Şimdi Ara

34 LN 0571 Makas Atarken Aracıma Vurup Kaçtı (Ayrıntı ve Uzun Video Eklendi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
5
Favori
30.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu kaza sanırım kasti az önce esenyurt girişinde önüme aniden kıran taksiceye sellektör ve korna bastim haklıymış gibi önüme geçip yanımdan sıfır gitmeye çalışıyo, şerefisizle şerefisiz oldum durağına kadar takip edip polisi aradım bekledim polis en son konuşuyodu 10TL fazla yakarım bunlarla uğraşırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar adamı buldum forumdan bir arkadaş sağolsun, aradım yarın gelecek bakalım bir görüşelim. Yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arwen Undomiel -- 31 Ocak 2018; 16:27:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

Arkadaşlar adamı buldum forumdan bir arkadaş sağolsun, aradım yarın gelecek bakalım bir görüşelim. Yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.

Edit:

Hocam ne dedi çarpıp neden kaçtın deyince? Merak ettim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 31 Ocak 2018; 16:54:7 >
  • quote:

Arkadaşlar adamı buldum forumdan bir arkadaş sağolsun, aradım yarın gelecek bakalım bir görüşelim. Yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.

Dikkat edin kaçan adamdan herşey beklenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Edit:

Dediğine göre aracı o gün kardeşi kullanıyormuş askere gidicekmiş eğlenceden dönüyormuş benimde haberim yoktu bana söylemedi falan dedi. Yarın görüşücez bakalım artık uzlaşabilecekmiyiz?
  • Skandalek kullanıcısına yanıt
    Tek gitmem zaten birkaç arkadaşımı alır öyle giderim hocam dediğiniz gibi belli olmaz ne olacağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Geçmiş olsun HUD display orijinal mi araçtaki

Sağolun, yok hocam Aliexpress'ten almıştım zamanında 35$ civarında link isterseniz buyrun. Link
  • quote:

quote:

quote:

Edit:

Dediğine göre aracı o gün kardeşi kullanıyormuş askere gidicekmiş eğlenceden dönüyormuş benimde haberim yoktu bana söylemedi falan dedi. Yarın görüşücez bakalım artık uzlaşabilecekmiyiz?

Hocam bence sanayide yaptıralım falan derlerse tamam demeyin. Aracı yetkili servise bırakacağınızı ve onarım işlemlerini orada yaptıracağınızı söyleyin. Nasıl olsa elinizde kayıtlar var. Mümkünse ruhsat ve ehliyet fotokopilerini alın karşı tarafın. Sonra sigorta firmanıza bildirin, karşı taraftan rücu eder onlar. Dosyanız kapanınca da değer kaybı talebinde bulunun karşı tarafın kusur oranına göre.

https://forum.donanimhaber.com/deger-kaybi-talebi-hk--130497254#130501436

• lazloo kullanıcısına yanıt
    Aracın kasko bedeli yaklaşık 95 bin küsür civarında araç kia ceed 2016 30.000km'de araçta hasar kaydı boya falan hiçbir şey yok. Açıkçası serviste yaptırıp hasar kaydı olmasını pek istemiyorum. Çünkü biraz araştırdımda baya şişiriyorlar şimdi serviste hasar kaydını birde değer kaybı falan avukat tutmak gerekiyor yazmış arkadaşlar %15-20 komisyonla, çok uğraştıracak bir şeye benziyor benimde çok vaktim olmuyor iş-okul yüzünden. Acaba sizin başvurunuz nasıldı çok uğraştırdı mı ne kadar vakit aldı ve söylemenizde sakınca yoksa ne kadar aldınız değer kaybından yani değecek kadar var mı? Benim düşüncem maslak Atatürk oto sanayinde birkaç yakın tanıdığım arkadaşlarım var adam cebimden karşılarım derse oradan yaptırmayı düşünüyorum. Yok cebimden vermem sigortamdan al derse mecbur sizin önerdiğiniz yönteme başvuracağız.
  • quote:

Aracın kasko bedeli yaklaşık 95 bin küsür civarında araç kia ceed 2016 30.000km'de araçta hasar kaydı boya falan hiçbir şey yok. Açıkçası serviste yaptırıp hasar kaydı olmasını pek istemiyorum. Çünkü biraz araştırdımda baya şişiriyorlar şimdi serviste hasar kaydını birde değer kaybı falan avukat tutmak gerekiyor yazmış arkadaşlar %15-20 komisyonla, çok uğraştıracak bir şeye benziyor benimde çok vaktim olmuyor iş-okul yüzünden. Acaba sizin başvurunuz nasıldı çok uğraştırdı mı ne kadar vakit aldı ve söylemenizde sakınca yoksa ne kadar aldınız değer kaybından yani değecek kadar var mı? Benim düşüncem maslak Atatürk oto sanayinde birkaç yakın tanıdığım arkadaşlarım var adam cebimden karşılarım derse oradan yaptırmayı düşünüyorum. Yok cebimden vermem sigortamdan al derse mecbur sizin önerdiğiniz yönteme başvuracağız.

