Şimdi Ara

339. DÖNEM (NİSAN 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (337. KD. TORUNLARI) (646. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.967
Cevap
7
Favori
717.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senefro

askerlik bitince herkes aklından sildi galiba askerliği
    kimseden ses çıkmıyo artık

bittiğine inanmaya çalışıyo galiba herkes
  • Tüm devrelerime geçmiş olsun diyorum.... Adıyaman / Gölbaşı İlçe Jandarma'da yaptım bende. Yol izni vermediler 18'inde terhis olduk. Aynı yıl içinde iki kez yol izni alınamıyormuş!! Herneyse taksalarda iki gün taktılar artık evimdeyim, darısı 341 KSD'lerin ve uzun dönem arkadaşların başına....
  • vay torunlar bitirdiniz sizde demek askerligi 337 olarak bizunuttuk bile askerligi neyse gecmisler olsun hepinize
  • Cümleten GEÇMİŞ OLSUN 339 lar

5 gündür evdeyim hala geri gitcekmişim gibi geliyo yaw alışamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcank

Cümleten GEÇMİŞ OLSUN 339 lar

5 gündür evdeyim hala geri gitcekmişim gibi geliyo yaw alışamadım

geçer geçer merak etme.. hepinize geçmiş olsun..
  • Devreler hepimize geçmiş olsun. Darısı 341. lere.
  • Geçmiş olsun torunlar, ben terhis olmadan bir gün önce yanımda sizin 8 devrenize tavsiyeler veriyordum. vay be.... gerçekten çok sevindim şimdi o arkadaşların da kurtulduğunu düşününce...
  • Sonunda gerçekten bitti. Askerdeyken sanki hiç bitmeyecekmiş gibiydi ama şimdi sadece bir rüya gibi geliyor hiç yaşanmamış gibi. Gideceklere Allah kolaylık versin şimdiden. Geçekten kolay bir tecrübe değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asc2 -- 26 Eylül 2011; 11:59:17 >
  • Torunlarının askerliğini yapmış olduğunu görmek mutluluk verici :)
  • bitti sonunda çok şükür
    ohhhhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seboreik

bitti sonunda çok şükür
    ohhhhhh

ben direk sildim bile bu 6 ayı, benim hafıza 31 marttan 17 eylüle atlıyo artık
  • ooo senefro uğrarmıydın sen buralara
  • quote:

Orijinalden alıntı: gosphe11

ooo senefro uğrarmıydın sen buralara

çalışmaya başladım, o yüzden pek fırsat olmuyo evden işe işten eve.
    Fırsat bulursam biraz da yeni çıkan oyunları oynuyorum o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

Orijinalden alıntı: gosphe11

ooo senefro uğrarmıydın sen buralara

çalışmaya başladım, o yüzden pek fırsat olmuyo evden işe işten eve.
    Fırsat bulursam biraz da yeni çıkan oyunları oynuyorum o kadar

buluşmayı ayarlayında haber verin kardeşlerim gelelim mekana
  • teskeresini alan oldu mu? terhis belgesi falan elimde zaten 335 bir arkadaş gittiğinde niye geldin ki gerek yoktu gibi bir cümleyle karşılaşmış şubede. napmamız gerekiyor bilen var mı? askerlik bitti derdi devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

teskeresini alan oldu mu? terhis belgesi falan elimde zaten 335 bir arkadaş gittiğinde niye geldin ki gerek yoktu gibi bir cümleyle karşılaşmış şubede. napmamız gerekiyor bilen var mı? askerlik bitti derdi devam...

bildiğim kadarıyla hangi askerlik şubesine kayıtlı isek 3 ay içerisinde bir dilekçe ile müracaat edip terhiste bize verilen evrakları (hizmet belgesi-izin belgesi-terhis belgesi-varsa çavuşluk diploması) şubeye teslim ederek askerlikten düşümümüzü yaptırmamız gerekiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melihhh86

quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

teskeresini alan oldu mu? terhis belgesi falan elimde zaten 335 bir arkadaş gittiğinde niye geldin ki gerek yoktu gibi bir cümleyle karşılaşmış şubede. napmamız gerekiyor bilen var mı? askerlik bitti derdi devam...

bildiğim kadarıyla hangi askerlik şubesine kayıtlı isek 3 ay içerisinde bir dilekçe ile müracaat edip terhiste bize verilen evrakları (hizmet belgesi-izin belgesi-terhis belgesi-varsa çavuşluk diploması) şubeye teslim ederek askerlikten düşümümüzü yaptırmamız gerekiyo.

bu durumu ben de merak ediyodum, bu bilgi iyi oldu.

• Bana hiç birşey yapma artık hepsini hal ediyoruz demişlerdi ama ben bu ara bir şubeye gideyim ne olur ne olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkinov

Bana hiç birşey yapma artık hepsini hal ediyoruz demişlerdi ama ben bu ara bir şubeye gideyim ne olur ne olmaz

sen ya da başka giden biri olursa haber versin de, ben çalışıyorum izin alıp gitmem gerekecek...
  • Ben bugün şubeye gittim bir form verdiler. Formu doldurmamı, terhis belgemin ve nüfus cüzdanımın fotokopisini formla beraber bir zarfa koyarak asıl askerlik şubeme göndermemi söylediler.

Benim gibi orda birisi daha vardı dedi ben 1 sene önce terhis oldum sorun olur mu?
    Sorun olmaz dediler.
    Yani çok da önemli birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:ER_JaNN:. -- 8 Ekim 2011; 2:21:35 >
  • 
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.