Şimdi Ara

339. DÖNEM (NİSAN 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (337. KD. TORUNLARI) (647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.967
Cevap
7
Favori
717.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teskeresini alan oldu mu? terhis belgesi falan elimde zaten 335 bir arkadaş gittiğinde niye geldin ki gerek yoktu gibi bir cümleyle karşılaşmış şubede . napmamız gerekiyor bilen var mı? askerlik bitti derdi devam...

Bana bir form verdiler şubede. 30 yaşına kadar heryıl ocak - ekim arası adres, telefon vs bilgilerini yazıp bağlı olduğun şubeye faks ile gönder demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

Orijinalden alıntı: erkinov

Bana hiç birşey yapma artık hepsini hal ediyoruz demişlerdi ama ben bu ara bir şubeye gideyim ne olur ne olmaz

sen ya da başka giden biri olursa haber versin de, ben çalışıyorum izin alıp gitmem gerekecek...

ben bi daha gitmem şb ye falan işim olmaz ..askerlik dediler yaptık bitti işte bi daha gitmem şb ye bu kadarı yeter

benim bildigim kadarıylada gerek yok bi cok arkadasım 3-4 sene oldu askerden geleli hiç birisi gidip şb ye işlem yaptırmadı...

• tertiplerwww.turkiye.gov.tr'den yedeklik yoklama formunu dolduruken derece kademe dşye bir şey çıkıyor. 1/1 1/2 .... 13/3'e kadar. Askerde topçu çavuştum erbaş işaretleyip bu derece kademeden hangisini seçicem
  • Arkadaşlar askerlik şubesine 30 Eylül de gittim.Niye geldin gelmene gerek yok biz hallediyoruz işlemleri dediler.Sıra baklediğimle kaldım geri döndüm :)
  • Selam Arkadaşlar...
    Bugün tam 2 ay oldu herşey biteli.Düşünüyorum 60 dediğim günleri de bitmesi o kadar uzak gibi geliyodu ki...Şimdi 60 gündür evde geçen zamanla kıyaslayınca ne kısa bir zaman diyorum.Gerçi askerde de bunun farkındaydık ama psikoloji işte...Yaptık ettik bitirdik RAHATIZ...
  • temmuz ayında universiteyi bıtırdıkten sonra tecil ettirmiştim acaba tecili bozdurup nisan ayında gidebiliyormuyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

temmuz ayında universiteyi bıtırdıkten sonra tecil ettirmiştim acaba tecili bozdurup nisan ayında gidebiliyormuyum ?

ocak şubat gibi askerlik şubesine nisan celbinde gitmek istiyorum diye başvur alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eup

herkese selamlar, bugün 15 şubat. Aralık celp dönemini raporla atlatmıştım. Nisan celp döneminde askere gideceğim peki şu an yapmam gereken nedir. Mart ayında askerlik şubesine gidip askere gitmek istediğini söyliceksin onlarda sana sarı zarf verecekler o zarf ile nisan 1-2-3 günlerinin birinde sınava gireceksin ve askere alınacaksın dediler. Yani bu kadar mı? Mart ayında şubeye giderken neler gidecek adım adım anlatan bir site yok mudur acep. Herkese hayırlı teskereler

hocam şu rapor işini nasıl yaptığını anlatırmısın?
    rapor almak için şartlar var mı ?
    formalitesi nedir biraz bilgilendirir misin?
  • Yanlış yere yazdım silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonneillon -- 10 Aralık 2011; 3:28:02 >
  • Kars Sarıkamışa düştüm arkadaşlar usta birliğinde orda olucam. Bilenler yardımcı olabilirse sevinirim.
  • bu ne arkadas 339. kd sayfası nerelere gitmiş boyle arkadaslar nerdesiniz
  • Nisan'da mı gitsem ağustosta mı gitsem kararsızım. Bu aralar başvursam Nisan'da kısa dönem gitme şansım var mıdır? Yoksa geç mi kaldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XR9

Nisan'da mı gitsem ağustosta mı gitsem kararsızım. Bu aralar başvursam Nisan'da kısa dönem gitme şansım var mıdır? Yoksa geç mi kaldık.