Valla hocam benim aracıma arkadan çarptılar. Link atmıştım orada da bahsettim. Fotolar, evraklar ile direkt aracı yetkili servise bıraktım. Araca 2700 küsür TL fatura bedeli çıkartıldı. İşçilik, değişen parçalar v.s. dahil. Ben de avukat v.s. olaylarına girmeksizin (avukata hiç işim düşmedi, size tavsiyem adam yanınıza geldiğinde suçluyum şu şekilde şu plakalı araca çarptım şeklinde bir tutanak hazırlatmanız ve imzalatmanız) bütün dosyalarla birlikte değer kaybı olarak karşı tarafın sigortasından fatura bedelini istedim. 2 hafta sonra 2500 TL ödeme yapıldı. Ayrıntılar linkte yazıyor. Okumanızı öneririm.

Edit:

Karşı tarafın kusur oranına göre (bana çarpan %100 kusurluydu) hasarsızlığınız etkilenmeyebiliyor ve kaskonuz bozulmuyor. Karşı taraftan rücu ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 31 Ocak 2018; 17:32:42 >

• quote:

quote:

Valla hocam benim aracıma arkadan çarptılar. Link atmıştım orada da bahsettim. Fotolar, evraklar ile direkt aracı yetkili servise bıraktım. Araca 2700 küsür TL fatura bedeli çıkartıldı. İşçilik, değişen parçalar v.s. dahil. Ben de avukat v.s. olaylarına girmeksizin (avukata hiç işim düşmedi, size tavsiyem adam yanınıza geldiğinde suçluyum şu şekilde şu plakalı araca çarptım şeklinde bir tutanak hazırlatmanız ve imzalatmanız) bütün dosyalarla birlikte değer kaybı olarak karşı tarafın sigortasından fatura bedelini istedim. 2 hafta sonra 2500 TL ödeme yapıldı. Ayrıntılar linkte yazıyor. Okumanızı öneririm.

Edit:

Karşı tarafın kusur oranına göre (bana çarpan %100 kusurluydu) hasarsızlığınız etkilenmeyebiliyor ve kaskonuz bozulmuyor. Karşı taraftan rücu ediliyor.

Anladım hocam ama şöyle düşünüyorum şimdi kaskodan yaptırsam adamın sigortasından çıkıcak para adama fazla dokunmayacak kabul ederse maslakta sağlam bir boyacıya boyattırayım biraz aklı başına gelsin. Birde şimdi hasar benim tampon ve çamurlukta, yazınızı okuduğum kadarıyla tampon vs. değer kaybına girmiyor diye yazmışlar bilemedim şimdi.

• adamla bir konuşun bakalım ne olacak makas atıp kaçmak nedir madem vuruyorsun dur adam akıllı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

quote:

Orijinalden alıntı: Cladeusx

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

Makas atmakta sıkıntı yok normalde de böyle salak insanlar yapınca sıkıntı. Oradan arabanın geçemeyeceğini hesap edemiyor...

Senin gibi makasçı teröristlerden birine denk geldiğimde, polisi arayıp peşinize takılıyorum. O direksiyonu ve ehliyeti bir yerinize sokmadan da bırakmıyorum peşinizi. İnsan olacaksınız, benim malımı ve canımı tehlikeye atmayacaksınız. Bunu bilmem nerenizin keyfi için hiçe sayarsanız karşılığını misliyle alırsınız. ... çocukları.

Yarısını okumadım bile.

Ve ben makas atmıyorum. Trafik kurallarına benden çok uyan biri de yoktur bu ülkede. Açık ve net.

Lakin soldan yavaş gidenler olduğu sürece makas da atılır başka bir şey de.

