torunlar, hadi iyisiniz! yediniz askerligi. az daha sıkın disinizi!
Allah tum Turk askerlerinin yar ve yardimcisi olsun!
quote:
Orijinalden alıntı: senefro
quote:
Orijinalden alıntı: Girişi
erzuruuuuum yahşi güzeeellll :)
ama en güzeli adana:) Allahım sen bize o günleri de göster...
inşalllaaah ya adanayı da görelim sağ salim. erzincan !!
şafak sıkıştırmaya başladı. zaman geçmiyo.
o kadar yoğunum ki ben daha hissetmeye başlamadım o sıkıştırmayı. Ama zaman hiç bi türlü geçmiyo...
elazığ
ATARSA 23. ÇARŞI OLMUŞ 18 HALA YARDIRIYORUZ BEAA..
benim şehirde 341'ler pazartesi dağıtıma çıkıyolar, erken gelecek olmalarına baya sevindim şahsen...
Edirne
quote:
benim şehirde 341'ler pazartesi dağıtıma çıkıyolar, erken gelecek olmalarına baya sevindim şahsen...
341'ler ne zaman yemin ediyo? Bütün 341'ler aynı zaman mı yemin ediyo? Bilgisi olan var mı tertiplerim....
quote:
Orijinalden alıntı: metinylnk
quote:
341'ler ne zaman yemin ediyo? Bütün 341'ler aynı zaman mı yemin ediyo? Bilgisi olan var mı tertiplerim....
benim görev yaptığım şehirdekiler yarın yemin edip pazartesi de dağıtıma çıkıyo, ama dağıtım tarihi her yere göre değişebilir.
quote:
quote:
quote:
benim görev yaptığım şehirdekiler yarın yemin edip pazartesi de dağıtıma çıkıyo, ama dağıtım tarihi her yere göre değişebilir.
Gelsinler abicim de bizim biletleri getirsinler artık
atarsa 22....
atsın artık, hepsi atsın...
quote:
quote:
quote:
quote:
Gelsinler abicim de bizim biletleri getirsinler artık
Bir zamanlar bizde sizin için gelsinler diyoduk. Çok iyi anlıyorum sizi...
benim düşüncem gelsinler de ben de gideyim değil. Burada asker o kadar az ki her yeni askere çok ihtiyacımız var... Şu son on gün gün nasıl geçti Allah biliyo...
diyarbakır
diyarbakır
buradan, istirahatlı olduğum zamanlarda bana nöbet dahil her türlü işi yaptıran uzmanlarımın ve raporum smk'lı olmasına rağmen gitmem gereken tarihten 22 gün sonra beni hastaneye gönderip tedavi olmama engel olan karakol komutanlarımın gelmişine geçmişine donanımhaber aracılığı ile en derinden duygularımla sövmeyi kendime borç biliyorum...
quote:
buradan, istirahatlı olduğum zamanlarda bana nöbet dahil her türlü işi yaptıran uzmanlarımın ve raporum smk'lı olmasına rağmen gitmem gereken tarihten 22 gün sonra beni hastaneye gönderip tedavi olmama engel olan karakol komutanlarımın gelmişine geçmişine donanımhaber aracılığı ile en derinden duygularımla sövmeyi kendime borç biliyorum...
@senefro
seninde benim gibi sıkıntılı geçiyor askerliğin. ben de 337 kd olarak yapmıştım sivasta gerçekten bizimde sıkıntılıydı. allah yardımcın olsun.. az kalmış sık dişini..
sağolasın, ama sadece 21 gün kalmış olmasına rağmen bende en ufak bi az kaldı bitiyo düşüncesi oluşmuyo... Şu karakoldan dışarı adım atana kadar da değişmez heralde.
az önce beni hastaneye göndermek için 22 gün bekleten karakol komutanım ile konuştuk, şimdi de diyoki "çok kötü zamanda gitmişsin" sövmiyim de ne yapayım ben...