Şimdi Ara

339. DÖNEM (NİSAN 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (337. KD. TORUNLARI) (644. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.967
Cevap
7
Favori
717.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler yol iznini 2 gün olarak garantiledim:) yani ATARSA AĞRI (4). Hayırlısıyla bitecek işallah, herkese hayırlı teskereler şimdiden:)
  • Öyle lanet bi yerde askerlik yaptım ki ömrümden ömür yedim.Tam mahrumiyet sürgün bölgesiydi İstanbul da ama bakmayın.Ne kadar problemli asker varsa gemiden buraya sürmüşler.Her gün 8 saat silahlı nöbet tuttum geriye kalan işleri saymıyorum mıntıka,amele işleri.Gider ayak da 80 torba çimento yu kitlediler saolsunlar.Öyle berbat bi yer ki 50 kişiden şu an 3 kişi firarda geriye kalanlar da sürekli istirahat almaya çalışıyor.Konumundan mı bilmem asker burada çok bunalıyor.Neyse öyle böyle yolun sonuna geldim.Hiç mi güzel anılarım olmadı mı oldu tabi.Sabır sabır sabır askerlikte bunu öğrendim valla.
  • Amasya !!

sanırım bu sefer gerçkten az kaldı, bu sefer kendimizi kandırmak için değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Girişi

Amasya !!

sanırım bu sefer gerçkten az kaldı, bu sefer kendimizi kandırmak için değil

uzun zamandır 20 gün kalınca, 10 gün kalınca, 5 gün kalınca, 3 gün kalınca rahatlarım heralde diyodum ama bugün anladım ki ben bu nizamiyeden dışarı adımımı atana kadar rahat yüzü göremiycem...
  • Vay be torunlarımızda bitirmiş

Valla ben son gün bavulumu toplayınca işte bu sefer bitti,gidiyorum demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: şut ve gol

Vay be torunlarımızda bitirmiş

Valla ben son gün bavulumu toplayınca işte bu sefer bitti,gidiyorum demiştim

perşembe sabah 04:00-06:00 nöbeti bitti mi, sonra bölüğe gidip tezkere muayenesi sonra karakola dönüp bavul hazırlama derken benimki de biter. Yani şu anki hedef perşembe sabah 6:)
  • şafak 4 ! Ağrı.
  • Şafak Olmuş ÇERNOBİL Uleeennnnnnnnnnnnnnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eup -- 13 Eylül 2011; 12:34:19 >
  • Allah hepinizi kurtarsın şurda kalmış 4 gününüz sıkın dişinizi nizamiyenin kapısından çıktığınızda üzerinizden öyle bir yük kalkıcak ki inanın hayata yeniden başlıycak gibi olucaksınız Allah hepinize kolaylık versin şimdiden hayırlı tezkereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty82

Allah hepinizi kurtarsın şurda kalmış 4 gününüz sıkın dişinizi nizamiyenin kapısından çıktığınızda üzerinizden öyle bir yük kalkıcak ki inanın hayata yeniden başlıycak gibi olucaksınız Allah hepinize kolaylık versin şimdiden hayırlı tezkereler

inşallah...
    Yarın tezkere muayenesine gidiyorum, artık yavaş yavaş havaya girmek lazım.
  • atarsa 2...hatta cumayı saymazsak atarsa 1 bile diyebiliriz..hepimize büyük geçmiş olsun..darısı henüz askere başlamayanlara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

Allah hepinizi kurtarsın şurda kalmış 4 gününüz sıkın dişinizi nizamiyenin kapısından çıktığınızda üzerinizden öyle bir yük kalkıcak ki inanın hayata yeniden başlıycak gibi olucaksınız Allah hepinize kolaylık versin şimdiden hayırlı tezkereler

inşallah...

senefro ben tezkere muayenesine bile girmedim bizimki topluca halledildi revirin yüzünü bilem görmedim :D
    allah kolaylık versin
    HAYIRLI TEZKERELER
  • ATARSA ADANA (1). SON 44 SAAT.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gosphe11

quote:

quote:

inşallah...

senefro ben tezkere muayenesine bile girmedim bizimki topluca halledildi revirin yüzünü bilem görmedim :D
    allah kolaylık versin
    HAYIRLI TEZKERELER

ben de şimdi teskere muayenesi bahanesiyle çıktım, netteyim:)
    bugünü de böyle yerim, ama son dakikaya kadar göreve devam bizim burada...

• ben de bugün dışardayım, yalnız bizim teskere muayenesi cuma olucakmış, ctsi çıkacağım için.
    neyse son 67 saat
  • quote:

ben de bugün dışardayım, yalnız bizim teskere muayenesi cuma olucakmış, ctsi çıkacağım için.
    neyse son 67 saat

bugün terhis belgemi gördüm, eve mesafe 800 km'den az olmasına rağmen 2 gün yol vermişler. Nasıl oldu anlamadım ama hiç karıştırmadım tabi:)
  • ağrı ktm hakkında bilgisi olan var mı? acemi birliği (erzincan 59)2 gün izin kullandığımdan (doğubeyazıttayım) 2 gün ktmde kalacağım. yarın sabah çıkıp 18 i sabahına kadar.

telefon konusunda nasıldır? kirli bir yer ve çok içtima olduğunu duydum. giden varsa biraz anlatsa iyi olur. nedir nasıldır nasıl davranmak gerekir?
  • quote:

quote:

ben de bugün dışardayım, yalnız bizim teskere muayenesi cuma olucakmış, ctsi çıkacağım için.
    neyse son 67 saat

bugün terhis belgemi gördüm, eve mesafe 800 km'den az olmasına rağmen 2 gün yol vermişler. Nasıl oldu anlamadım ama hiç karıştırmadım tabi:)

ben ankaradan istanbula gideceğim için, 2 gün biraz imkansızdı ztn :(
    neyse artık, o kadar gün geçmiş, 1 gün daha beklicez yapıcak bişey yok.

bütün devrelerime şimdiden hayırlı tezkereler. artık güneş bizim için doğacak ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

ağrı ktm hakkında bilgisi olan var mı? acemi birliği (erzincan 59)2 gün izin kullandığımdan (doğubeyazıttayım) 2 gün ktmde kalacağım. yarın sabah çıkıp 18 i sabahına kadar.

telefon konusunda nasıldır? kirli bir yer ve çok içtima olduğunu duydum. giden varsa biraz anlatsa iyi olur. nedir nasıldır nasıl davranmak gerekir?

Telefonlari almazlar büyük ihtimalle ama aleni olarakta kullanamazsın.ictima cok dediğin gibi herseyden kötüsü vakit gecmez.yalniz 2 gün beklemeyebilirsin erken bırakabilirler..
  • artık yavaş yavaş toplanmaya başlamak lazım:)
  • 
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.