Şimdi Ara

34 LN 0571 Makas Atarken Aracıma Vurup Kaçtı (Ayrıntı ve Uzun Video Eklendi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
287
Cevap
5
Favori
30.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ruh hastasi hepsi. yeni yeni arac kullanmaya basladim, ankara trafigi oyle cok kalabalik da degildir istanbul'a gore. bombos serit varken makas atarak ilerleyenleri bile var.
  • İnşallah görürüm trafikte hemen durdururum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ipardon

RAW kayıtta gözüküyor sanırım. Youtube a yükleyince kalite kaybı oluyor.

Aynen öyle akşam plaka görüntüsünü atmaya çalışacağım videoda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berduş dolu memleket
  • uplayalım arkadaşlar konu yukarı çıksın
    böyle insanlık dışı hareketler yapılınca başlarına ne geliyor görsünler, ibret olsun...
  • bu ülkede polis ne iş yapıyor merak ediyorum.

teröre eyvallah ama kapkaç, hırsızlık, mala zarar konusunda insan tek başına bu ülkede.
  • D. Targaryen kullanıcısına yanıt
    Ben söyleyim; Yakalıyor, savcısı hakimi salıyor.
  • Bu annesi belli olmayanlar yüzünden ailemizle trafiğe çıkmaya korkar olduk. Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Büyük geçmiş olsun ucuz atlatmış baba. Sağdaki araçla arayı kapalı tutmaya gayret edelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o3 vatan caddesi TEM'e giden yol sanırım ora. Sanırım geçen haftalarda beyaz bir astra bu tarz aptal hareketler yapıyordu, ilerde kaza yapar demiştim. Şimdi bunu gördüm. Dava açın, bu tarz trafik magandaları trafikten men edilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goncoloz -- 30 Ocak 2018; 17:27:37 >
  • İnşallah takip edersiniz cezasını fazlasoyla bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Dağdaki terörist neyse benim gözümde bunlarda o. İkiside masum insanların canına kast ediyor, ikiside düzene ve kurallara baş kaldırıyor. Ve cezaları aynı olmalı

234'tü +1'e bastım 289 oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dexterr kullanıcısına yanıt
    İhbar sayfaları ceza kesmiyor hocam laf olsun diye var. Video ve fotoğrafla işlem yapamıyoruz dediler. Gördüğünüz anda polis çağırın diye açıklama yapıyorlar. Bir kere fotoğraflı şikayet yazdım ordan biliyorum.
  • Arwen Undomiel kullanıcısına yanıt
    Aksam cekimlerinde kaliteli gosteriyorsa bu kameradan bir tanede ben almaliyim :)
  • Mesajlarda çok fazla yanlış yönlendirme var. Kısa kısa bilgim dahilinde yazmak istiyorum.

- Fotoğraftan ya da video'dan hız sınırı aşma işlemi yapılamaz. Elinizdeki görselin yettiği ölçüde işlem yapılır. Örneğin hatalı park var, geniş açıdan fotoğrafını çektiğiniz e-ihbar yaptınız, buna işlem yapılır.

- Kaza yeri terk durumlarında trafik polisi ya da diğer polislerin kanunen yapabileceği işlem yoktur(en fazla kaza yerini terkten, ilerki aşamada ceza yazabilir). Konu artık adli yolla çözülür yani mahkemeyle. İsterseniz polis merkezine gidip şikayetçi olabilirsiniz ama bu şekilde dava açılma süresi uzar(bürokratik nedenlerden dolayı), Savcılığa deliller ve dilekçe ile başvurmanız süreci hızlandırır.

Konuyla ilgili kısma gelirsek. Elinizde maddi bir delil var, bu görüntü ile birlikte dilekçe veriniz Savcılığa. Zararınızı zaten karşılamak zorunda, ayrıca dava sonunda manevi tazminat davası da açın, psikolojim etkilendi diye. Ayrıca bu görüntülerle e-ihbar yapın, araca "trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek, sürekli şerit değiştirmek, sinyalsiz şerit değiştirmek ve kaza yeri terkten" yani 4 maddeden ceza yazılır bu şekilde. Çok geçmiş olsun.

Son olarak, polisin suçluya ceza kesmek ya da salmak gibi bir yetkisi yoktur. Kolluk kuvveti yürütme, mahkemeler yargı kanadıdır. Polis suçluyu yakalamakla yükümlüdür, suçlunun serbest kalması ya da tutuklanması Cumhuriyet Savcıları ya da Hakimlerin kanaatidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westberlin -- 30 Ocak 2018; 18:11:2 >

• Geçmiş olsun.

Up

• Geçmiş olsun sigortacı bir tanıdığınız varsa araç kimin üzerine adresine şirketine kadar görme bilgisi var

• Çok geçmiş olsun kardeşim. Böyleleri birilerine zarar vermeden kendileri bir köşeye yapışıp kasa da kurtulsak. Biz de her gün ölümle burun burunayız bu hasta tipler yüzünden. Kafamızda kamera olmasa hiçbişeyi kanıtlayamadan yaralandığımızla kalacağız.
  • Batuhan Apatay kullanıcısına yanıt
    Makas atmak normaldir diyen bir kişinin trafiğe çıkmaması gerekir.

Makas atmak ölüm sebebidir ölüm... Önüne kırılan, sağından solundan geçilen kişileri strese sokmaya, tedirgin etmeye ne hakkı var bu makasçıların ?

Yolları şeritlere bölmüşler, üstüne azami hız sınırı koymuşlar. Hızınıza uygun şerite geçer gidersiniz yolunuzda. Kimsenin bir başkasının canına malına kastetme hakkı yoktur.

EĞER YOLUN HIZ SINIRI 70 İSE EN SOLDAKİ DE 70 İLE GİDER EN SAĞDAKİ DE. İSTEDİĞİ KADAR BOŞ OLSUN YOL. BU SINIRA UYACAKSINIZ. HEM KENDİ GÜVENLİĞİNİZ HEM DE BAŞKALARININ GÜVENLİĞİ İÇİN... ÖYLE SOLU BOŞ BIRAKIN BEN 150 İLE GİDEYİM GİBİ BİR HAKKINIZ DA YOK.

Ha diyorsanız ki 120 sınırı olan yolda solda 60 ile gidiliyor, basarsınız kornaya uyarırsınız. Ama yine de tehlikeye atma hakkınız yok makasa girerek. Çünkü her ne kadar yavaş gitse de o adam kurallar içinde gidiyor.

Hızlı gideceğinize yavaş gidin, makasa gireceğinize sabırlı bir şekilde her sürücüye saygı gösterin ki bu tip olaylar azalsın. Evden işe son 15 dk kala çıkmak yerine 20-25 dk önce çıkın hız yapmak, makas atmak zorunda kalmayın.

Çok basit önlemlerle insan hayatı kurtulur. Herkes konu sahibi kadar ucuz atlatamıyor. Canından olan insanlar var her gün trafik yüzünden.

• Sanki cok iyi soforlermis gibi birde bunla ovunuyorlar. Gidin lisans alin bakalim yarislara katilin boyunuzun olcusunu bir alin. En iyi şoför bu makascilar miymis gorelim. lisansli profesyoneller versinler sunlarin bir yerine mesaji herkes rahat etsin. Gelisememis bakteriler yuzunden hergun trafikte sinir krizi geçiriyoruz. Yolda 82 yaziyor sol seritte arkamdan selektor yapiyor. Hiz tunelinde birde.

• Yani

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.