor Yöneticiliğ bölümü mezunuyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Anadolu Üniversitesi İşletme mezunuyun .Meslek Bilgi İşlem - Sistem Destek Teknisyeni. Yaş 24
    Bende Cumartesi sabahına bilet buldum orda donanımhaberciler facebookcular birbirimizi buluruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_koldas -- 10 Aralık 2010; 17:06:55 >
  • Arkadaşlar ben sağlık problemi sebebiyle biraz geç katılacam doktor 15 gün rapor verdi birliğe faks falan çektik buradaki şubemden bakalım hayırlısı. Geldiğimde umarım bulabiliriz birbirimizi
  • Buluruz insallah birbirimizi..

Ali sen geceyi nerde gecirmeyi dusunuyorsun??..

Bu arada benim adim Enver CAN..
  • Yarın sabah 10 gibi orda olucam artık ya ilk giden asker olarak birliğe katılacam. Askeri inizbatları atlatıp kafa dengi birinide bulabilirsem uçakta otele gitmeyi düşüyorum tek kalırsam cumartesi akşama doğuru birliğe teslim olucam.Sizi karşılarım pazar günü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.