En az kısa dönem sayısı Nisan dönemi oluyor sanırım, bence nisan da gidin. Benim dönemim 339'da Ankara'da 300 tane KSD vardı sanırım. Sayınız az olursa kıymetiniz bilinir, görev adamı olursunuz.
    Ben Şubat ta başvurmuştum Nisan'da aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XR9

Nisan'da mı gitsem ağustosta mı gitsem kararsızım. Bu aralar başvursam Nisan'da kısa dönem gitme şansım var mıdır? Yoksa geç mi kaldık.

Hocam bi tanıdıüım ağustosta gitti bana söylediği ter kokusundan hiç uyuyamadığımdı Bende nisanda gidecem askere,gittğinde ilk 1 ay zor geçecek zaten acemiliktede koğuşta bir sürü kişiyle beraber uyuyacaksın ve ağustos ayında inan pişersin,türlü türlü insan duş alma derdi.

Nisan ayı daha güzel serin serin,nisanda gitsen ağustos ayına girdiğimizde askerliğin bitmesine 1 ay kalacak zaten,son 1 ayda rahat edersin,bende iktisat bitirdim kısa dönem gelir sanırım bizde ya doktorlar falan uzun yapar

• ya nisanda uzun dönem çıkma ihtimali daha yüksek diyorlar..bunun dogrulugu nedir??? sırf bu yüzden agustosta gidecegim yani o derece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renaccan

bu ne arkadas 339. kd sayfası nerelere gitmiş boyle arkadaslar nerdesiniz

eee askerlik bitti artık insanlar iş güç telaşında..geçen nisanda forumda yazılanları okumakla bitiremezdik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cino__cool

ya nisanda uzun dönem çıkma ihtimali daha yüksek diyorlar..bunun dogrulugu nedir??? sırf bu yüzden agustosta gidecegim yani o derece...

atmasyon onlar, sadece okuduğun bölüm etken duyduğum bildiğim kadarıyla. asker falan değilim kısa dönem yaptım geçen sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihhh86

quote:

Orijinalden alıntı: renaccan

bu ne arkadas 339. kd sayfası nerelere gitmiş boyle arkadaslar nerdesiniz

eee askerlik bitti artık insanlar iş güç telaşında..geçen nisanda forumda yazılanları okumakla bitiremezdik...

sorma nisanda nasıl pur dıkkat okuyoduk şimdi kimsecikler yok herkes unutmuş askerliği
  • arkadaşlar ben ağustosta gitmek istiyorum.

haziran 30da diplomamı alırım büyük ihtimal. Fakat daha önce mi başvurmam lazım benim. diplomayı almadan önce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Orijinalden alıntı: cino__cool

ya nisanda uzun dönem çıkma ihtimali daha yüksek diyorlar..bunun dogrulugu nedir??? sırf bu yüzden agustosta gidecegim yani o derece...

atmasyon onlar, sadece okuduğun bölüm etken duyduğum bildiğim kadarıyla. asker falan değilim kısa dönem yaptım geçen sene.

Doğrudur nisanda uzun çıkma olasılığı daha yüksektir.Çünkü başvuru sayısı azdır.

Ben mart31.2012 339.dönem asteğmen olarak yaptım.

Uzun çıkma olasılığı yüksek arkadaşlar şunlar :

1.Mühendisler (ziraat jeoloji zor) (Makina-gıda-inşaat-elektrik çok muhtemel çıkması)
    2.Mütercim tercüman
    3.Hukukçular (savcı-avukat-hakim-yargıç)
    4.Sağlı personeli (doktorsanız hiç kaçarı yok) Dişçiler Psikologlar.

Onun dışında işletme muhasebe gibi tm ağırlıklı bölümlerden çok nadir tek tük uzun çıkar.

Şu an itibariyle asteğmen maaşı 1960 liradır.40 gün izin vardır.(28+12)

Sabah 8.30 da başlar akşam 17.30 da biter.Cumartesi-Pazar izinlisindir.

• 
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.