Şimdi Ara

34 LN 0571 Makas Atarken Aracıma Vurup Kaçtı (Ayrıntı ve Uzun Video Eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
5
Favori
30.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Showtv ve diger kanallarin whatsapp ihbar hattina gonderin dikkat ceksin. Ulkemizde adalet dogru duzgun islemiyor maalesef. Halk tepki gosterince gozaltina alinip birakilan suclular tekrar gozaltina aliniyor. Plakasi vs ne varsa paylasin elaleme rezil olsun.
  • Geçmiş olsun polisin araç durmadığı için ilgilenmiyoruz demesi ne kadar saçma bence elinizdeki video ile beraber savcılığı şikayette bulunun yapanın yanına kalmamalı böyle şeyler.Haklı hakkını aramadığı için bu haldeyiz.
  • Yahu tanıdık sigortacınız yok mu?
  • Bakirkoy trafik mahkemesine gidip sikayette bulunmaniz gerekiyor. Gecmis olsun
  • Bu tarz aşağılık kompleksli kroların ehliyetleri ömür boyu men geri alınmalı.
  • Geçmiş olsun. Bana videoda bir ayrıntı kaçırılıyor gibi geldi. Sanki tam olarak makas değil de, sinyal vermeden sol şeride doğru kayan taksiciden kurtarmak için paniklemiş gibi duruyor.Taksicinin sinyal verip vermediğinden emin olamadım.
  • aynısını memlekette yaşadım ama hepsi firlamalik olmayabilir. yine de bu firlamalik gibi duruyor dortluler de yanmiyor. babamin arabasıyla giderken biraz ileride ışıklar var kırmızıyı gore gore arkama bir taksi yanasti aynadan deli gibi geldiğini gordum sag aynaya baktim sert bir makasla sağıma geldi ben sol seritteyken ve sag şeritteki arabayla benim aramdan makas atacaktı sağdaki arabanın fren yaptigini görünce aradan geçebilsin diye ben de fren yaptim o sirada sıkıştı ve üstüme kırdı ben kesin çarptı dedim sola kirip frene bastim kaldırıma vurmama 10cm falan kalmıştır o da bana silme geçti yani her 2 tarafı da birkac parmak mesafeyle kurtardim. o sırada 70 ile gidiyodum hemen hemen dolayısıyla o manevrada araba arkayi atti hafiften. peşine düştüm ama öyle makas atiyordu ki bıraktım polisi aradım yakalasam paramparca edeceğim az daha kaldırıma vurup takla atacaktim daha sonra dayımın arkadaşı cikti dayım görüştü meğer bir arkadaşı intihar etmis hastaneye yetisiyormus ondan sonra sakinledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skandalek

Ne var yani oradan geçsen ne olacak at yaprağı, hız yapacaksan git otobanda çevre yolunda yap, makas nedir yahu

Öncelikle söylim makasçı değilim, hayatımda hiç makas atmadım atmam da fakat boş yolda hız yapmak arabları geçmek kadar zevk vermiyor, bundan olabilir.
  • Böylelerini de, bunlara bir şey yapmayan kanunuda ......ceksin.
  • polis nasıl birşey yapamıyor ne işe yarıyorlar? biri darp edip kaçsa yine birşey yapamıyorlar. çarpıp kaçsa yapamıyorlar. hırsız girip çıkıyor eve dükkana yakalanınca salıyorlar ne enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Pulse_ -- 29 Ocak 2018; 20:34:13 >
  • geçen gün sabah servis minübüsünden muz yiyip kabuğu yere attığını gördüm adamın
    arkada ibb beyaz masa yazar ya aradım üşenmedim
    plakayı bilgileri verdim neyse
    2 gün sonra mesaj geldi trafik ile alakalı bir şey yapamayız diye
    ulan ne diye yazıyorsun o zaman arkaya

bugün yolda hafriyat kamyonunda adam sigara paketi attı , çikolata poşeti attı , atıyor boyuna
    bu nasıl iğrençlik pislik ne olacak bu insanların hali
    hani temizlik imandan gelirdi
    ne kadar pis millet olduk ya

