Şimdi Ara

339. DÖNEM (NİSAN 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (337. KD. TORUNLARI) (641. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.967
Cevap
7
Favori
717.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Askerliğin en iyisi 5 dakka yapılmaz bitsede kurtulsak. Bu kadar mal insanla aynı yerde olmaktan sıkıldım artık.
    2. olarak ben dağıtım izni olarak 7 gün kullandım. izin kağıdındada izin 7 gün yazıyor. Yol 700 km. Tam olarak hangi gün çıkarım. ben 24'ü olarak hesapladım. Bilgisi olan varsa söyleyebilirmi?
    Burdaki yazıcılara bunu sormaktan sıkıldım artık. Kısa dönemlerden başka insan diyilebilecek biri yok nerdeyse yazıklar olsun ya...
  • 7 gün izninde yol izni var mıydı? Anladığım kadarıyla yok, benim hesabıma göre 23ünde çıkman lazım.
  • İzin kağıdımda 7 gün yazıyor sadece başka bir bilgi yok. Ben hesabı şöyleyapıyorum. Normalde 1 gün yol iznimolduğundan 17 sinde çıkacaktım 7 gün izin eklenince 24'ü yapıyor. Kısaca böyle hesapladım. Onun içinde yoliznivarmı yokmu bir fikrim yok. diyarbakırdayım uçak biletlerinin fiyatı uçmadan almam lazım sırf buyuzden alamıyorum. Çok sıkıntı bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: asc2

İzin kağıdımda 7 gün yazıyor sadece başka bir bilgi yok. Ben hesabı şöyleyapıyorum. Normalde 1 gün yol iznimolduğundan 17 sinde çıkacaktım 7 gün izin eklenince 24'ü yapıyor. Kısaca böyle hesapladım. Onun içinde yoliznivarmı yokmu bir fikrim yok. diyarbakırdayım uçak biletlerinin fiyatı uçmadan almam lazım sırf buyuzden alamıyorum. Çok sıkıntı bir durum

evet hesabın doğru, ben mesafeyi 900 km olarak gördüğüm için 23 demiştim, 24 olacak muhtemelen.
  • ATARSA ÇORUM (19)
  • quote:

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

Orijinalden alıntı: DossKlein

quote:

neyse en azından en üst devre olduk, 90/2'ler de gitti artık sıra bizde:)
    Şu karakolda mutlu olduğum tek an plaka karaladığım bi kaç saniye heralde... Türkiyenin karardığını görmek hoşuma gidiyo:)

senefro, kısa dönemler son 3 gün en üst devre olur :P

valla ikisinin de bi farkı yok şu anda benim için, yeterince derdim var zaten.
    Bu arada sen nerdesin şimdi? Yanlış hatırlamıyosam muğlada acemilikte beraberdik.

Evet. Şimdi ben Uşak'tayım(alayda). Bizde de asker sayısı çok az.

Ben öğleye kadar kuryelik yapıyorum sonra gelip 2 ya da 4 saat nöbet tutuyorum. Haftasonu koğuş ve hafta içi yemekhane mıntıkasından düşürdük kendimizi 91/2 ler geldiğinde.

Şimdi sabahları sembolik olarak mıntıka yapıyoruz. ( 1 bilgisayar müh. 1 makine müh. 1 endüstri yük. müh şeklinde 3 kişilik kadromuzla) :D

Döneklik etmezlerse bayramdan sonra hiçbir mıntıkaya girmeyeceğiz bakalım.

341 jandarmalar ne zaman gelecek bilmiyoruz ama gelsinler fena dolduruşa getireceğiz onları bu cemiyet mikroplarına karşı. :D

Bizim de son 20 içinde en büyük sıkıntımız 30 ağustos zafer bayramı, 1 eylül uşağın kurtuluşu kutlamaları, 5 eylül eğitim yılı açılışı kutlamalarına çakılmamız oldu. Tören birliği , tören mangası ve tüfekli hareketler takımındayım :D

• arkadaş istanbul marmaris arası 900 km ve bunun sadece 7 km'si bizim karakola ait iken neden metro turizm otobüsü gelip bizim muhitte alev alır ve kül olur...
    Bi pazarımız vardı, o da sabahın köründen itibaren zehir oldu...
    İnternete düşmüş, bu da linki...
    www.haber7.com/haber/20110828/Otobus-alev-aldi-50-yolcu-olumden-dondu.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senefro -- 28 Ağustos 2011; 21:30:54 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

neyse en azından en üst devre olduk, 90/2'ler de gitti artık sıra bizde:)
    Şu karakolda mutlu olduğum tek an plaka karaladığım bi kaç saniye heralde... Türkiyenin karardığını görmek hoşuma gidiyo:)

senefro, kısa dönemler son 3 gün en üst devre olur :P

valla ikisinin de bi farkı yok şu anda benim için, yeterince derdim var zaten.
    Bu arada sen nerdesin şimdi? Yanlış hatırlamıyosam muğlada acemilikte beraberdik.

