Şimdi Ara

339. DÖNEM (NİSAN 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (337. KD. TORUNLARI) (649. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.967
Cevap
7
Favori
717.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

Konuya 13 bininci mesajı ben atayım bari.
    2 sene önce yemin töreni ne günlerdi be arkadaş.
    Ancak bu kısa dönem arkadaşlar pek hayırsız çıktı.Birtek bende mi böyle

Teşekkür ZodiaK123

Aynen çoğu hayırsız çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vandetta34 -- 10 Mayıs 2013; 9:06:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vandetta34

Arkadaşlar senede 1 askerlik şubesine gidip işlem yaptırmak gerekiyor mu ?
    Bu konuda her kafadan bir ses çıkıyor.

e-Devletten yoklama kısmı var oradan oluyor.Ne günlerdi beaa

e-devletten bulamadım ZodiaK123 tam olarak anlatabilir misin ?
  • quote:

quote:

quote:

Dostum orada asal kımı olması lazım oradan yoklama yap diye bir kategori vardı ilk sene yapmıştm.Zaten süresi dolmayınca yapamıyorsun.Şuanda e-devlet şifrem bloke olduğu için tam olarak anlatamıyorum tertip...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum orada asal kımı olması lazım oradan yoklama yap diye bir kategori vardı ilk sene yapmıştm.Zaten süresi dolmayınca yapamıyorsun.Şuanda e-devlet şifrem bloke olduğu için tam olarak anlatamıyorum tertip...

Bulamadım ama saol yine de tertip e-devletten arama yaptırdım ama çıkmadı neyse 2 senedir işlem yaptırmadım zaten kaçak olsak çoktan yakalanırdık

• Valla ben de ilk sene denemiştim bir tek belki de kaldırdılar sonra bilmiyorum kardeşim.Sıkıntı çıkmaz yolun düştüğünde uğrarsın bir kapıdan geçerken
  • Evet aslında iyi fikir zevkli olur ben askerliğimi çoktan yaptım diyip kasıla kasıla gitmek
  • AyEmSe A kullanıcısına yanıt
    nizamiye girişinde sırayla içeri alırlar. sonra bi salonda bekletirler. o günkü nöbetçi subay gelip kısa bir rahatlatma konuşması yapar. sonra aşı olmaya götürürler. kısa bir sağlık taraması v.s. elbise ve bot alınıp koğuşuna götürürler. eski bi asker giyinmeyi ve bot bağlamayı öğretir. o anda yemek saati filan denk geldiyse yemeğe gidilir. ilk gün başka bişeyde olmaz zaten. aslı askerlik sabahın köründe koğuş kalkkkk sesini duyduğunuzda başlar. acemilik zordur. ama usta birliğinde başınızdaki komutanlar iyise herşey rahat olur. günler çabuk geçer. tersi durumda ise allah kolaylık versin. spor filan hikaye. en büyük sıkıntı denetlemeye hazırlık aşamasıdır. bide tatbikat tabi. koğuşu bile özler duruma gelirsiniz. usta birliğinde tertipçilik varsa ve çavuş değilseniz çok zor bi 3 ay sizleri bekler. yapılanları yazmak bile istemiyorum. ben çavuş olmama rağmen 4 kez ev taşımaya gitmiştim. üniversiteyi yarıda bırakma hatasını en çok askerde anlamıştım. kısa dönemler gelip gelip giderler. siz hala oradasınız. :) yinede en büyük gerçek şu ki. oraya girmek demek her saniye avantaj. bide bakmışınız 15 ay geçmiş. herkese bol şans

• 
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.