çoluğum çocuğumla şu ülkede insanların olduğu yerlere çıkmaktan imtina eder oldum
    biz sanayi adamıyız her gün 50 yer geziyoruz yadırgamıyoruz alıştık artık her gün bu pisliklere
    ama karımız çocuğumuz bu tiplerin olduğu yerler de bulunsun istemiyorum arkadaş
    2 senedir tatile bile yurt dışına gidiyorum artık yemişim para yurt dışına gitmiş bilmemne
    kaçabildiğim kadar kaçıyorum , şehir merkezinden de kaçıyorum evi de satıyorum köy gibi bir yere gidiyorum
    bir ülkenin insanın ne kadar az insan görsem kardır dermi ya ? dedirtiyorlar işte

yanlışta olmasın entel dantel tiplerden de değilim ha dediğim gibi sanayilerde çalışan , yıkamacılık kahvecilik yapmış adamım , benim gibi envai çeşit adamla muhattap olmuş biri bile böyle düşünüyorsa artık gerçekten entel dantel benzetmesi yapılanlar ne yapar bilmiyorum

• Skandalek kullanıcısına yanıt
    Hakaret olsun diye at yaprağı demişsiniz ancak inanın o bile şu müsveddelerden daha çok işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerdurmus

Hakaret olsun diye at yaprağı demişsiniz ancak inanın o bile şu müsveddelerden daha çok işe yarıyor.

• Sol şeritte yavaş gidiyorlar çığırtkanlığı yapan arkadaşım farkındaysan araç ivmeleniyor bunu öndeki araca bakarak anlayabilirsin bu hızlanmaya rağmen sağdan araç araya dalıyor ayrıca sol şeritteki hız kavramı göreceli öncesini ve mevcut hızı bilmek lazım tünelden mi geldi nasıl geldi yolun evveli neresi belli değil
  • Kasko firmasını aradınızmı, normalde onlar ilgilenmesi gerekmezmi konuyla.
  • Skandalek kullanıcısına yanıt
    Müdür çevreyolunda otobanda makas atamazlar

Makas E5 gibi 1-2 boy araç mesafesinde olur o yüzden buraları seçerler.
  • Hocam plaka okunuyor nasıl buldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

Makas atmakta sıkıntı yok normalde de böyle salak insanlar yapınca sıkıntı. Oradan arabanın geçemeyeceğini hesap edemiyor...

“Makas atmakta sıkıntı yok normalde” derken ciddi misin?

Şakaysa komik değil, ciddiysen daha kötü.

O adam sol şerit boş olsaydı o makasları atar mıydı orası da var.

Sol şeritte giden kişi o an orada bulunan en hızlı araç olmak zorunda. Trafik baya boş gözüküyor. Düzgün hıza göre şerit seçimi olsa ülkede yine bir nebze azalır bu makaslar.

Bana makas atan denk gelmedi şu ana kadar mesela. Belki adam beklemek istemiyor ve görüldüğü üzere sol şerit sürekli dolu. Adamda biliyor belki türk insanının ne kadar sol şeritte yavaş gitme sevdalısı olduğunu. Ben de çok sağdan adam solluyorum (sağlıyorum? buna bir kelime var mı acaba) 3 şeritli yolda 70 ile en sol şeritte giden adam çok.

Edit: Videodaki çarpanı savunmuyorum. Genel olarak bu ülkedeki sol şerit sevdası yüzünden makasta sıkıntı yok. Sağ şeride geçmeyi öğrensin herkes.

O yolda azami hiz 70 ise adam da sol seritte 70 le gidiyorsa saga cekil deme hakki yok. Ama bizde ben 120 ile gidiyorum cekilsin yaaa maganda mantigi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 29 Ocak 2018; 23:57:27 >

• Cumartesi sabah Nurtepe Q2 bağlantı yolda siyah Mercedes de bize vurdu kaçtı kamerada yok bugün savcılığa suç duyurusunda bulundum bakalım
  • Mobilden girdiğim için plakayı net göremiyorum siz görebiliyorsanız plakayı söyleyebilir misiniz?

Çünkü aynı renk aynı arabadan bizim mahallede var 18 yaşında ergen kullanıyor daha öncede kaza yapmıştı onun olmasından şüpheleniyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.