< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arwen Undomiel -- 31 Ocak 2018; 16:27:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arwen Undomiel -- 31 Ocak 2018; 16:27:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Allah korumus cok gecmis olsun. Bu makas atan serefsizlerin ortak savunması “terorist miyiz bizimle bu kadar ugrasmayın” oldu. Evet bunların hepsi terörist. Konunun takipcisiyim lütfen bizleri her gelismede bilgilendirin.
|
Birileri yine Instagrama makas videosu çekerken kaza yapmış.
|
Çok geçmiş olsun. Böyle şerefsizleri cinayete teşebbüsten yargılamak gerek, yoksa bitecekleri yok.
|
Ülkede adalet yok ki bu adam yakalansa ne olacak ? maddi zararınızı zor zar anca alırsınız sonra terör estirmeye devam edecek
Böyle ...lerin ehliyetini kalıcı olarak alacaksın sonra anasının güzel yüzünü görür Ölür gider tez zamanda inşallah şerefsiz , babanız ucuz kurtarmış geçmiş olsun tekrar Her kim makas atıyorsa tez zamanda ölüp gidin başımızı belaya sokmayın |
“Makas atmakta sıkıntı yok normalde” derken ciddi misin?
Şakaysa komik değil, ciddiysen daha kötü. |
Bu polis ne işe yarar ben anlamıyorum. Elinde kanıt var. Adamı tutup getirceksin. Hesap sorcaksın ceza keseceksin yapabildiğin herşeyi yapcaksın. Ama yok yıldırma politikası var. Git dava aç. Kolaydı sanki. Adam canına kastediyo. Bu kamu davası olmalı. Bu ülkedeki adalet sistemine güvenimi tamamen yitirmiş durumdayım. Kimseye bulaşmamaya çalışıyorum. Adam trafikte bana saldırır. Polis git rapor al şikayetçi ol der. Gelip bakmaz bile noluyor!?
|
Beyefendi birkaç mesaj önce detaylı yazmıştım bir göz gezdirin. Dava işi hiçte zor değil, size bu şekilde yaklaşıp baştan yıldıran avukatın da hukuk ve etik bilgisinden şüphe ederim. Siz haklısınız, eğer hakkınızı aramazsanız yakışmaz. Öyle zor falan değil dava, avukata da ihtiyacınız yok, video'yu çekin bir cd'ye basit bir dilekçeyle müracat savcısına başvurun. 3-4 ay sonra hangi mahkemeye düştüğü belli olur, sizi 1 ya da kez duruşmaya çağıracaklar o kadar. Dava süresince görüntünün aslını muhafaza edin. Bir de aracınızın hasarını fotoğraflayın detayına kadar, isterseniz onu da dilekçeye ekleyin. Ben anlamam diyorsanız, yazın numaranızı bana özel mesajla sizi yarın arayıp detayları alayım, dilekçeyi ben yazarım.
Hakkımızı yedire yedire böyle insanlar cirit atmaya başladı. |
Bir tane 90 model range alıp, gelsin atsın makas diye bekleyesi geliyor insanın.. şerefsizin hareketlerine bak.. bir gün manyağın birine denk gelir, evinin önünde arabasını hurdaya çıkarırlar o zaman anlar makas atmak neymiş, çarpıp kaçmak neymiş..
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 28 Ocak 2018; 9:41:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Begee -- 28 Ocak 2018; 10:38:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |