Şimdi Ara

34 LN 0571 Makas Atarken Aracıma Vurup Kaçtı (Ayrıntı ve Uzun Video Eklendi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
5
Favori
30.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx

Linkinden şikayet ediniz. Videonuzu da ekleyiniz. Mutlaka ilgilenilecek ve dönüş alacaksınız. Edevlet üzerinden de şikayet oluşturunuz. Media kanalları ihbar hatlarına da gönderin ki rezil olsun yapan.

Hapis cezasına varan ağır suç kapsamında bu şekilde makas atma ve başkalarının hayatını tehlikeye sokma.
    Bu görüntüler yeterli. Ceza sonucunu da burada ilerleyen zamanlarda lütfen yazınız. Herkes bilsin ve ibret alsın.

Bu ihbarı lütfen ivedilikle yapınız. Bu araç çalıntı ve-veya başka suçlar kapsamında da olabilir. Vatandaşlık görevidir ihbarda bulunmak.

Ayrıca bunca yıllık hayat deneyimim herkesin mutlaka yaptığının bedelini bir şekilde ödediğini, hataları ile yüzleşmedn de öteki tarafa gitmediğini deneyimletti. Sizi belki rahatlatır biraz diye yazıyorum. İğne ucu kadar şaşmayan ilahi planda yapan kendine yapıyor emin olun.
    Tekrar geçmiş olsun.

• Bizim trafik polisleri sağolsun sadece hiz cezasi keser.Gerci onuda otomatiğe bağladılar kameralar ile...

Trafik sadece bir kaç kurali yok! Döner kavsaklarda burnunu sokan geçiş hakkini tanıyor, yaya geçidi zaten yok türkiyede, takip mesafesi zaten bırakamazsın araya araba gire gire yol bitmez oyle saygısızca kural tanımaz hareketler yapiliyor ki takmamaya çalışıyorum yoksa sinir krizi geçirtirler. Taksi minibüs dolmuş desem hiç girmeyeyim o konuya
  • Geçmiş olsun HUD display orijinal mi araçtaki
  • Show tv başta olmak üzere bütün whatsapp kanallarının ihbar hatlarına atın videoyu gelip röportaj yapın müsaitim deyin haberi ballandırarak anlatırlar bu ülkede tepki olursa bişeyler oluyor medyaya düşürebilirseniz o adamı bi tarafından tavana asmış gibi olursunuz umarım medyaya düşer
  • Trafikteki insanları görünce,benimde başıma yakında böyle bir olay gelmesi yakındır,eskiden bir insan nasıl katil olabilir diye günlerce düşünür,şaşırırdım,acilen insanların az olduğu ama gelişmiş norveç yada alaska tipi bir yere taşınmalıyım,cidden sınırdayım.
  • Geçmiş olsun hocam. Böylelerini bulup...
  • Taksicide suclu. Kontrolsüz ve sinyalsiz şerit değiştiriyor. Aynı şekilde onun önündeki de. Kurallara uyan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemsul -- 30 Ocak 2018; 23:4:55 >
  • Allah belasını versin bunların, bela okumak iyi değil ama milletin başını belaya sokuyorlar, düz yolda normal gidemeyen, milletinin canına, malına kast eden bu adamları cezalandırmak lazım,
    polis elini sürmüyo bunlara, en fazla para cezası kesip gidiyor, ya normal akıcı trafik dümdüz yol adam gibi gitsene ...... oğlu.
  • böylelerine küfür etsek ne fayda bitmiyorlar bitmiyorlar
  • Ne biçim insanlar var ya kimse kimsenin hayatını tehlikeye düşüremez trafikte de her yerde de daha caydırıcı cezalar olması lazım
  • Minibus magandasi aracin ustune bilerek kirip bariyere vurdurdu araci iki gun once. Sozcu de vardı. Bulamiyorum haberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 31 Ocak 2018; 0:26:46 >
  • Türkiye de sol şeritte gidiyorsan ve önündeki araçla aranda biraz mesafe varsa maalesef hemen mahonun biri sağdan önüne atlıyor. Daha 2 gün önce mavi çatalca otobüsü aynı hareketi önümde yaparken arkadan kırmızı i20 ye bindirdi. Bu video daki taksinin yerinde i20 yi düşünün işte... Araba sürücüsü de kadındı. Bir de kadına çıkıştı kıro...yanımda hanıma olmasa arabayı sağa çekip inecektim. Gerçi adam krikoyla dalardı kesin...Adam deli gibi gidiyordu koca otobüsle...normal değildi yani
  • Belkide makas atmasının sebebi sizin gibi sol şeridi sürekli işgal edenlerdir? Makas atan ile sol şeridi babasının malı gibi kullanan suçlular arasında fazla fark göremiyorum. Yiyin birbirinizi.
  • Adam yolun ortasında da beklese makas gibi bir riski almak doğru değil çünkü bu 1 kişinin değil bir sürü kişinin hayatını tehlikeye atar.Boş yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

Kuru kuru karakola giderseniz babayı alma ihtimaliniz yüksek. Bizde de video kaydı vardı. Çarpan kişiyi ileride polis çevirmiş sarhoş diye ceza kesmiş. Polise video kaydıyla gittik arabayı sahibi sürmüyormuş dedi. İşlem yapamayız dedi. Küfreder gibi resmen. Sonra savcı bir yakınımız aradı. Biz sizin işi zaten hallediyorduk gerek yoktu filan dediler. Mutlaka haberlere at zaten video arıyorlar yayınlamaya

Ne kurusu yav illa tanıdık mı lazım yani

welcome to turkey evet
  • Geçmiş olsun öncelikle. Allah daha büyüğünü yaşatmasın MaazAllah.

Ama olaya bak arkadaş adam vurup kaçıyor plakan var kamera var herşey açık ortada yok öyle yapma yok böyle yapma gerek yok şu bu.Gerek var kardeşim gerek var istersen5-6 sene sürsün aç davanı plakası belli,yıllarda geçse cezasını çeksin bu yaptığı yanına kâr kalmasın.Yoksa sen sesini çıkarmazsan ben sesimi çıkarmazsak o sesini çıkarmazsa bunlar daha çok yüz buluyor.Uğraşmaksa uğraşalım,bugün Allah korumuş ama başka zaman başka biri için böyle diyemeyiz.Ailemiz eşimiz dostumuz çocuklarımız hatta kundakta bebek ile o arabalara binip bi yerlere gidiyoruz.Misafirliğe gezmeye vs. Ama bu magandalar olduğu sürece hayatımız hep tehlikede.Trafik Canavarını merak edenler olursa ete kemiğe bürünmüş hali bu videodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Minibus magandasi aracin ustune bilerek kirip bariyere vurdurdu araci iki gun once. Sozcu de vardı. Bulamiyorum haberi

https://www.google.com.tr/amp/www.sozcu.com.tr/2018/gundem/tem-otoyolunda-yurekleri-agza-getiren-kaza-2193608/amp/

Buyur hocam
  • Ben polislerle yetkili servisleri birbirine çok benzetiyorum..

Birine ne arızayla gidersen git, "normal, yapacak bir şey yok" cevabı alıyorsun..

Diğerine ne şikayetle gidersen git "hede hödö olduğu için yapacak bir şey yok" cevabı alıyorsun..

Ne güzel.. Ne güzel..

Keşke karakolda "beyaz astradaki adam devlet büyüklerine hakaret ediyordu" falan deseydiniz.. Bak nasıl yarım saate alınıyordu evinden..

Ne demek plakası, markası, rengi her şeyi belli olan, caddede milletin can, mal güvenliğini tehlikeye düşürdüğü aleni belli biri için "hiçbir şey yapamayız" demek..

Kimin için yapacaksın peki..

İki tv kanalında yayınlansa, ya da bi yerden telefon gelse, bak nasıl bulunuyor o astra.

Yok abi ne yapsan boş..

Şöyle bi laf vardı, tam hatırlamıyorum ama..

Kurallar, kanunlar örümcek ağına benzer.. Büyük sinekler deler geçer.. Küçük sinekler takılır..

Yanlış mı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 31 Ocak 2018; 3:28:21 >

• böyle insanlardan tiksiniyorum. ve Bizim yasalarımızın ve adaletsizligin de gözü kör olsun.

Bunlara birgün birisi dur demeli artık. ve böyle davalar anında sonuçlanmalı öyle aylar yıllar geçmemeli...
  • İnstagramda çok var böyleleri.Bi elinde tespih bir elinde direksiyon makas atıyor.Bir bakıyorum onbinlerce beğeni geliyor her videolarına.Gerçekten sinir bozucu !
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.