Evet. Şimdi ben Uşak'tayım(alayda). Bizde de asker sayısı çok az.

Ben öğleye kadar kuryelik yapıyorum sonra gelip 2 ya da 4 saat nöbet tutuyorum. Haftasonu koğuş ve hafta içi yemekhane mıntıkasından düşürdük kendimizi 91/2 ler geldiğinde.

Şimdi sabahları sembolik olarak mıntıka yapıyoruz. ( 1 bilgisayar müh. 1 makine müh. 1 endüstri yük. müh şeklinde 3 kişilik kadromuzla) :D

Döneklik etmezlerse bayramdan sonra hiçbir mıntıkaya girmeyeceğiz bakalım.

341 jandarmalar ne zaman gelecek bilmiyoruz ama gelsinler fena dolduruşa getireceğiz onları bu cemiyet mikroplarına karşı. :D

Bizim de son 20 içinde en büyük sıkıntımız 30 ağustos zafer bayramı, 1 eylül uşağın kurtuluşu kutlamaları, 5 eylül eğitim yılı açılışı kutlamalarına çakılmamız oldu. Tören birliği , tören mangası ve tüfekli hareketler takımındayım :D

mıntıka? one ya nöbet en fazla 20 saat tutmuşumdur koğuş yıkama karavana vs yapanınızıda duydum helal size 339lar askerliğin hakkını vermişsiniz :)

• ben 20 saat nöbeti 3 günde tutuyorum:) diğer herşeyi katmıyorum bile.
  • her yerin askerliği farklı dedilerya gelmeden öncede valla çook doğru, hatta aynı taburdaki arkadaşların kimisi çok eziliyor kimisi yatış. Kırklarelideyiz biz, ilk geldiğimizde bizi çok korkutmuşlardi buranın eğitimleri çok zor, komutanları çok pis diye, evet doğru bunlar ama ben geldiğimin 5. Günü günü gece silahlık nöbetçisi oldum akşam 7'den sabah 7'ye masada oturdum, bunu dışında ne bir dakika çaprazda nöbet tuttum ne bir defa ictimaya girdim, mıntıka yada karavana adına elimize bir kere bile ne kürek ne fırça aldık. sabah 7'de nöbeti teslim ettim akşam 7'ye kadar yat kalk gez ne edersen et kimse karışmıyor.zaten bölükte iki kısa dönemiz.birimiz gece silahlikci birimiz koğuşcu olduk, valla ne diyim ben size şimdi Allah sabrınızı artırsın kardeşlerim, zaten bitti sayılır. Atarsa 17 burdakilerin tabiriyle..... .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgy66 -- 29 Ağustos 2011; 2:21:35 >
  • bu arada bölüğe 2 tane 341 geldi bugün amasya'dan. Dağıtım kullanan varmış epey haftaya geleceklermiş. Bu işin biteceğini iyice hissettim adamları görünce açıkçası.
  • 2 gün yol iznim var atarsa 17 arkadaşlar..bitti sayılır artık sonuna geldik..bende 341'lerin erken dağıtım olacaklarını duydum.doğru mudur bilmem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihhh86

2 gün yol iznim var atarsa 17 arkadaşlar..bitti sayılır artık sonuna geldik..bende 341'lerin erken dağıtım olacaklarını duydum.doğru mudur bilmem..

genel olarak 341'ler erken dağıtılacak diye bişey yok, yerine göre şu anda dağıtılmış olan da var, 3 hafta sonra dağıtılacak olan da.
  • Bu ayın da son gününe girmiş bulunuyoruz.
    12 Nisan' da Gaziemir' de başladığım askerliğimin bitmesine sadece 2 hafta kaldı.
    Zaman öyle ya da böyle geçiyor.
  • ATARSA BURSA (16)
  • benim için 17 gün bile çok uzun geldiği için şafak sıkıştırması diye bişeyi hiç yaşamıyorum. Hesaplarıma göre şafak 4 olunca daha yeni yeni gitme havasına girmeye başlarım...
    Ama yeter artık bitsin...
  • atarsa 15...hatta son gün ayın 16 sını saymazsak 14 bile diyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihhh86

atarsa 15...hatta son gün ayın 16 sını saymazsak 14 bile diyebiliriz

ben saniyeleri bile sayıyorum, 1.3 küsür milyon saniye var:)
    Vakit geçsin diye santral bilgisayarında yaptığım aşırı ayrıntılı şafak sayacı öyle diyo:)
  • ATARSA BOLU (14)
  • atarsa 13 başkada yok
  • 
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.