ben de bugün dışardayım, yalnız bizim teskere muayenesi cuma olucakmış, ctsi çıkacağım için. neyse son 67 saat
bugün terhis belgemi gördüm, eve mesafe 800 km'den az olmasına rağmen 2 gün yol vermişler. Nasıl oldu anlamadım ama hiç karıştırmadım tabi:)
terhisimi bile kendim yazmış olmama rağmen, bittiğini aklım hala almıyo yarın akşam saat 23.59 da Bartın Amasra'dan Mekan06 mekanına doğru yola çıkar, o saatten sonra da kimse beni burda tutamaz Almadığım belge kalmadı Alay komutanı alayda Takdir belgesi verirken verdiğim tekmil sonrası sesimdeki kısıklık hala belirgin bölük koutanı da sağolsun ayrıca bi takdir belgesi ve hizmet belgesi verdi
Komutanlara hoş bi hediye vermek için şu an photoshopta kendime kartvizit hazırlıyorum, çıkmadan masalarına bırakıcam. Kartvizitte yazacak şeyler aynen şöyle:
Devreler ben 3 gün yol izni aldım, Şırnak-İstanbul... KTM' lerin o meşhur rezilliğini çektikten sonra bugün gece 4 de yine KTM denetiminde Diyarbakır havalimanına bırakıldık. Saat 12.30 civarından beri evimdeyim. Böyle bir mutluluk yok. Her şeyin tadı eskisine göre bir başka geliyor. Darısı hepimizin başına devrelerim.
torunlar ne zaman geliyosunuz gözlerimiz yollarda kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: senefro
quote:
Orijinalden alıntı: Girişi
ben de bugün dışardayım, yalnız bizim teskere muayenesi cuma olucakmış, ctsi çıkacağım için. neyse son 67 saat
bugün terhis belgemi gördüm, eve mesafe 800 km'den az olmasına rağmen 2 gün yol vermişler. Nasıl oldu anlamadım ama hiç karıştırmadım tabi:)
bence direk gibim sor emin ol,daha sonra 3-5 yıl sora yapılan yanlış farkedilirse üzülerek söyleyeyim o bi günlük askerliği sana yaptırırlar.
quote:
Orijinalden alıntı: scorpinco
quote:
Orijinalden alıntı: senefro
quote:
Orijinalden alıntı: Girişi
bence direk gibim sor emin ol,daha sonra 3-5 yıl sora yapılan yanlış farkedilirse üzülerek söyleyeyim o bi günlük askerliği sana yaptırırlar.
kime gidip sorayım? Çıkış tarihim direk merkezden gelen kağıtta 16 gözüküyo. Gerekirse o bi günü de ilerde yaparım, şafak doğan güneş derim o zaman da:)
az önce çıktım. Dönüş yolundayım, değişik bi his, hafif bi mallık da var üzerimde:) Tüm 339'lara geçmiş olsun...
herkese gecmis olsun 339 lar. Su anda ktm de olsa tekerlekli biseye binmenin zevkini yasayarak dogubeyazittan agriya gidiyorum. Sabah biraz kotu oldu komutanlar uzun donemler 341 ler biraz buruktu ama yapcak bisey yok diyerek vedalastik ayrildik.
Mart ayinda ilk sayfalarda askere giderken ne alsak ne etsek derken bugun terhis oluyoruz :))
bu sabah itibariyle evimdeyim..sonunda bitti...hepimize büyük geçmiş olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: ccaparli
herkese gecmis olsun 339 lar. Su anda ktm de olsa tekerlekli biseye binmenin zevkini yasayarak dogubeyazittan agriya gidiyorum. Sabah biraz kotu oldu komutanlar uzun donemler 341 ler biraz buruktu ama yapcak bisey yok diyerek vedalastik ayrildik.
Mart ayinda ilk sayfalarda askere giderken ne alsak ne etsek derken bugun terhis oluyoruz :))
aynen öyle:) ben de askerliğin bitmeyeceğine öyle inanmıştım ki şu an kendimi çok garip hissediyorum:)
bitti mi şimdi
arkamızdan melun melun bakan torunlarımızda yalan oldu gözünüz aydın ola :))
quote:
Orijinalden alıntı: gosphe11
arkamızdan melun melun bakan torunlarımızda yalan oldu gözünüz aydın ola :))
asıl uzun dönemlere çok koyuyo bizim erken gidişimiz:)
koymaz mı adamlar senin yaptığın askerliğin 3 katını yapıp tüm askerliği boyunca 4 kısa dönem görüyor
Geçmiş olsun arkadaşlar :)
bıttı ulen ;) su an otobusteyım ve ankaraya evıme ulasmama son 2saaT :D
ben bi gündür evdeyim ama hala izne gelmişim de tekrar askere dönecekmişim gibi hissediyorum
ya benim eşim de samsunda uzun dönem sıhhıye sahra okulunda diş teknisyeni yeni gitti bi bilginiz warmı ankaraya mı gdio cogu cok merak ediorum
askerlik bitince herkes aklından sildi galiba askerliği kimseden ses çıkmıyo artık