Şimdi Ara

339. DÖNEM (NİSAN 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (337. KD. TORUNLARI) (643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.967
Cevap
7
Favori
717.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    17 eylül ctsi saat 09 :00 'da hürgeneral !!
  • nizamiyeden çıktığınız gün ne aptala dönmesi gözlerinize inanamıyorsunuz çok güzel bir şey
  • atarsa 8....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbıfbfbfb

nizamiyeden çıktığınız gün ne aptala dönmesi gözlerinize inanamıyorsunuz çok güzel bir şey

sevinçten ağlamak bile planlarımın arasında şu nizamiyeden dışarı çıktıktan sonra:)
  • ATARSA ANTALYA (07) - ANKARA (06) DA OLABİLİR BUGUN BELLİ OLACAK:)
  • atarsa ANTALYA :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PITBULL

ATARSA ANTALYA (07) - ANKARA (06) DA OLABİLİR BUGUN BELLİ OLACAK:)

benimki atarsa ankara çıktı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

Hepinize gecmis ola...
  • şafak demiş coni moni :D:D
  • terhis arefesi diyerekten çifte çarşıda yazmışlardır sizlere son çarşının tadını çıkarın ama çarşı izin kagıtlarını lütfen yakmayın abiminki bile duruyor 97de yaptı askerliğini :D
  • quote:

quote:

bitioo sankiii kankiii askerlikk hala inanmıyorum kapıdan cıkana kadar ...psikoloojik olarak format atıolar sagolsunlar :))

dönünce mutlak istanbulda buluşak beyler
  • sivilde dağılacaksınız orda çok konuşursunuz birlikte şunu bunu yaparız diye hepsi hikaye beyler sahneden çekilirsiniz ve herşey biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gosphe11 -- 10 Eylül 2011; 14:58:55 >
  • Devriye eri, nöbet eri, söför, yazıcıl, gündüz santralcisi ve son olarak gece çavuşu oldum. karakolda 9 asker olunca ne b.k olduğunu çözemiyo insan :) ha bu arada atarsa mekanımdayım :D:D:D mekan 06
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seboreik

quote:

quote:

bitioo sankiii kankiii askerlikk hala inanmıyorum kapıdan cıkana kadar ...psikoloojik olarak format atıolar sagolsunlar :))

dönünce mutlak istanbulda buluşak beyler

vay Seboreik ses verdin sonunda:)
    Hele bi dönelim de erschah' ı da alır bi oturur geçmiş günlere söveriz inşallah:)

• quote:

Orijinalden alıntı: 06mekan06

Devriye eri, nöbet eri, söför, yazıcıl, gündüz santralcisi ve son olarak gece çavuşu oldum. karakolda 9 asker olunca ne b.k olduğunu çözemiyo insan :) ha bu arada atarsa mekanımdayım :D:D:D mekan 06

kaderimiz benzermiş mekan06:)
    Bizim karakolda da 9 kişi var, yapmadığım iş kalmadı, hatta bi ara bi ay kadar 6 kişi kaldık, böyle bi zulüm görmedim ben...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 06mekan06

Devriye eri, nöbet eri, söför, yazıcıl, gündüz santralcisi ve son olarak gece çavuşu oldum. karakolda 9 asker olunca ne b.k olduğunu çözemiyo insan :) ha bu arada atarsa mekanımdayım :D:D:D mekan 06

kaderimiz benzermiş mekan06:)
    Bizim karakolda da 9 kişi var, yapmadığım iş kalmadı, hatta bi ara bi ay kadar 6 kişi kaldık, böyle bi zulüm görmedim ben...

işin komik tarafı turistik bi yerdeyim. Bartın Amasradayım. 9 askerler çevirmeye çalışıyoruz tüm işleri...

• 337.kd dedeniz olarak geçmiş olsun diyorum torunlar :) yolun sonuna gelmişsiniz,son günler şafağınız olmuş çomolokko takmayın hiçbirşeyi.. askerliği kıbrısta yaptım,her türlü denetleme ve yardırışı gördüm.terhis günü bataryadan ayrıldığımda hiçbir şey hissedemedim,1 hafta kendime gelemediydim
  • cep telefonundan 3 bölüm naruto, ntvsporda %100 futbol ve biraz da donanımhaber'le bi nöbeti daha yedim, geriye kaldı son 11 saat nöbet...
  • oh be sonunda bitiyo..kendimi sanki yıllardır askermişim ve hiç bitmeyecekmiş gibi hissediyorum..atarsa 5...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihhh86

oh be sonunda bitiyo..kendimi sanki yıllardır askermişim ve hiç bitmeyecekmiş gibi hissediyorum..atarsa 5...

şu kalan 5 gün bile bi aymış gibi geliyo bana...
    zaten şu karakolda pazartesi sabahlarından iyice nefret ettim, ama inşallah son pazartesi...
  • 
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.