Şimdi Ara

339. DÖNEM (NİSAN 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (337. KD. TORUNLARI) (648. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.967
Cevap
7
Favori
717.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda bitti. Gece 12'de aldık tezkereyi. 1 sene önce bu konuda ben de dahil herkesdeki paniği dün gibi hatırlıyorum. Yeni gidecek arkadaşlara tavsiyem kafalarına pek takmasınlar. Uzun da çıksa kısa da bir şekilde bitiyor.
  • Geçen yıl bu zamanlar sırf askerlik için üye olmuştum... Toplasan 1 elin parmağı kadar iletim var. 1 sene olmuş lan. Ama hala buraları okuyunca kalbim sıkışıyor sonra da "bitti olum askerlik takma kafana" diyorum ve müthiş bir rahatlama oluyor bünyede. Böyle de bir şey askerlik...
  • 1 sene olmuş beee....İlk sabah geçtim bir bank'a oturdum. Allahım ben 5 ay boyunca 5:30'da nasıl kalkacam dedim...Ne 5 ayı, 1 sene geçti...
    Ne demiş Teoman abimiz: Nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merthamot -- 12 Nisan 2012; 21:47:53 >
  • vay be geçen sene bu zamanlar yardırıyorduk.
  • hakaten geçen sene bu zamanlar yardırıyoduk.ne günlerdi bea.her gün avcılar şubenin önünden geçiyorum metrobüsle.her geçişimde o gün orada sarı zarfı almak için saatlerce kapıda bekleyişimi ve boş boş etrafa baktığımı hatırlıyorum tabi şimdilerde kastamonudaydım hala acemiliğin bitmesine atarsa 7 diyorduk
  • vayyy be acemilik ebenim için çok iyi geçmişti ama sonra usta birliğinde komando birliğine düşünce hayatım kaymıştı resmen vay be sayın seyirciler 12 nisanda bir tuhaf olmuştum
  • Geçen sene bugünlerde usta birliğine katılmıştık :) yardırış başlamıştı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozbirik

Geçen sene bugünlerde usta birliğine katılmıştık :) yardırış başlamıştı..

görende hakikaten yardırdı sanacak yahu...
    Atma devrem atma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsmt -- 16 Mayıs 2012; 17:39:50 >
  • arkadaşlar bende 40 .alay ispartaya düştüm . 14 gün önce kasık fıtığı ameliyatı oldum acaba beni refüze ederler mi geri hizmet verirler mi cevaplarsanız memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpsun

arkadaşlar bende 40 .alay ispartaya düştüm . 14 gün önce kasık fıtığı ameliyatı oldum acaba beni refüze ederler mi geri hizmet verirler mi cevaplarsanız memnun olurum

Eğer iyileşme süreci çok uzun sürerse tabiki verirler.İlk olarak kaç gün izin verdiler bilmiyorum ama ameliyat sonrası iznin var bu izin bittikten sonra kontrole gitceksin.Bu kontrolde iyileşmen istenilen düzeyde değilse iznin uzatılır.İyileşme uygunsa birliğine katılır devam edersin.Tabiki tam olarak iyileşmeden bedenen hareketleri yapman mümkün değil.Zaten bunu bilerekte sana ona göre davranırlar merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucoplus

120

Vayy bee ... zaman ne çabuk akıp gidiyor...
  • Bir Aöf mezunu olarak bende Nisan ayında askere gitmek istiyorum
    Yardımcı olursanız sevinirim

1 Siz niye Nisan ayını seçtiniz ?
    2 Askerliğiniz kolay mı geçti yoksa zor mu ?
    3 Nisan ayının diğer dönemlere göre zorluğu yada kolaylıkları nedir?
    4 Siz bana Nisan ayını önerir misiniz ?
    5 Aöflü olarak Nisan ayında askere gidersem yedek subay olma şansım %1 artar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

Bir Aöf mezunu olarak bende Nisan ayında askere gitmek istiyorum
    Yardımcı olursanız sevinirim

1 Siz niye Nisan ayını seçtiniz ?
    2 Askerliğiniz kolay mı geçti yoksa zor mu ?
    3 Nisan ayının diğer dönemlere göre zorluğu yada kolaylıkları nedir?
    4 Siz bana Nisan ayını önerir misiniz ?
    5 Aöflü olarak Nisan ayında askere gidersem yedek subay olma şansım %1 artar mı?

339.kısa dönem Nisan ayında askere gitmiş biri olarak;

1- Çalıştığım işyerinden ayrıldığım için gittim, özel bi sebep yok yani

2- Bu askerliğini yaptığın yere göre değişir.herkesin yaptığı askerliğin zorluk-kolaylık derecesi birbirinden farklıdır

3- Zorluğu yaz aylarındaki sıcaklar botun içindeki ayakları mahvediyo ve bizden önceki aralık dönemi havalar çok soğuk olduğu için bizimki kadar fazla eğitim görmemişler..ben kolaylığını şahsen görmedim.

4- Nisan yerine aralık ayını öneririm.O dönemde asker sayısı daha fazla..özellikle kışla da kendi devrelerinin sayısının fazla olması senin açından iyi olabilir..Benim dönemimde sayımız çok azdı ama kışladaki diğer uzun dönem askerlerde adam gibi adamdı hiçbir sorunla karşılaşmadım..Fakat farklı birliklerde sorun yaşan arkadaşlarım da olmuştu.

5- Aöf'ye bildiğim kadarıyla yedek subay olma şansı pek verilmiyor.Ben hiç karşılaşmadım..Genelde mühendis, doktor vs.. vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melihhh86 -- 4 Kasım 2012; 13:03:04 >

• Polatlıdan acemilik yapan asteğmen var mı acaba burada, merak ettim?
  • Arkadaşlar senede 1 askerlik şubesine gidip işlem yaptırmak gerekiyor mu ?
    Bu konuda her kafadan bir ses çıkıyor.
  • Vay be zaman ne çabuk geçiyor

2 sene önce bu saatlerde yemin töreni yapıyorduk
  • 2011 Temmuz da gittim sivas ta askeri mahkemede yaptım geldim. iyiydi o zamanlar kötü diyordum ama bitirince öyle olmuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandetta34

Arkadaşlar senede 1 askerlik şubesine gidip işlem yaptırmak gerekiyor mu ?
    Bu konuda her kafadan bir ses çıkıyor.

e-Devletten yoklama kısmı var oradan oluyor.Ne günlerdi beaa
  • Konuya 13 bininci mesajı ben atayım bari.
    2 sene önce yemin töreni ne günlerdi be arkadaş.
    Ancak bu kısa dönem arkadaşlar pek hayırsız çıktı.Birtek bende mi böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 9 Mayıs 2013; 14:40:07 >
  • 
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.