Şimdi Ara

34 LN 0571 Makas Atarken Aracıma Vurup Kaçtı (Ayrıntı ve Uzun Video Eklendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
5
Favori
30.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun. 2 ay önce benzeri bi olay benim de başıma geldi park halinden çıkan bi aracı beklerken arkadan adam geldi vurdu bastı gitti. Polisi aradik polis 40 dk sonra gelmiş, bizi tekrar aradi bi sey bulamadik dedi. Ben de dedim "Adam olay aninda basip gitti 40 dk sonra neyi aradiniz acaba?" bana vuran kişiyi de bekletip tutanak tutup polisi beklememiz gerektiğini yani normal prosedürü falan anlattı.

Sizin gibi video kaydı alamadığım icin dava acma konusunda kararsiz kaldim ben de. Cunku bu suclamalari destekleyemezsem ucunun bana dokunma ihtimali, verdigim maddi manevi emek ve harcadığım zamani geri getirmeyecegini dusundum. Sizin video kaydiniz var, plaka cok net açık. Belki dava vs. ile ugrasirsiniz ama sonuç alma ihtimaliniz var hocam.

Bu is polisin sorumsuzluğu kacip giden adami durdur biz islem yapalim diyor polis. Sacma sapan bi olay yani vurunca kacicaksin herhalde bu ulkede. Ben o araci görürsem kendi adaletimi kendim saglarim herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO

trafik kazası sonrası hasarlı araç değer kaybı davası aç neticede orjinalliği bozuldu 2 aylık arac diyorsun zararını karşılarsın. bu konuda birçok yargıtay kararı da mevcut.

Kardeş doğru diyorsun, dava da açacağım ama hazır dava varken verseydi bu kararı ben neden tekrar 1 yıl daha uğraşayım, para da vereceğim şimdi avukata bir sürü. Anlatmak istediğim o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun bunun evladına bakın ya

Üşenmeyin dava açın şunlara hocam.

• Dava açın kesinlikle yoksa azıtıyor bu tipler.

• Bir de bunlar kameraya çekip paylaşıyor. Allah'ın cezası herifler.

https://www.instagram.com/p/BegCtHBhTkz/

Bunların burnunu surteceksin

• Kardeşim geçmiş olsun baban panik yapmamış iyiki Allah korumuş. Trafikte bu tür hareket yapanların akıl sağlığı sorgulanmalı yakın zamanda bulurlar baban gitsin psikolojim bozuldu diye raporda alsın maddi manevi tazminat davası açın

• NEVERseeYOU kullanıcısına yanıt
    https://www.instagram.com/p/BegCtHBhTkz/

Aynen hocam.. işte bunun gibiler

• quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

trafik kazası sonrası hasarlı araç değer kaybı davası aç neticede orjinalliği bozuldu 2 aylık arac diyorsun zararını karşılarsın. bu konuda birçok yargıtay kararı da mevcut.

Kardeş doğru diyorsun, dava da açacağım ama hazır dava varken verseydi bu kararı ben neden tekrar 1 yıl daha uğraşayım, para da vereceğim şimdi avukata bir sürü. Anlatmak istediğim o.

Avukat ücretinizi karşı taraf faiziyle ödeyecek sonunda mahkemeye gitmek gibi bir hata yaparlarsa. O nedenle aklı varsa derhal tüm masraflarınızı karşılar. Kendileriyle hemen iletişime geçin ama bunu da bir avukat vasıtasıyla yapın ki işin ciddiyetini anlasınlar.

• Ülkemin adaletine bak yazıklar olsun yokmu şunları pişman edicek sağlam bir kanun ya. Savcılığa suç duyurusunda bulunmaktamı işe yaramıyor
  • Bu hareketi yapan birinin pardon diyeceğini sanmıyorum. Dava. Açılacak ve malesef biraz uzun bir süreç. Zaten bunu bildikleri için bu memlekette herkes rahat davranıyor. Kimse uğraşmaz diye..

Kazanırsınız elbet ama bu uzun süreci sabretmeniz gerek..

Hem aracınizda ki masraf hemde değer kaybı alırsınız. Avukat ve mahkeme masrafları da karşı tarafa kalır..

Fakat elinizdeki görüntü sadece on kamera kaydı ise öncesi de çok önemli.

Su açıdan bakın, size şöyle bir soru gelecektir? Yarisiyormuydunuz siz mi o aracı sıkıştırdiniz vs gibi.. İhale %50/50 gibi manasız bir sonuca gitmesin. Detaylı görüntüleri saklayın. Sadece çarpma anı değil..

