Şimdi Ara

34 LN 0571 Makas Atarken Aracıma Vurup Kaçtı (Ayrıntı ve Uzun Video Eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
5
Favori
30.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trafik teröristi bunlar trafik teröristi, başka bir tanımı olamaz..
  • Bence E5 de hız koridoru gelmeli. Bu magandalar belli biraz durulur o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • videoda taksicide suçlu. Eğer mahkemeye verecekseniz onuda verin asıl suçlu o ; sinyalsiz şerit değiştiriyor.
  • dostum geçmiş olsun; sormak istediğim görüntülere durdurarak baktım plaka falan okunmuyor, okumayı nasıl becerdiniz. orjinal kayıttaki görüntülerin çözünürlüğü dahamı iyi. bir araç içi kamera bende sipariş ettim merak ediyorum böyle bir durumda plaka nasıl okunacak ?
  • Mala zarar verme, trafiği tehlikeye atma, adam yaralamaya teşebbüs. Maddi manevi her türlü şikayetçi olunur ve tövbe ettirilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp_Tigin

dostum geçmiş olsun; sormak istediğim görüntülere durdurarak baktım plaka falan okunmuyor, okumayı nasıl becerdiniz. orjinal kayıttaki görüntülerin çözünürlüğü dahamı iyi. bir araç içi kamera bende sipariş ettim merak ediyorum böyle bir durumda plaka nasıl okunacak ?

Bunu ben de merak ettim.

• Aylar sonra geçen gece hanım ve 2 yaşında çocukla gidelim boza içelim dedik saat 12 gibi. Beylikdüzünden fatih vefa bozacısına dek 4 veya 5 kez kaza atlattık makas atanlar yüzünden. Gündüz 10 saat trafikteyim hiçbirşey olmuyor. Ama gece bu olaya dur demeleri lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede adalet yok ki bu adam yakalansa ne olacak ? maddi zararınızı zor zar anca alırsınız sonra terör estirmeye devam edecek

Böyle ...lerin ehliyetini kalıcı olarak alacaksın sonra anasının güzel yüzünü görür

Ölür gider tez zamanda inşallah şerefsiz , babanız ucuz kurtarmış geçmiş olsun tekrar

Her kim makas atıyorsa tez zamanda ölüp gidin başımızı belaya sokmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 28 Ocak 2018; 22:4:40 >
  • Otostopçu Çoçuğu, babası sevilmiş, kahve elyafı bir yaratık daha. Önümde kaza yapıp ölse yeminimi dinlemem müdahele filan etmem!

• Atanamayan pilotlar işbaşında yine. Benim anlamadığım neyine güvenerek yapıyorsun o işleri arkadaş? Tamam heyecanlı, adrenalinli falan da karşıdakini riske atmayı nasıl göze alıyorsun, adamın kafası atsa sana doğru kırsa takla attırsa ne olacak ya da korkup bariyere çarpsa ölse vicdan azabı çekmeyecek misin?

• master minibüsle büyükçekmece rampasını çıkarken de bir tane fiorino vurdu kaçtı. yetişemedim. vuran araçta daha fazla hasar olmasına rağmen büyük ihtimalle alkollü olduğu için kaçtı. benim arka stoplar kırıldı. size de geçmiş olsun. bu vur kaç moda oldu resmen.
  • Bu işin çözümü basit, sadece hakkını nasıl kullanmayı bilmen gerekir. Aracına verdiği zarar için ceza almaz ama trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten ceza alır. Bana makas atanı şikayet ettim ceza aldı, denenmiş sonuç alınmış yöntem yani. Savcılığa dikekçe vereceksiniz, xxx plakalı araç sürücü xxx tarih xxxx saatinde xxxx mevkide hayat, sağlık ve malvarlığımı tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanmıştır. Delilim de araç içi kamera kaydıdır, bir örneği dilekçenin ekindedir. İsim soyisim adres kimlik fotokopisi imza. TCK m.179/2
    34 LN 0571 Makas Atarken Aracıma Vurup Kaçtı (Ayrıntı ve Uzun Video Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parezer -- 28 Ocak 2018; 22:46:22 >

• Direkt adam öldürmeye teşebbüs !

Polisin biz ilgilenmiyoruz demesi çok saçma ama.

İyi bir avukat bulursanız hakkınızı söke söke alırsınız bence.

• Allahtan kamera varmış kendinizi anlatmanıza bile gerek yok. Almak lazım böyle durumlar için. Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alp_Tigin kullanıcısına yanıt
    Cihaz Junsun h030 2 farklı video kaydediyor biri sd diğeri hd. Hd olanda biraz photoshopla aldım plakayı normal videoda çok fazla belli olmuyor ışıktan dolayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece gece sinirlendim, şunu yapanlara 100000 TL parası cezası keseceksin, ikinci yaparlarsa 300000 TL+ehliyetini sınırsız geçersiz kılacaksın.Şu kuralı yap bakayım bir daha birileri makas atmaya çalışıyormu.Bazı konularda faşist olacaksın kimsenin gözünün yaşına bakma yapıştır cezayı gelsin.

Edit:Ödemede 1 hafta içinde yapılmış olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 29 Ocak 2018; 1:43:12 >
  • Bunun gibi hayvanlar yüzünden olan insan gibi gidenlere oluyor. Bunları deliler hastanesine kapatacaksın başka yolu yok.

• bence ehliyet için yaş sınırı yükseltilmeli.
  • beyaz renk astra sedan şirket aracı olma ihtimali var.

böyle bir durumda plakadan ya filo kiralamaya ya da şirkete ulaşıp videoyu atın.iyi bir şirketse anında kapının önüne koyarlar. tazminat falan da alamaz. hatta şirket malına zarar vermekten masrafları da alırlar.
  • Plakayi isterseniz bi googlea yazin belki adam makas atarlen video falan atiyordur kisiye ulasma sansiniz var aktif bir instagram kullanicisiysa çok gecmis olsun kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.