Senin gibi birinin yazdıklarımı okuyup okumaması zerre umurumda değil. Yapılan bir ihlale, ihlal ile karşılık verilmez. Efendi efendi süreceksin. Buna mecbursun. Yok süremem ben, bir yerlerimde kurt kaynıyor diyorsan, seni pistlere alalım. Dökersin kurtlarını.

• Arwen Undomiel kullanıcısına yanıt
    tek gitme zaten bence buluşacağınız yeri ve saati buraya yaz eminim makas atan apaçilerden nefret eden 100 kişi orada rahat toplanır.
  • Devian kullanıcısına yanıt
    sen bunu araç sahibi için mi dedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

sen bunu araç sahibi için mi dedin?

merceksiz araca sonradan masmavi xenon takan herkes için söyledim.(sislere de)

• Devian kullanıcısına yanıt
    burada kimse senin mikroplu ağzından çıkan bedduaları çekmek zorunda değil. far konusunu başka yerde yine tartışırız ama kaza atlatan birisi için keşke duvara yapışsaydınız demek ne haddine?
  • Arkadaşlar şimdi burda büyük şanskı arabayı arkadaşın baabsı kullanıyor ve belliki refleksleri oldukça zayıf. Eğer burda genç biri aracı kullansaydı o anda aracın çarpmamsı için ani bir refleksle direksiyonu kırabilirdi. Belki araçlar temas bile etmezdi ancak daha da vahimi bariyerlere vurup yola savrulabilir ve ölüm yaralanmalar olabilirdi. Nitekim bizzat bu tip olayları yaşadım oradan biliyorum o nedenle net konusuyorum.

İkincisi tecrubelı olsaydı ve korkarak arac kullansaydı yıne o anda fren yapıp temastan kaçabilirdi. Ama tabıkı temas olmasa bile size anlatmak istediğim bu önüne kıran raç kasıtlı olarak o an trafikte seyrenden insanları öldürmeye teşebbüs ediyor AÇIK VE NET.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

burada kimse senin mikroplu ağzından çıkan bedduaları çekmek zorunda değil. far konusunu başka yerde yine tartışırız ama kaza atlatan birisi için keşke duvara yapışsaydınız demek ne haddine?

sen yolda o dandik xenonlarınla benim /insanların hayatını ve sağlıgını tehlikeye atarsan çok daha agır sözler söylerim buraya yazamam.Gözleri kör edecek mavi xenon mu kullanıyorsun ? O zaman laflarımı üstüne alın.. Yok kullanmıyormusun lafım sana değil... Ben söliceğimi söyledim umarım trafikte azalarak bitersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 31 Ocak 2018; 23:15:28 >
  • quote:

yav adamı nasıl buldun o sekilde görüşme resmiyete dok. Senın kaskon fln bozulursa aynı paraya kaskonun donmesi için 4 sne gecer o arada fazla para odersın. 4 sene ınıde kaza yaparsan kasko ucretı yıne katlanır. Aracının sag on parcası boyalı olunca deger kaybın var satısta her turlu deger kaybı ve gecıkmeler yasanır. haklıyekn hasız konuma dusme telefonla bile arasan benı aradı tehdıt ettı derse senı basın bıle belaya girer.c gecen vıdeo paylastım hırsızı mahalleleı yakalamıs hırsız kamera kaydınız var mı diyor yargıtay kabul etmez diyor benı dovdunuz ben sızden sıkayetcıyım dıyor. Yanı burası TC burda kanunlar var ve kanunlarda buyuk acıklar var. Resmı yollarla gitmezsen tuzaga dusebılırsın. Zaten adamın araba kullanısına bakarsak tecrubelı bi sahsa benzıyor bu kadar rahat ınsanların canına kast etmez yanı kımse. Sen hıc boyle araba kullandın mı kullanmadın neden? nıtekım gecen sene orta refujdekı kaldırım tasına carpıp tas bıle fırlayıp hamıle bayana denk gelmıs bayan vefat etmıstı karsı serıtte duz yolda giderken.. Yanı bu olayalr ortada bu nedenle dikkatlı ol. Hatta avukat yardımı al tongaya dusme. Ben bır mahkemede uzlastırmacıya yonlendırıldım uzlastırmacı ımazalanacak kagıdın altına para konusunda anlasamadık uzlasmak ıstemıyorum yazmıs ben imzalamadım avukatı aradım o da sakın ımzalama işi paraya doktunuz der hakım davayı dusurur dedı. Yanı burası TC burda haklı da olsan devlet haksızın yanında olabılıyor oyle bır sistem kurulmus durumda

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.