• dava acmak yerine sikayet edilse daha hizli sonuc alinmazmi ?rapor alinsaydi mesela

• Geçen gördüm köprü bariyerine çarpmış , son model passat kağıt gibi parçalara dağılmış.. Acayip sevindim kendi başını yemiş gidip ailesiyle yola çıkmış masumun başını yememiş... Böyleleri temizlenince seviniyorum

Trafikte biraz akıl!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şerefsiz niye aracin kontrolünü kaybedip takla atmamışki.

• Uzun video

Tanıdık bir avukatla telefonda görüştük. Dava 2-3 yıl sürebilir uğraşmaya değmez savcılığa dilekçe verin, kaskoya beyan ile bildirin onlar zaten gerekli davayı açar dedi. Öyle yapıcaz. Sigortayla görüştük karşı tarafın bilgilerini size veremeyiz öyle bir yetkimiz yok dedi. Uzun videoyu, plaka görüntüsünü ve gps bilgilerini ekledim konuya. Sesi alırken ortaya kırmızı çizgi gelmiş nedir bilemiyorum normalde yok o çizgi.

Kamerayı soranlar için cihaz Junsun H030 inceleme için @OlguErhan abimizin açtığı şu konuyu inceleyebilirsiniz. Buradan kendisine çok teşekkür ediyorum.https://forum.donanimhaber.com/junsun-h030-arac-kamerasi-2k-ambarella-a12-kapasitor-wifi--125542324

• quote:

okuduğunu anlama sorunu var sende birader.

Sorun ben de değil her şeyi anladıgını sanan sizlerde sol şerit doluymuşta bilmem neymişte sol şeridi yarış pisti sanıyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    Dava işi zor uğraştıracak gibi pek vaktimiz yok açıkcası avukatta uğraşmaya değmez dedi. Uzun videoyu ekledim yarışma gibi bir durum söz konusu değil sol şeritte takip mesefesi korunarak gidiyor babam, astra zaten videonun başındada görülüyor sanırım alkollü video başlarında saçma sapan hareketler yapıyor
  • Arwen Undomiel kullanıcısına yanıt
    Beyefendi birkaç mesaj önce detaylı yazmıştım bir göz gezdirin. Dava işi hiçte zor değil, size bu şekilde yaklaşıp baştan yıldıran avukatın da hukuk ve etik bilgisinden şüphe ederim. Siz haklısınız, eğer hakkınızı aramazsanız yakışmaz. Öyle zor falan değil dava, avukata da ihtiyacınız yok, video'yu çekin bir cd'ye basit bir dilekçeyle müracat savcısına başvurun. 3-4 ay sonra hangi mahkemeye düştüğü belli olur, sizi 1 ya da kez duruşmaya çağıracaklar o kadar. Dava süresince görüntünün aslını muhafaza edin. Bir de aracınızın hasarını fotoğraflayın detayına kadar, isterseniz onu da dilekçeye ekleyin. Ben anlamam diyorsanız, yazın numaranızı bana özel mesajla sizi yarın arayıp detayları alayım, dilekçeyi ben yazarım.

Hakkımızı yedire yedire böyle insanlar cirit atmaya başladı.

• Arwen Undomiel kullanıcısına yanıt
    Dava ederseniz bence taksiyi de edin onun daha çok suçu var gibi. Vuran adam da vurup kaçtığı için suçlu.
  • başlıkta 2 şeye uyuz oldum. 1 polisler, 2 o vurup kaçan gerizekaya

Bugün polise gittik dava açmamız gerekiyormuş, araç durmadığı için polis birşey yapamayız diyor bakalım bi avukatla görüşelim.
    -yani ben şimdi çıkıp kafama göre birisinin arabasına vurup kaçsam
    kendi aracımda 100 lira hasar çıksa, karşı tarafa 2-3 bin lira kitlesem hiçbi şekilde ceza ödemiyor muyum? ya da peşime düşülmüyor mu?
    e iyiymiş la :D

o çarpıp kaçanıda inşallah bulursun dostum.. şerefsiz araç kullanmayı bilmiyor videonun başından beri oynak oynak hareketler
    allah korumuş.. az bi süratte yok orda, 120 yle gidiyor baban.
    önüne gelen ehliyet alabiliyor, cezalar desen var mı yok mu belli değil.. allah belalarını versin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.